Söndag

I torsdags var Jag, Madde, Vicky, Becka, Jonas, Rickard och Jimmy ute vid gransjönäs och grillade korv. Väldigt mysigt men kalt så vi blev inte så långvariga. :) Efter det åkte vi hem till Madde och spelade kort, jag blev kvar där hela natten. I maddes underbara säng! Skönare säng finns nog inte :D
På morgonen var hon snäll och skjussade mig till jobbet, en lång fredag. När jag kom hem satte jag fart och gjorde i ordning mig, sen kom madde och hämtade mig och skjussade mig till Sudden där var sudden och jonte sen några av suddens lumparkompisar. Och alkoholen snålade dom tydligen inte med för dom lyckades supa ner mig skapligt mycket. Minnet från kvällen är inte stort. Ett stort tack till min älskade angelica som fick åka och leta efter mig och sen skjussade hem mig. (A) ! Love you!
På lördagen vaknade jag upp och trodde jag vatt nykter tills jag kom på att jag va hos sudden så då blev det ett antal telefonsamtal. usch. haha.
På lördagkvällen kom madde hit och gjorde sig i ordning, sen skjussade hennes pappa oss till becka. Där satt Jag Madde Becka Johanna och Vicky och förfestade tills vi blev skjussade till Cromwell där röjde vi tills stängning. Mycket trevligt :D

Idag har jag vatt duktigt och plockat i ordning i mitt rum, sen har  jag inte gjort allt för mycket.
Väntar på att malin ska sluta och vi ska ge oss ut på en springtur. :)


Satt och läste på några resedagböker från folk vi träffade på resan. Usch vill tillbaka NU, dom är fortförande iväg och det ser så otroligt underbart ut. Det livet man hade, dom sakerna vi gjorde alla människor man träffade. Det var helt underbart, något som jag aldrig kommer glömma och något jag vill uppleva igen! Det går inte förklara det vi var med om, berättar man blir det fel och folk kommer aldrig förstå vad man pratar om och hur otrolig den resan var! Man måste va där för att uppleva, det går inte att förstå genom ord och bild!




Förstår inte vad du tänker med, visst alkoholen gör sitt. Du sårar mig, sluta leka med mig!


Onsdag

Då är det klart, Alexandra äger en 1:a på blockstensgatan 27 :D helt sinnessjukt. :)
Den första juni börjar inflyttningen, underbart :) Vill flytta in nu, har redan hur mycket planer som helst på hur jag vill ha det. Det är bara pengarna som saknas till det. Men med det flytet jag har för tillfället så kan det väll inte gå mer än bra om det inte börjar vända.

I veckan har jag malin och jill vatt ute på en långpromenad i det fina vädret.
Vatt en sväng med Jimmy till den fina platsen i lindö :)
Jag Jimmy Alex och Jonas var ute i lindö och kollade på vattnet, sen var vi hemma hos jonas och kollade på en film Old Boy, helt sinnes sjuk film men den vart bättre när man förstog handlingen i slutet.
Träffat sabina, gått en sväng på stan och ätit glass.
Var inne hos jonn en sväng förut, fick låna hans kamera och la in bilderna sen resan. Skrattade tills jag tjöt, så fina bilder och jag vill åka tillbaka!


 

dax att sova :)
Natti Natti

Söndag

Händelserik lördag, började med att jag och jonte tog ett varv på systemet. Sen blev det ett besök hos farmor och farfar där även kusinvitamin  engla och robin var. Blev lite middag och fika innan jag åkte hemmåt för att sätta fart och göra i ordning mig :)
Fick skjuss av älskade mamma till malin där malin malin tomas och tommy redan var. Vid 6 tiden kom angelica och vi åt mat :) Vart en hel del vin. Jill Malin Madde och vicky kom även och hälsade på. Angelica och jag besökte pizzerian och tog en cider :D
Sen ringer hennes söta mamma och tjatar att vi ska komma till dom för det finns så många snygga killar där ;D hah jaja säger vi och beställer en taxi, dom var mitt ute i ingenstans i nått stort hus. :)
Där vart det ännu mer drika och dans och sång.
En mycket trevlig kväll helt enkelt. Sov skapligt gott den natten :D

