Lördag

Myspyskväll igår :) Hanna, Malin jag och Madde var här och lagade lite mat och såg på nya beck med massa tända ljus :) Filmen var väldigt bra men jäkligt hemsk... Mina vänner är de bästa! ♥

Och min nyktra helg ser inte ut att hålla så länge.. Ska nog nämligen gå ut ikväll, har kommit fram till att det är ju faktiskt min sista lediga helg på väldigt länge sen är det ju faktiskt kultrurnatt :) Så ska till Vicky senare, hoppas min kära vänn hanna följer med oxå det skulle va jätte trevligt :) Sen ska nog älskade angelica ut och göra stan osäker med oss ikväll oxå :D underbart trevligt!

Dax att ta tag i rummet! :)
Trevlig lördag !

Arbetslös

För en dag, och det är hemskt.. Vaknade första ggn halv 6i morrse och var skitpigg, men man kan ju fasiken inte gå upp halv 6 när man är ledig när inte ens dom som ska upp och jobba har gått upp än. Så låg och vred och vände på mig ett tag och somnade om efter en stund men vaknade vid 8 tiden ochv ar skapligt pigg 20 över ringer malin och berättar att hon ska jobba och pratar lite så då vart jag jäkligt pigg kan jag lova hoppade upp och gick några varv i hustet vad tusan ska man göra såhär tidigt då!? Efter ett tag kommer jag fram till att jag kan ju faktiskt passa på att röra lite på mig så gick ut och sprang en sväng.. Gick hem och åt frukost sen har jag inte gjort ett dugg, städat lite tjatat på min lillebror att han ska följa med ner på stan men han vägra så det har inte blivit mycket gjort än så länge.. Ska ner på stan snart och gå till banken försöka fixa nått visa kort eller nått man kan använda i utlandet.. Sen ska jag träffa hanna och kanske jonte? Ska gå en sväng på stan måste ju hitta lite sommarkläder :O bra årstid.!!
Hoppas verkligen jag får tag i prima så jag får jobba resten av mina lediga dagar hur ska jag annars överleva, spec när inte åsa är hemma så vi kan göra en favorit i repris på min förra lediga vecka..

Malin och jag har förövrigt varigt jäkligt duktiga den här veckan.. Har sprungit 3 dagar och ska va nyktra hela helgen och bara äta nyttigt och springa i morgon och på söndag :D Kanske vågar mig i bekinin snart iaf ;D

Var även inne hos john i onsdags och bokade flyg till nya zeeland. :D jäklar så underbart .. Det är typ bara 8 veckor kvar.. det går helt sjukt fort man hinner knapt tänka.. Hoppas jag får jobba mycket nu för det känns lite halv dåligt med ekonomin för tillfället så därför ska jag spara gärnet och skippa alla onödiga utgångar!!

Men nu ska jag ge mig iväg till stan :)

Måndag

Helgen har varit trevlig. Fredagen var kalas bra på morgonen var på mcdonalds och pratade lite, sen åkte jag och jobbade sen vart det några katastrofala timmar, tills 11 tiden då åkte jag och hämta jill för att bege oss till några förfestande jonte och sudden :) Skjussade dom sedan till otten och sen skjussade jag hem ricke och jill för att bege mig ut till svärtinge och hämta mamma + vänner..
På lördagen vaknade jag skapligt gjorde i ordning mig och så kom jill och ricke och hämtade mig så åkte vi till maxi och kollade i affärer. Hittade ett par skor iaf. askalas bra :)
När jag kom hem åkte jag förbi kusinvitamin vi åkte till systemet snäll som hon är ^^ , Sen var det dax att åka hem och sätta fart malin och jag åkte till hennes mormor. Där vart det tacos och vin, sen kom malin och drickandet satte igång. Svensson svensson tror jag man får ta och se reprisen på :P Natta kom även och hälsade på oss :)
När klockan började bli dax för utgång var vi skapligt söta alla tre vandrade ner och liftade nere vid gatan och hittade en vakt som malin kände tydligen :P haha :) Åkte till cromwell väl där vart det röjj påt, jaa Åsa kan ju säga att du är saknad iaf! Och det är jag inte ensam om att tycka... Även om du inte varit borta spec länge så märks det att du inte är i närheten. Du är en sån speciell människa, som så många tycker om. Underbarare människa får man leta efter, Vi saknar dig mycket. Men det känns skönt att både höra och läsa att du verkar ha det bra där du är iaf och det glädjer mig :D
Förstår inte riktigt hur jag själv ska klara att åka ifrån alla mina nära och kära! Kommer ju sakna ihjäl mig..

