Onsdag

ja nu var det visst ett tag sen, men livet springer på så fort så jag hinner inte riktigt fundera på vad det är som egentligen händer. Livet går och jag vet inte riktigt vart det ska sluta, vad är min plan? Det är ifs det jag gillar att inte ha någon plan. Men det finns ju så otroligt många drömar och funderingar på hur jag vill att min framtid ska se ut. Vem vet kanske nått utav det slår in en vacker dag :)

Mycket jobb är det för lite fritid känns det som iaf fram till helgen. Då börjar mitt liv och mitt roliga. Jag lever för helgerna, nu iaf. Dom är roliga. Med roliga människor. Med roliga påhitt och så lite jobb på donken såklart men det är kul det med ibland.

Helgen som var började redan i torsdags då mamsi fyllde år och familjen var ute och åt och drack vin och pratade hur mycket som helst. När vi är redo att gå därifrån ringer martin och säger att han rasmus, sebbe och sabina är påväg till mig för att dricka vin, Jaha!? varför inte jag hade ju redan börjat så kvällen slutade med vin och en hel del mys med faktiskt saknade vänner. Vi som umgicks så mycket förr.
Fredagen på jobbet blev väldigt segt men det funkade aldeles utmärkt för när klockan slog 5 och det var dax att gå hem så blev det afterwork med några öl. Mycket trevligt. Det blev att springa till systemet innan det stände sen fort som tusan hem och slänga på sig andra kläder innan timmy och johan kom och hämtade mig för att skjussa oss till asken. Fick äntligen träffa en mycket efterlängtad Johan. Det fick mig att förstå hur saknad du egentligen är. En otrolg vän!
Sandra min underbara jobbarkompis kom ju oxå, och vi åkte senare och mötte upp yttligare en jobbarkompis nämligen christoffer med vän. Och vi avslutade våran kväll på Wasa. En så jäkla otroligt lyckad kväll. Tackar och bugar.
Lördagen blev det jobb, på kvällen vart det en sväng till malin där det var förfest och jag agerade taxi innan jag åkte hem och sov och förbereda mig för yttligare en jobbdag på söndagen.

Nu i helgen blir det först partaj med marlene på fredagen vilket ska bli otroligt kul eftersom vi inte setts på år och dar. Sen på lördag smäller det med födelsedagspartaj för ingen mindre än Li. Vilket oxå kommer bli en kanonkväll.
För jag vill ha fredag idag.





Igår fick jag se det jag har vänat på mycket länge, och det högg till hårt i hjärtat! Men det är dax att gå vidare nu Alex. Nu för en gångs skull kanske jag kan få göra att försök till att komma över Dig utan att du ska komma och riva det jag byggt upp. Jag tror på mig själv, jag mår ju bra i mig själv som mitt liv är nu. Det är bra, mycket bra. Och jag är glad. Men tankarna finns det har dom alltid gjort. Ibland mer ibland mindre. Förstår egentligen inte varför, kanske för att det som fanns var så speciellt? Nej men nu är det slut med allt tjat och jag önskar att du ska lämna mina tankar snart.

melissa horn & lars winnerbäck - som jag hade dig förut -
den är fin, otroligt fin.

Godnatt gott folk :)
Glöm inte att du är vaker precis som du är!

Söndag

helgen har känts mycket lång faktiskt.

Började fredagen med en jobbdag, med mycket glädje och förväntingar inför kvällen.
skyndade hem och gjorde mig i ordning fortare än någonsin. Åkte och hämtade upp pappa och vidare till jobbet där vi hämtade upp mamma christoffer och carina för att åka hem till carina och ta en fördrink innan vi begav oss till flygen.
Där mötte vi upp resten av jobbet, och mingelbricka och vin.
Bussen kom och hämtade upp oss och tog oss till himestalundshallen där vi skulle se på genrepet av melodifestivalen.
Det var mycket trevligt, och en hel del alkohol lite mer än vad jag behövde kanske men kul var det.
Kvällen slutade på bomull med mycket dans.

Gårdagen spenderades hos pernilla, vi hade vår egen winnerbäck konsert på hennes golv med filtat och kuddar och en hel del prat. Det var mys!
Idag har jag mest plockat i ordning i lägenheten. Bokat biljetter till Peace&Love. Nu är det klart vi ska dit och fy tusan vad kul vi ska ha!! :)

Nu är pernilla här vi ska se på greace och sova snart.
Ladda för jobbdag i morgon :)



Söndag

Mycket trött!
har inte blivit jätte många sovtimmar den här helgen iaf inte på dom timmarna man ska sova.
Började fredagen med middag här hemma, med jill, malin och hanna. Det var super mys :)
Dom gick hem vid 11 tiden, vid 12 kom johan och denka och gjorde mig sälskap. Det vart en hel del alkohol och massor prat. Vi ska till peace&love i sommar och det ska bli så jäkla kul! 6 dagar med musik och bara njuta av livet :)

Dom gick hem vid 11 tiden i går morrse, då gick jag och la mig och sov till 4.
Då var det bara dax att sätta fart och göra i ordning sig. Vid 7tiden skjussade lillbror mig till  sandras vän Anna där det var födelsedagsfirande för Anna och Sandra. Det var mycket trevligt. Det blev en utgång till palace, med mycket dans och trevliga människor. När klockan väl var 3 var varken sandra eller jag redo att gå hem så det blev efterfest, inte bara en heller utan två. Men kan minst sakt säga att det var en lyckad kväll. Kom hem vid halv 11 tiden i morrse, och sov till 3 tiden.

Ska vilken minut som helst inta sängen och sova hela natten lång :)



<3