Tisdag!

Oj vad det här var länge sen!

Trysil rullar på för fullt och livet är bra, Mycket bra!

Livet i Trysil blev inte riktigt som jag tänkte mig, fast mycket precis som jag tänkte mig.

Sommaren här var väldigt spännande, även om det var något av de värsta och tråkigaste jag gjort så var det många stunder helt underbart.
Det vart många underbara och galna balkongkvällar med vin och mycket trevligt sälskap.
Tvingade med mig Pelle på mina vinkvällar så mycket jag kunde, och puckot var ju inte smartate än att bara lyssna på mina ord. Och trevligt fick vi.
Det blev väldigt många tidiga mornar med mycket prat och roligheter.
Tror aldrig jag har umgåts så mycket med en och samma människa och bara suttit och pratat timtals flera nätter i stäck i stort sätt hela sommaren som jag gjorde med Pelle.

Pelle och jag hälsade på varandra kanske 2 gånger under hela säsongen mer än det pratade jag inte med honom, förens sommaren kom och vi var ca 10 personer som var kvar boendes på personalboendet.
Han var lika dum i huvudet som mig och han klagade inte över att umgås med mig, inte vad jag märkte iaf.

Det var många kvällar som jag kom in till lägenheten brevid där han bodde och fick med honom på att vi skulle dricka lite vin. Som slutade med vin,prat och kortkväll till 7 på morgonen dom flesta gångerna. Då bara som vänner en lång tid. Vi avslutade kvällen med att säga godnatt och gå och lägga oss i varsina lägenheter.
Det var allt i från kvällar när jag fått tag i en fotboll och hadde sommarkänsla i vårt trista regnväder och ville sitta i brassestolarna och dricka lite vin till att vi var på hotellet till tidig morgon gick och öppnade badet vid 6 snåret och spelade lite bowling på det, till att vi gick och nakenbadade i "pölen" med vatten på golfbanan.

Lärde under de här kvällarna nätterna och morgonkvistarna känna en underbar människa. Till en början var jag bara otroligt glad över att det fanns ett pucko som orkade med och umgås med mig så mycket som han gjorde och var med på alla mina äventyr jag fick för mig att jag ville göra. Jag vågade inte hoppas något annat, och ville inte förstöra den fina vänskapen som fanns där. Han har ju ändå gjort den här piss sommaren till den bästa.

Men så en kväll av alla våra vinkvällar sitter vi på balkongen och jag får för mig att jag ska visa mina tidigare brottare kunskaper slutar denna kväll med att han vinner! Han vinner även på kupen mitt hjärta!

Slutet av sommaren så bestämmer jag mig att jag måste ju ta hem denna underliga/underbara varelse hem till norrköping och se om han blir godkänd av mina nära och kära. Klart han bli det, han vinner även dom!

Hösten har gått otroligt fort. Mycket nytt folk har hittat hit och den nya säsongen är i full gång!
Jobbar för fullt sparar så mycket pengar jag kan för att kunna göra något underbart efter det här.

I morgon går bilen till värmland för att möta Pelles nära och kära. Detta görs med blandade känslor. Ska bli underbart att få se hur min älsklings hemstad ser ut, men det ska bli otroligt jobbigt då vi har spenderat så mycket tid tillsammans utan att få träffat varken föräldrar och vänner!

Ser fram emot maj när denna trysil resa är över och nya äventyr börjar!!

Saknar mina underbara vännner och min älskade familj något otroligt!
Jag hoppas ni vet hur mycket ni betyder för mig!!