Löön i morgon med. MYCKET bra kan jag säga :D Fick lönebeskedet från prima idag och det var överförväntan :D
så i morgon blir det en sväng på stan även om jag inte ska göra av med spec mycket pengar :P Ska spara för fullt nu :)

Nu mina kära läsare ska jag plugga lite mcdonalds så jag är redo på måndag ;D

....

... kom hem för ett tag sen, har varit och sagt hejdå till åsa, men även ätit på kina :) Väldigt trevligt, men lite halvjobbigt.. Vem ska jag nu röja med? och hur ska jag kunna klara mig utan våran uffe får väll försöka hitta nått fyllo som inte förstår bättre.. :P Det känns lite illa att du kommer hem typ två veckor efter jag åkt och sen hinner du åka innan jag kommer hem med. Men vi båda kommer ju hem till sommaren och då jäklar mina underbara tjejer ska vi ha roligt. En kryssning ska vi åka på iaf .. det träliga är att jag missar både malins inflyttningsfest och 20årsdag :/ . Kanske kusinvitamins inflyttningsfest med. Men det får hon ta och styra upp för min skull tycker jag. Malin har ju iaf lovat att jag ska få inviga golvet innan jag åker iaf :) 

Har även fått mitt schema som jag ska jobba på mcdonalds:) Ska jobba varje helg i oktober.. lite träligt men det är det nog värt :D Blir inte så mycket veckodagar som är kalasbra för då kan jag jobba både på lagret och kontoret om det behövs :)  


image55

Åsa och jag :)
image56
Snygging :D
image57
gamla goa tiderna ;D
image59
saknar våra förfester!!
image58 
Släkten är värst :D
image60
Familjen är värre ;D


Tisdag

Sjukligt trött, men lovat malin att gå ut och när hon slutar så får väll hoppas hon ringer snart innan jag somnar :P
Alexandra har även varit duktigt och tagit spruta idag ^^. haha trode nog det skulle kännas lite iaf, men det gjorde det verkligen inte. Bara nu efter det känns lite konstigt i armen men det är det värt :) ska dit om en månad igen och göra samma sak, sen får vi hoppas jag håller mig frisk :)
Fick även reda på vad lönen blev den här månaden, kalas bra :D + att jag ska få från prima med som jag inte riktigt vet hur mycket det blir :) Har räknat ut att jag ska nog kunna vara med alla 4 månader iaf . underbart härligt. :D

I morrn ska vi gå ut och äta med Åsa! Nu är det inte långt kvar, och inte heller alls långt kvar tills jag åker. Sjukligt kul :)

Jävlar nu hade hon tur :D Dax att ge sig ut i regnet och röra lite på sig :)

Söndag

Idag är jag väldigt glad att jag var nykter igår! Men har ändå legat i sängen i stort sätt hela dagen...
Igår sov jag med bort hela dagen sen på kvällen kom våra grannar in och vi åt och kollade på svensson svensson :D Tycker verkligen det var kalasbra :) . Efter det åkte jag till åby och hämtade jonte, sen åkte vi hem till sudden där Filey och blomma även var lyssnade på musik och snackade ett tag, måste nog säga att när vi tjejer förfestar är det lite mer röjj ;D Efter en stund åkte jag vidare till kvarnberget och till steffe, där jill, och de gamla vanliga var. mycket trevligt :D Fick en ordentlig utskällning av den konstigaste anledningen. haha herregud vilket folk det finns :D Men det var ju lite små trevligt ;)

