Fredag

ojoj fredag igen, underbara fredag. =)

Dagen idag består av en halvtimmas tyska med start klockan 1. Sen halv 2 bär det av till centrum av stora söderköping. Det är dax för julmarknad i lilla sörping och min klass ska vara med och jobba. Vi har styrt ihop barnens torg, med fiskdam, bollblank och grill där man kan grilla marshmallows :) Så nu hoppas jag alla barn  i hela världen kommer. Jag ska jobba från halv 2 till halv 6 idag och från 10 till 14 i morgon, så det är bara att ni ser till att vara där!

I morgon är det dax för partaj, godingen Ullrika kommer hem till oss och så grannarna såklart. Ska bli riktigt trevligt!

Och på söndag blir det julmys med tjejerna hos malin. ska bli riktigt trevligt <3


Väldigt mycket i skolan nu men det blir nog bättre snart skulle jag tro är ju bara ca tre veckor kvar tills vi har nästan en månad lektionsfritt. =)

Nästa helg bär det av till Göteborg och kära thailandsvännen Sofia. Ska bli underbart kuligt, på söndan tar jag tåget till köpenhamn för att möta upp min klass. Vi ska gå en sväng på julmarknaden på tivoli och det går rykten om att man även kan åka några karuseller!? gissa om jag är lycklig då! Sen blir det lite alkohol på kvällen för att sen bege oss hemmåt på måndagen.

Helgen efter det är det fest på motorgårn för oss som var vakt på kungsgatan när dom raggarna hade sin crusing. Då blir det röjj!

Sen helgen efter det så är det förhoppningsvis reunion med alla barn från förr, om det blir av så kommer det lätt bli den roligaste helgen på länge!
Sen är det jul sen nyår och så vipps så är det 2010.

Det går bra nu, kompis det går bra nu.



Torsdag

Jag överlevde även den här dagen, redoisningen gick nog bra. Förstår inte varför man ska bli så förbannat nervös så fort jag öppnar munne. Jag tycker ju att det är roligt, jag vill stå där och prata inför folk men ändå går hjärtat i hundratio. Men det går bättre och bättre för varje gång och det är ju possitivt.
Nästa vecka är det engelska redovisning som gäller, hur f*n det ska gå undrar jag stark!

Den här helgen kommer bestå av plugg. Sen kommer roligheterna att rulla på som vanligt.
På onsdag kommer dom efterlängtade pengarna.

I morgon ska jag och jillsan ge oss på ett spiningpass. Jag kommer dö!


NattiNatti


Onsdag

Önska mig lycka till, det behövs!


Måndag

Plugg,plugg och åter plugg. Jag är så förbannat duktig!
Skickat in ett arbete idag och nästan klar med ett till.
Ska försöka "sälja" Rhodos inför klassen på torsdag.
ojoj så nervös jag kommer att va men ska förbereda mig massamassa så det kommer gå galant :)

Tänkte ta en paus i mitt pluggslitande och se om det är något bra på tvaparaten nu.


ciao.



syskonkärlek


söndag

äntligen frisk, har haft feber i några dagar men nu är den borta, bara hostan som ska sluta nu med..

dop för vitamins lilla emila idag, så söta så :)


chockbesked: alexandra ska köpa gymkort i veckan!

Tisdag

Kanske ska ta tag i skrivandet igen!? Det är ju hur kul som helst att läsa tillbaka i tiden, och eftersom jillsan tjatar så varför inte.

Väldigt mycket har hänt. Jag har börjat min utbildning på turistakademin. Det går hur bra som helst, och jag trivs som fisken i vattnet. Klassen är toppen, vissa bättre än andra men man kan inte funka toppen med alla.
Har varit en händelserik höst, kommer knappt i håg vad som hänt även fast i stort sätt varje helg har varit fullbokad.
Den största nyheten är väll att jag har fått en sambo, underbara Sandra flyttade in här i mitten på Augusti. Det är jätte skönt att slippa vara själv i det här höstvädret och mörkret som kommer mer och mer. Förstår inte hur jag ska klara mig utan henne när hon ska flytta hem sen igen i Januari.. 


Idag slutade vi klockan 12, har försökt mitt bästa att få lite motivation till att plugga men det går inte jätte bra.
Klockan 6 var det träff i vrinevi för en springrunda. Jag, Jill, Anna & Ricke, 2,5 på tid. Jag har inte tränat på evigheter men det gick bättre än vad jag trodde. Slutade med 15min, inte kanonbra men för att vara otränad så är jag riktigt stolt. Över oss alla vi är så duktiga! ;)

Helgen är fullbokad fredag blir det födelsedagsfirande för Godingen Mickis som fyller hela 20 år :)) Och på Lördag är det 21årsfirande för Tessan. Och så får man ju inte glömma farsdag på söndag. Och jag ska hinna plugga någongång med!? Ja det löser sig nog det med :)

 

Smile, and life will smile with you. 



Ullis Sandra & Jag


Söndag

Födelsedagsfirande för jillsan igår, Mycket trevligt :) mindre kul idag, men det är det väll värt antar jag. det är ju inte första gången söndagen går åt till att vara bakis.

Dax att inta soffan igen!




<3