Onsdag

och då var den enda långa jobbdagen avklarad den här veckan. i morgon och på fredag slutar jag halv 4 vilket är underbart.

efterjobbet blev det en sväng på stan med frida, men blev inte så långvarigt eftersom det stängde nästan direkt när jag kom dit. Men vi satte oss på kycklingistanbull och åt och pratade lite. mycket trevligt :)

I morgon blir det först jobb, sen ska vi nog gå och se om vi hittar något roligt som man kan ha på sig när vi ska gå och se melodifestivalen med jobbet. Vi ska nämligen klä ut oss lite. glitter och glamor. :)

Idag är det ju heller inte någon vanlig dag, Malin fyller ju år. :) Så på fredag blir det lite mys här hemma med mat och vin.

kanske dax att inta sängen när klockan är stäld på 05.50
NattiNatti


vitamin&jag

Tisdag

Lön i morgon. det är underbart och otroligt behövligt.
den här månaden blir det att ta tag i sparandet. Måste verkligen om min dröm ska gå i uppfyllelse.

Igår blev det ett box pass efter jobbet. Hur kul som helst, bästa passet på länge. Skakade när det var dax för stretch. Men det känns otroligt bra efteråt.
Dagen idag vet jag inte vad som vatt med mig vatt nere och otroligt gnällig, men alla ska vi väll ha dom dagarna med.
efter jobbet åkte mamma och jag och storhandlade så nu finns det mat i kyl och frys igen :)

i morgon är det jobbdag till 6 med elin och ywonne mina nya sexkompisar :) sen blir det en träff med frida eller träning som gäller.

Jag ska gå och se på beyonce den 13 maj med min Madde :) Otroligt roligt, har i stort sett bara lyssnat på hennes musik sen det blev bokat. Beyonce - Hola. verkligen nått jag rekomenderar :)

få väll ta och gratulera kronprinsessan och daniel med när jag ändå är igång och skriver :)


tackohej



treon
<3

saknad


ge mig en buket
jonn jag johan i thailand

ge mig värme
jag & philip i malaysia

ge mig knäppa roliga otroliga kvällar
jag philip anders i thailand


Jag vill tillbaka, nu! Så otroligt rolig, så mycket minnen.
Många påhittiga händelserika kvällar, dagar hade vi.
Så otroligt roligt!

Söndag

Helgen har varit den bästa på länge.
Känner mig helt glad i hela kroppen.

I fredags blev det förfest hos Sabina, med Frida, Li, Hanna, Johanna, Jonte och co. Det blev utgång till otten, som är nyrenoverad. Mycket fint. Och en otroligt rolign utekväll, lämnade inte dansgolvet många minutrar, och sälskapet ska man ju inte heller klaga på. En mycket bra kväll helt enkelt. :)

Igår började dagen redan 09.00 då det var dax att försöka ta sig upp ur sängen och åka och jobba. Slutade klockan 5 då det bara var hem och sätta fart att göra i ordning sig. Sandra och Elin kom hit. Vi drack lite cider, eller elin och jag iaf, rökte vattenpipa och pratade en hel del. Hur trevlig som helst. När dom åkte hem var jag inte riktigt taggad för en ensam hemma kväll så åkte ner mot hugo där jag skulle möta upp christoffer men dom hade ju redan lyckats gå in men som tur var hittade jag några vänner i kön efter en kall och lång upplevelse i kön kom vi äntligen in. Träffade hur mpnga kända ansikten som helst. Bland annat Philip en av dom jag var och reste med i thailand. han var här och hälsade på från stockholm. Oj så kul det var att se honom vi vart helt hysteriska när vi sågs. En till väldigt lyckad utgång!
Min lillebror och jag vandrade hem i snöovädret inatt, det var otroligt skönt att krypa under duntäcket när jag väl kom hem.

Veckan bir det jobb och träning som gäller!

dax att krypa ner under täcket igen.
idag blir det en mycket lugn hemmadag i sängen :)



Torsdag

mycket och ingen ork.
känns som huvudet är fullproppat med saker att göra hela tiden, jobb, lägenhet, träna det ena efter det andra har ingen ork till nått annat längre. Men det kommer väll.

