Tisdag

Ojoj nu är livet på topp. Halft iaf, eller det är mycket bra men sen finns det tråkigheter men det hör väll till.
Fick min lönespes igår och det var ju ett antal tusenlappar mer än vad jag räknat med. :D Plus att min mäklare ringer och säger att lägenheten är min på Torsdag. På torsdag, jag som inte trodde det skulle bli förns tidigast nästa fredag :) Så nu hålls det på att packas för fullt. Har i stort sätt packat ner alla kläder, eller har några kvar så jag har nått att ha på mig :D Sen är det inte så mycket mer att packa har ju bara ett rum att packa ihop. Helt sinnessjukt. Förhoppningsvis blir allt klart så jag kan sova där på söndag iaf :) För på Fredag är det ju inflyttningsfest hos Jill och Ricke som gäller, sen på lördag blir det Ikea och sen på kvällen är det dax att fira mysan :) Trevligt, men blir nog rätt lungt med tanke på att flytten kom nu mitt i allt :)

Hoppas på att det kommer ett ordentligt besked i morgon, vill veta nu.
Vad vill du, hur mycket tar du det här på allvar. Hoppas på det bästa, vill inte att det ska försvinna. Vill ha det här mysiga.





Min älskade vän.
vad händer, vet ingenting, fattar ingenting. Ska det bli som då? är så rädd för det. Vill inte det. Absolut inte. Men det behövs två, det behövs sanning och tillit. Vill att du ska lita på mig, jag vill kunna lita på dig. Vill att vi ska kunna prata och dela allt. Jag gör det, snälla gör det med mig! Finns här för att stötta dig i Alla lägen. Du är den Bästa, och aldrig vill jag mista dig!
  ♥


Lördag

Utgång igår :) Mycket mycket kul.
Började med att vi var och förfestade på kungsgatan Madde, Jag och Malin. Vicky och Becka kom oxå och hälsade på. Även Amer med kompis. :) Vid halv 12 tiden Sprang vi till palace för att hinna komma in i tid men det var ingen kö så inga större problem :D
Först på dansgolvet och tror även vi var de sista därifårn. Många mycket trevliga människor :D En hel del dans och sång. En lyckad utgång helt enkelt. Vandarde hem sen pratandes med martin, stackarn ringde och väckte honom och pratade om allt och ingenting :)
 
Mådde inget vidare när jag vaknade i morrse, är väll ifs inte på topp nu heller men det går åt rätt håll :D
Mamma kom in och väckte mig i morrse och sa att vi skulle åka och kolla på tapeter och möbler.
Hittade jätte fina tapeter det kommer bli megasnyggt. I Hallen ska jag ha en fondvägg med en vit tapet med rosa och silver mönster hur frän som hälst. Och i vardagsrummet ska det var en fondvägg med svart tapet med silvermönster sen två vita väggar och en grå. Och i köket är det inte helt bestämt än men jag vill ha nått åt det gröna hållet men min pappa tyckte vi skulle göra lite ränder med olika nyanser av grönt isf men får se :D Vill börja göra i ordning nu. Bara två veckor kvar wohoo. Fick min första inbetalning till hyran i torsdags, och sötmamma började stortjuta. Ska ju inte ens flytta 10 min hemmifrån :D

Idag blir det partaj :D
hejs svejs

Tisdag

Igår fyllde min bästaste Madeleine 20år. GRATTIS :D
Började dagen med en arbetsdag, efterjobbet åkte jag hem till Madde och grattade henne. Efter hon hade fikat klart med släkten åkte vi mot kungsgatan där Vicky och Amer väntade. Senare kom även Jonas, Emil och Krille och hälsade på :) Vi gick och tog en tequila och en sambokabaylis shot det sistnämnda var mycket gott :D Vi vandrade även till hemköp och köpte visselsaker, vet inte vad det heter men en visla med en sak som åker ut när man blåser iaf :D Något som roade mig otroligt iaf, var på megabra humör igår skrattade åt allt och ingenting. vid 12 tiden vandrade jag hemmåt fick ett efterlängtat samtal innan jag somnade :)
Hoppas din dag var bra gummsan, ska fira dig ordentligt i helgen!

Idag har jag inte gjort mycket, jobbat och faktiskt överträffat mig själv och vatt ute och sprungit i vrinnervi :)
Har även fått min kamera så snart finns det bilder sen helgen och gårdagens bravader på alezz.bilddagboken.se.