Var nyss ute och gick med malin :) Det var skönt att komma ut lite!
usch så hemskt med måndag, såhär i efterhand förstår jag inte riktigt vad man klaga på när man gick i skolan!
Naee nu har vi nog varit tillräckligt negativa idag! Jag jobbar ju och sparar för en otroligt bra anledning, och det är bara ca två månader kvar! Och alexandra börjar bli Väldigt nervös!!!


Lördag

Gårdagen var trevlig :) Malin jag och åsa åkte till jonte och förfestade, även johan och sudden kom och hälsade på oss :) Efter lite för många groggar för min del så åkte vi in till otten, tydligen vände åsa i dörren och malin gick hem strax därefter så vet jag inte riktigt var jag gjorde kvar på otten, Men det var nog kul iaf. Efter otten gick jag johan och jonte till max. Där vet jag att jag lyckades slarva bort min plånbok men den kom fram som tur var :D sen hitta jag en jävligt snäll taxi chufför. som jag fick åka med till skarphagenscentrum sen höll jag på att frysa ihjäl innan jag tillslut var hemma otroligt skönt.. Ska nog hålla mig till min kära öl i fortsättningen! Vaknade för ca en timma sen och det var sköönt :)
Igår ringde även Mcdonalds och nu är det klart jag ska börja jobba där i oktober, ska åka dit innan jobbet på fredag och prata med dom och lära mig lite :) Det ska bli väldigt intressant ;D

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vill se Svensson, svensson . Se om det är lika bra som sist :D

image43
Åsa och Malin :)
image44
Vi :D
image45
Haha jag och malin :)
image46
Sudden och jag ;D
image47
grabbarna ;D
image48
HAHAHA :D

McDonalds

Glömde en väldigt rolig sak förut. Mcdonalds ringde mig igår, och snart så kommer nog alxandra börja lukta fett och bli kanonduktig på hamburgare :D:D


Sen har jag även en upplysning som min kära vän åsa kom på, stort tack till henne så jag har chansen nu att medela er alla som sitter där och funderar på varför det inte gick/går att skriva någon komentar. Svaret kan vara som ni kanske ser att jag bytt utseende, men ingenting är säkert..
Återkommer med vidare information om detta om problemet kvarstår...
Tack på förhand och ett extra tack till åsa som medelade mig om katastrofen!

Godnatt :)

Mycket

Jaa det är mycket som har hänt sen jag skrev nått här, blivit väldigt mycket jobb på sista tiden. Och helgerna har varit fulla med aktviteter..
Börja för nån helg sen med att sudden hade inflyttningsfest, det var riktigt trevligt :D Med min kära lillebror som sälskap :) Men den helgen började med att jag malin och hanna var på bio och såg på tatuerad torso, den var riktigt bra.
Sen var det en veckas jobb till, mitt i veckan var jag även inne och "planerade" min resa med mina resekamrater. Tror det kommer bli riktigt lyckat dom verkar va kalastrevliga :) Det som är ändrat nu iaf är att vi ska åka till nya zeeland först ist för australien. Eller först och främst blir det ju singapore eftersom planet går dit :P . Men det blir nog jätte bra, börjar bli lite nervös nu halft iaf när man sitter och tänker på allt som kommer hända och vad jag igentligen ska göra..

