Söndag

mycket har hänt sen sist,
Helgen som varit har vatt mycket trevlig.

Förra helgen jobbade jag min första helg på mcdonalds för i år. Det var kul faktiskt, många trevliga människor och det gick faktiskt ganska bra även fast det är över ett år sen jag jobbade dä sist. Så det blev en lugn helg för mig, på lördagen var vi tjejer hemma hos jill och spelade spel. Det var mys!

Nu i helgen var jag ute i svärtinge hos mickis och firade henne. Det var hur kul som helst, fick god mat, badade tunna, blev en hel del alkohol och även köksdans som alltid med mina kära svärtingabor :D Ni är underbara!
Igår blev det förfest här, först gjorde vi hemma gjort pizza, Jag hanna Li och Frida. Sen spelade vi Alias och fick även besök av Johanna. Senare även av patrik fredrik och staffan. Sen blev det taxifärd ner till palaze. Väl där var det mycket folk och mycket bra musk lämnade inte dansgolvet spec många gånger. När palaze väl stängde blev det en sväng till max innan vi fick skjuss hem, var inte hemma förns 5. En lyckad kväll helt enkelt :)

Ny vecka nya tag :)

Söndag

I fredags var det dax för Jillsans 20års dag :) Och det firade vi hemma hos henne. Mycket trevligt var det och jag hoppas hon hade en bra födelsedag! :)

I lördags blev det middag hemma hos Frida, det var trevligt. Alltid kul med nytt folk. Blev även utgång till Palace, kul det med premiär för mig på lördagar.

Idag har jag mest spenderat dagen i soffan mådde inte spec jätte bra i morrse. Men lyckades laga mat till mig och lillebror. Kom nyss hem från Alex, underbart att träffa dig vännen!

Nu är det bara några dagar kvar tills Mamma o Pappa kommer hem igen. Kul ska det bli, men det är ju en del saker som ska ordnas innan det.

från början till slutet