Heeej då :D

Söndag

Bästa helgen på länge!
Den har varit grymt härlig, det har varit klarblå himmel och underbartväder hela helge. I fredags slutade jag 4, bara det är ju ett under. När jag kom hem efter en jätteskön cyckeltur hem i sommarvädret bestämmer jag mig för att gå ut. Sätter fart och plocka i ordning lite och gör i ordning mig innan Jonte och Filey kom hit, vi drack lite öl innan vi vandrade vidare till Jesper. Där var bland annat Sudden och Svesse, efter lite mer dricka bestämmer vi oss för att ta en taxi ner till stan. Vi bestämde oss för Otten, tror inte jag lämna dansgolvet många minutrar och då var det enbart på lilladansgolvet vi befann oss. Bara megabra musik och jag hade hur kul som helst! Tack kära vänner för en väldigt kul utekväll! :)

På lördagen vaknade jag till vid 10 tiden, strålande sol som lyser in i fönstret gör att man inte kan sova så mycket längre. Inget man klagar på precis :)
Satte fart och gjorde i ordning mig vid 12tiden vandrade jag till eber där jag mötte upp Madde, Becka och Vicky. Vi skulle åka ut till Blacka och minneskonserten. När bussen kommer har inte Vicky kommit än, men bussen körvförbi med Fullsatt i framrutan. Förvirrade står vi där och ringer trafikupplysningen, tydligen är det ca 30 till som stog i södertull och inte heller kom med bussen. De skickar en ny buss och när den kommer har vicky även hunnit komma och vi får åka gratis pga allt strul :D
När vi kommer fram har vi missat lite av KalleBaah, det var hur mycket folk som helst. Vi slog oss ner på en filt och öppnade första ölen :) Helt underbart, satt där och pratade och spelade kort fram till 6 tiden när de skulle börja spela inne och då de tog 200 i inträde. Danne och Jonas uppträdde även då stog vi längst fram och dansade med ;D En mycket lyckad dag. När vi sitter och väntar på vår skjuss in till stan ser vi Govenor Andy stå och prata med massor folk, jag sprang väll fram tre gånger till han ;D haha. Men fick en puss på kinden, en autograf på plånboken och ett kort med han ;) Wohoo Haha.
Efter det åkte vi in till stan satt och drack lite mera innan jag bestämde mig för att vandra hemmåt.

Vaknade första gången vid 6 i morrse, men det kändes lite väl tidigt att gå upp. Somnade om och gick upp vid 9. Har bara tagit det lungt och stekt i solen hela långa dagen och det har varit såå skönt :)

Saknar dig!

Fredag

Underbara fredag, och helt otroligt sommarväder. Började med att igår när jag vaknade stog termometern på 22 grader viserligen i solen men klockan var typ 8 på morgonen. Jag vart överlycklig, satte på musik och cycklades sedan strålandes till jobbet :D
Sen efter jobbet mötte jag upp Malin och Hanna på Kungsgatan, vi skulle gå till trädgården och ta en cider. Men det var ifk match och hela norrköping var där så vi tog en sväng förbi systemet. (Underbart att vi börjar komma i systemetåldern allihop :D) och även mcdonalds och satte oss i vasa parken där även jillsan mötte upp oss.  Satt och pratade i solen och drack cider, tills vi tillslut beslöt oss för att ge trädgården ett tillförsök och den här gången gick det mycket bättre. Det var en mycket trevlig torsdag.

Idag slutade jag 4 det är helt underbart, och det är sommar ute. Sjukt varmt och helt otroligt skönt ute :D .
Sitter och väntar på Jonte och Filey nu med en öl och solen lyser för fullt in i fönstret :) Vi ska dricka lite här innan vi ska vidare till engman och sen bli redo för att göra stan osäker :) Är på mega bra humör.

Livet går verkligen som en bergodalbana, men idag orkar jag inte bry mig om alla bekymer.
Allt är kalas när solen lyser och det är fredag och man har en öl vid sin sida!
Måste bara säga att jag saknar dig Åsa massor nu! Ses snart!

