Måndag

10 dagar kvar, sen går bussen mot trysil! :)

Helgen har spenderats i Stockholm.
I fredags var jag Emma och Sara på Cliff.
Vi började kvällen med middag och sen fortsatte den i alkoholens spår med det mesta, vin, drinkar, öl, cider ja det var nog inte nått vi inte drack.
Efter några timmar på Cliff, så tog vi tbanan till scandicmalm där det blev en drink innan läggdax, mycket trevlig kväll :)
På lördagen tog Emma och jag en sväng på stan innan det var dags för  mig att bege mig mot hotellet och en kväll med jobb!
Otroligt mycket att göra, skulle slutat 23.00 men fick gå upp och lägga mig närmare 2 så det blev inte många timmars sömn innan det var dags att börja igen vid 7.

Helgen som kommer ska spenderas med underara vänner!
Ska se till att ta mig igenom den här veckan med massa plugg först.


Smile, and life will smile with you!


Lördag

Underbara helg, vad skulle man göra utan dig!?

Veckorna fortsätter att springa iväg. Både bra och dåligt, trysil närmar sig med stormsteg och det är ju underbart men vill ju hinna spendera så mycket tid som möjligt med mina underbara människor som jag har i min närhet.

Igår var Jag, Emma, Gino, Danne och Svante hemma hos Emmasföräldrar. Där blev det en del alkoholn en del spel spelande och även en tripp ner till vilbergens centrum där vi spelade biljard.

Idag har jag och jillsan varit på resemässan på degeer och käkat lunch på stan. MYS!

Snart dax att sätta fart att göra sig i ordning för kvällens roligheter. På Schemat står spel & vinkväll. Älskar spelkvällar kan det finnas något trevligare!? :)



enjoy this moment this moment is your life


Hejdå 2010

Då var det ett nytt år igen. Tiden springer verkligen iväg. Den här hösten som varit har jag inte ens hunnit fundera på vad som har hänt utan det har bara gått sin egna väg.

2010 var ett bra år, även fast jag inte riktigt kan sätta fingret på vad som var bra.

I februari följde jag med mina blöjvänner och deras familjer för några dagars skidåkning och andra bus i Hassela. Några riktiga toppendagar!!

Vårkanten spenderades 7 veckor i stockholm hos Madde, hade praktik på ParkInn i solna och lärde känna många underbara människor. Sommaren spenderades bland annat hemma med jobb på Staples men även några helger i stockholm på hotellet.

I början på Juni hade vi Reunion Fest med alla familjer sen förr. SuperKul!!

Min lillebror kom hem från sin resa i maj och bestämmde sig i juni för att flytta ner till sin kärlek i göteborg. Inte Helt okej, men fick en till anledning att åka till GBG.

Angelica Jag Johan Denka och Pang tog bilen till Bårlänge och besökte Peace&Love. Några riktigt lyckade dagar med underbaraste festivalmänniskorna. och toppenmusik. Vädret var inte heller fy skam eftersom vi hade vår egna lilla pool :)

En tripp ner till GBG för att hälsa på både Sofia och Lillebror.

Födelsedagsfirande för oss, Födelsedagsfirande för alla andra!

Årliga maskeradfesten. Kan inte bli roligare!?

En weekendresa till rom med klassen. Några riktigt trevliga dagar.

Haft en 7 veckors periodtid på Turkietresor nu på hösen.

Många trevliga dagar och kvällar där emellan också!

2011 kommer troligtvis bli ännubättre!!

Den har börjat bra med en veckas ledig, har även flyttat hem till MammaoPappa.

Veckan som var hade dom gäster här Angelica och Mickis kom och underhåll mig. Vi grillade korv och drack Varm Oboy och Mintu i vår egengjorda soffa på baksidan. Myspys. Sen blev det en superutgång senare!

I lördags var det vin och spelkväll hemma hos Emma med henne Gino och Danne. Mycket trevligt, så trevligt att jag inte tyckte att det var dax att åka hem förens halv 9 på morgonen. Tiden sprang verkligen iväg.

Nu är det bara 4 veckors skola kvar sen dax att tagga Trysil! Woopwoopp :)




Smile, and life will smile with you!