Nu i helgen började vi fredagen med att ha en avskedsfest för åsa som åker till usa om ca en vecka :/ . Vi skulle överaska henne så vi hade hyrt matsalen i villastaskolan och bjudit dit hennes vänner :) När hon kom dit så välkomna vi henne med sveriges national sång, hon såg allt lite chockad ut, hoppas bara att hon vart lika glad som hon verkade :) Från början var vi bara några tjejer och johan, beställde kinamat och bara hade det trevligt :) Sen kom det lite mer folk och stämningen vart på topp. Jag hade verkligen jätte kul, sen började alla dra sig mot krogen och även vi. Åsa och jag hade det lite svårt att komma in men det löste ju sig som tur var tillslut ;D väl därinne vart det röjj :D Kalaskul kväll, tror nog aldrig jag dansat så mycket ...
På lördagen så skulle vi fira Eva som kommit hem från skåne och fyllt år i veckan. Vi var några tjejer hos my, och vissa vill visst helst sitta och prata men det är tur att mina vänner är på samma nivå som jag. :D När klockan började bli natta så bestämde vi oss för att vandra hemmåt, lång promenad för mig och åsa, eller den är väll inte så lång förstår inte riktigt vad som tog så jäkla lång tid men trevligt var det :). Kommer sakna dig, och uffe. ;D

Nu ska jag strax iväg till åsa och ha filmkväll :)


image40
john, oscar, jag och lillebror :D
hos sudden
image41
Helena och åsa :D
image42
Haha åsa och jag :D

Sant så sant...

"Kärleken är inte rättvis. Vissa tjejer träffar den ene fantastiska mannen efter den andra, medan andra verkar beta av skitstövel efter skitstövel. Att träffa en risig kille står inte på någons önskelista, det är knappast något man har som målsättning eller skriver som önskvärda egenskaper i sin kontaktannons.
Men vissa tjejer verkar uppenbarligen vara riktiga asshole-magneter. Det verkar ju helt ologiskt att någon skulle vilja bli illa behandlad, det är nog mer ett omedvetet val, ett destruktivt mönster som är svåra att bryta. Och i början av förhållandet är skitstöveln förmodligen inte så skitstövelaktig.
Det är kanske precis som när man köper en stor påse smågodis. Det är jättegott i början, efter en stund verkar det otänkbart att man själv verkligen valt alla dessa äckliga karameller, man har ont i magen och vill helst spy, men man kan ändå inte sluta äta. Så länge det står där på bordet kommer man att fortsätta proppa i sig. Enda sättet är att slänga skiten i sopnedkastet. Kanske till och med hälla diskmedel i påsen så att man inte år ett återfall.
Men hur kommer det sig att karma inte kickar in någongång? Har man haft ett riktigt sopigt förhållande med en man som behandlade en riktigt illa, borde väl prinsen på den vita springaren vänta runt hörnet med rosa moln, candle light-dinner och myspys. I rättvisans namn. Nu är ju karma i och för sig frukten av ens egna handlingar, men jag tycker att hela karmaprincipen borde omvärderas. Tvingas man dras med ett praktpucko och till slut sparkar ut honom, borde det inte vara något snack om att Mr Good Guy står på tur. What goes around comes around. Den snälle killen som bäddar får man ligga med.

Men vad är det då tjejer som fastnar för schysta killar gör rätt? För oavsett vem man råkar välja, har man väl samma drömmar och förhoppningar. Vi vill väl alla leva lyckliga i alla våra dagar? Handlar det bara om tur eller är det bara så att vissa har taskigt kärlekskarma? Är det det som gör att vissa byter ett praktpucko mot ett annat? Är det det som gör att vissa kanske inte ens tror att de är värda något bättre? Nu hävdar säkert vissa att man kan ta lärdom och gå starkare ur en dålig relation än när man gick in i den. Att det som inte dödar en, stärker en. Fast den enda lärdomen skulle ju vara att så här taskiga killar är inte the Shit. Och det visste man väl redan innan. Att träffa en schyst kille borde finnas med på FN:s lista över mänskliga rättigheetr. Det och att slippa äta äckligt godis."

Källa: Petra Axlund, frilansjournalist, Metro.