Onsdag

Underbart väder ute idag, slutade 4 men inte gjort ett dugg än. Pratat med min kära pappa, det du säger är så sant. Jag är inte sån, jag lever inte så, det är inte jag. Vad ska man göra? Ska jag skita i det i det här, det kan jag inte heller göra. Men innerst inne vet jag kanske är att det är det bästa. eller? Så många frågor, så många känslor, så otroligt många funderingar. Kan inte nån säga till mig gör såhär för annars slutar det så, eller välj det för det kommer bli så perfekt. Någon som vet svaret på allt, jag vill veta, vet nu. Vill inte bli ledsen en gång till som så många gånger förr. Varför går man och orar sig för det nu. För mycket känslor eller för lite förtroende?
Och Du som står mig så nära, vad händer? usch så mycket som förvirrar mig för tillfället.


Nya Zeeland, Australien, Thailand, Malasya, vart tog tiden vägen. Den underbara tiden, utan bekymmer. Allt gick för fort och allt har gått aldeles för fort sen jag kom hem. Har inte hunnit reagera på vad som händer!? Vill tillbaka, vill dit, vill leva det livet, med de människorna. Det kommer nog alltid va bland det bästa någonsin!


Lite väl deppigt inlägg kanske :) Men igentligen skriver man väl för sin egen skull, och ingen är tvingad att läsa.
Kanske ska ta och gå ut i det underbara Vårvädret.



Måndag

Helgen har vatt trevligt :) Var hemma hos angelica i fredags och firade henne :) Grattis sötunge :D
Mycket trevligt, Oerhört mycket dans, twister och röj :) Alltid lika kul!
I lördags åkte hela släkten ut till farmor och farfar och översakade farfar som fyllde år. Jag fick äran att köra, men det var trevligt en då. Har bara en sak att säga, Släkten är värst! haha!

Igår vart det först solning på baksidan i enbart bekini :D Sommarn är här!? Det har varit underbart väder hela helgen men söndan tog rekort, underbart. Sen på eftermiddan satt jag och jimmy i solen en stund innan vi gick och hälsade på Jonas!

Jobb idag, dan har gått otroligt fort, och det har varit tusen saker att göra skönt det faktiskt :) Helt otroligt väder idag med förhoppningsvis händer det nått trevligt idag med ska träffa jimmyjävel senare :)



Hur det här ska sluta vet man aldrig, kommer sakna dig det är en sak som är säker. Jag hoppas på det bästa! Allt hänger igentligen på om man vill göra nått åt det. Sen kanske det inte är det lättaste men då kan man kämpa för det, och jag ska göra mitt bästa för att finnas vid din sida! Inte för jag har någon aning om nånting och det gör inte saken lättare. Försöker förstå men det verkar ju inte va något man förstår. Jag är väll för "normal"!?
Mycket att tänka på, mycket runt om kring. Flytt snart med med allt vad det innebär. Kära vänner ni ska veta att jag är i full fart med att lägga upp ett sovschema för er, hur ska Jag klara att sova hela själv!? :)
Ledsen fast samtidigt glad, förvirrad men ändå inte. Är man knäpp så är man :)


Maybe were more

Torsdag

Torsdag och ledig. Skönt och behövligt! Har varit så otroligt trött den här veckan, har inte blivit allt för många timmars sömn. Mycket att tänka, mycket som händer. När vände allt? Livet var ju på topp! Visste väll ifs att jag inte har sån tur så att livet flyter på och allt är underbart. Men varför slå tillbaka såhär stort!?
Ni som vet ni vet, ni andra behöver inte veta!

Valborg igår, slutade jobba vid femtiden. Åkte hem och gjorde i ordning umgicks lite med folket som var här innan madde kom och skjussade mig till Jimmys kompis. Var där en liten stund innan jag vandrade hem till Malin där det var livat som aldrig förr :D. Sjöng karioke och drack :) Sjöng även in en otroligt fin verision av  "i ett fotoalbum" till Åsa. Helt plötsligt får jag för mig att vandra hemmåt, möter jimmy på vägen. Pratar lite med folket här igen innan det blir sängen.

Skulle åkt till Kålmården i morrse, men så vart visst inte. Men behövde nog verkligen sova lite. Även om jag inte sov så överdrivet mycket längre.

I morgon blir det födelsedagsfirande för Angelica! Underbarare människa får man leta efter! Från början till slutet!


skulle vilja ha dig här och ta vara på tiden!


Maybe were friends
Maybe were more