Förra helgen blev jäkligt trevlig. Fredagen blev somsagt lugn.
På lördagen sov jag ut ordentligt otroligt skönt efter att ha jobbat tre helger irad innan.
Sen på kvällen bar det av till malin. Där det blev en hel del karioke tills grannarna fick nog. opps :D
det blev taxi ner till palace där jag inte lämnade dansgolvet många minutrar. En underbar danskväll det behövder. Kanske lite mer frisk luft på dansgolvet men annars fanns det inget att klaga på :)

Sitter här i min säng, med sötkissen Sub som är på besök här fram till nästa onsdag. Hur mysig som helst. Ska vara med överallt och se vad jag gör. Kommer bli så tomt när han åker hem igen. Redan efter två dar är jag helt fast :)
Är kattvakt åt Madde&Tassos katt när dom är i malta med maddes familj. har även fått äran att låna bilen. Så otroligt skönt.

I morgon ska jag och jillsan ha en myskväll här hemma. Först ska jag jobba sen ska jag till gymmet en snabbis innan jill slutar. På lördag blir det bowling sen mat här hemma med familjen det ska bli mys. Sen på söndag är det några jobbtimmar på donken igen :)

Dax att för att försöka sova kanske upp och jobba om 6 timmar. Ska bli kul faktiskt. Mina jobbarkompisar är dom bästa!
Har haft min sista stägning på torsdagar på ett tag framöver. Tråkigt men tror onsdagarna kan bli minst lika bra. Kanske lite mindre bus. Men vi kanske har busat klart nu. Vi fick iaf ett sista påhitt för oss, och kul hade vi :)

NattiNatti

None

utmaning

blev visst utmanad av jill. :)

Regler;
-gå in i mappen "mina bilder"
-gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-släng upp bilden på mappen och skriv något om den
-utmana sex andra personer och länka till dem.



jag när jag jill och sudden åkte upp till stockholm och hälsade på jonte för en helg :)

Utmanar väll Elin, Li, Jonna det är ni som inte redan inte är utmanade ;)


Fredag

fredagkväll, och alexandra har en lugn hemmakväll framför sig. Ofrivilligt men skönt.
Planen var en utekväll med min kära vänn jonte. Men sjunkdomar hindrade det. Tröttsamma sjukdommar nu får alla ta och bli friska!
Så det får bli en kväll hemma och ladda inför i morgon, kanske lika bra det. Kan vara skönt det med.

Ikväll blir det iaf lite vin i min ensamhet, bra musik och bara vara. Skönt ska det bli, jäkligt skönt faktiskt. Tror jag behöver ta det lungt lite och vara för mig själv en kväll. :)

I morgon är det iaf party som gäller. Och det ska bli förjäkla kul. Får se hur kvällen slutar bara men det blir nog bra vilket som! :)

Internett har varit pajj några dar nu men nu funkar det igen och det är ju underbart. Får se hur länge det funkar nu.
Veckan blev det tränig tisdags, mys hemhemma med familjen i onsdags och fika med Elin&Sandra två av mina underbara jobbarkompisar igår. Det var trevlans:)

Helgerna fram över kommer bli förjäkla trevliga. Nästa helg blir det vinkväll med tjejorna på jobbet, helgen efter det är det kalasfriander för Sandra. och helgen efter det ska vi på mingel och genrep för andra chansen till melodifestivalen med jobbet. ska bli kalaskuul! och sen förhoppningsvis ska jag hinna med en tripp upp till stöten och min älskade angelica nån helg efter det med! Kuligt!!


Och du tack men nu får du faktiskt sluta, det är inget kul längre. förstår mig verkligen inte på dig. Kan det inte vara bra nu efter så jäkla lång tid. vet inte riktigt vad jag ska göra du lyssnar inte när jag säger åt dig, du ger dig inte när jag svara. Nu är det bra!

Tack och hej
trevlig helg :)