Onsdag

Jäkla sjukdomar, jag som aldrig är sjuk har lyckats få hosta ont i halsen och snor i näsan flera gånger i år. Illa illa.
Men nu börjar det bli bättre iaf. har lyckats somna vid halv 8 både i måndags och igår sovit över 12 timmar och ska snart försöka gå och lägga mig så är jag nog på topp i morgon.

Helgen var toppen bra iaf. Blev en tripp till malmö och thailandvännen Sofia. Vi träffades under fullmoon på kohpanang.
Vi hann med det mesta från en filmkväll, en tripp till danmark och två utekvällar, vilket var underbart roligt och jag är mycket glad att jag åkte! :)

Den här veckan ska jag lägga ner min själ på att bli ordentligt frisk. helgen blir lugn. Sen på Måndag åker familjen och släkten på mammas sida på kryssning mormor fyller år. Ska bli mycket kul.
Sen jobb onsdag och torsdag
Och på Fredag åker Vi mina blöjvänner och jag till gbg. En tripp på liseberg fredag och lördag för att sen på lördag eftermiddag åka en timma utanför gbg och se Björn Rosenström. ska bli otroligt roligt!
Sen är det jobb tre dagar och så är det dax för lillebror att ta studenten så jag är ledig torsdag och fredag. Måste ju gå ut och fira brorsan ;D
Veckan efter det är det middsomar och sen jäklar är det dax för peace and love! Wohoo kan det bli bättre.

var föresten på intervju till skolan i veckan, gick väll sisodär nu är det bara vänta på svaret och hoppas på det bästa :)

smile, and life will smile with you.




genom livet tillsammans

Lördag

och evigheter sen jag skrev här. Internett har krånglat och lusten eller tiden har inte funnits.


Mycket har hänt i onsdags åkte jag och Elin upp till stockholm där vi mötte upp Madde och gick på beyonce vilket var hur underbart som helst. Finns inte ord som kan beskriva hur grym hon var och vilken upplevelse det var. Blir helt lycklig bara jag tänker på det. Så har ni chansen att se henne live, Ta den! :)

I måndags var jag och min lillebror även och tatuera oss. Har inte min kamera hemma så har inte blivit nått jätte bra kort på den än men det kommer väl. Väldigt fin blev den iaf och nöjda är vi :D


Godmorgon