Idag mådde man väll sisodär när man vaknade, vaknade upp med kläder och allt klockan 8 gick upp tog en duch och kröp ner i sängen igen. Vid 12 tiden går jag upp och börjar försöka piggna till, åkte och mötte erica och elin på stan. Vi gick och tog en fika och gick en sväng på stan. Sen gick jag och erica hem till henne hon visade sin lägenhet och vi satt och prata lite i det underbara vårvädret som har varit hela helgen! hoppas det håller i sig! :)

När jag kom hem kommer madde och hämtar upp mig, vicky hon och jag åker till halvars och tar en glass snackar lite skit sen blir det några varv med nervevad ruta :D Precis som förr, älskar dig vännen!

Har precis skjussat hem jimmy, vi har sett på en film. Som jag tydligen redan sett men den var ju bra :D

Ska försöka sova, jobb i morgon. Och besked om lägenheten :D:D

det vi tydligen kom fram till mina underbara tjejer och jag är att det är inte du utan tiden med dig!

Natti Natti

Lördag

Yttligare en vecka har gått, Jobbat hela veckan lång, ansökt om lån till lägenhet, hittat en lägenhet i vilbergen, lagt bud på lägenheten i vilbergen, fått reda på att jag får dubbel lön i maj, fått lånet till lägenheten, väntar på svar från mäklaren som kommer på måndag.  :D Plus att jag har hittat en billig säng, ett helt kit till köket med talrikar bestik kastruler och allt vad man behöver + köksbord jätte billigt! Vad har man att klaga på?
Jag har mina underbara vänner och min familj livet är helt enkelt perfekt! :)

Igår var det planerat att jag skulle åka och hälsa på min farmor och farfar efter jobbet, men det blev inte så gick och träffade madde en sväng sen åkte jag till jonas där även jimmy var. Vi såg nån film och kollade på tv tills dom somnade. Sen åkte jag med hem och deckade. Hade låvat min lillebror och madde och dom att skjussa dom men sov så gott så hade över 10 missade samtal från dom båda när jag vaknade.
Kusin och jag hade planerat att ta deras bil med engla på morgonen och åka till farmor, men robin var tvungen att åka och jobba så det blev inget med det heller. Så har vatt och hämtat jonte och åkte till systemet :)
Sitter nu och väntar på min kära mor så jag kan åka till farmor när hon kommer hem!
Ska va hos farmor och farfar till 4 tiden sen ska jag hem och skynda skynda göra i ordning mig och sätta fart mot malin. Där blir det grillning, singstar och vin ikväll mycket trevligt och jag är så jävla laddad! :D

Förvirrad kan man ju säga att man är, vet ingenting, vad känner man. Om det kunde va som med dig! Vad hände varför, var det jag. Förstår inte hur man fortförande kan gå och fundera. Något jag vet är att det var perfekt!

Trevlig lördag kära läsare! :)

Söndag

Veckorna springer iväg, hinner knapt förstå att det är en ny dag.

I veckan var vi ju som sakt ute vid gransjönäs i måndags :) Sen i Onsdags fyllde Jimmy 19 så efter jobbet åkte jag till Madde och bakade tårta som vi sedan åkte och lämnade hos honom :) Vi skjussade jimmys bror till kungsgatan och sedan åkte vi och hämtade dricka till dom och hämtade upp vicky.
Åkte sen till Haga där det vart party för dom, jag var mest med som moraliskt stöd ;) Vid 12 tiden körde jag en väldigt söt madde och de övriga till wasa för att sedan bege mig hemmåt.

I torsdags åkte jag till Martin som har flyttat hemmifrån och har nu bosatt sig i Kneipen :) Lägenheten var otroligt fräch, den måste ses för att förstå hur snygg den är! Bra jobbat Martin! Vi drack lite vin kollade på film och pratade :)
I fradags vart det utgång :) Mötte upp jonna vid 8 tiden och åkte till Jojo :) Vi hade en trevlig kväll som vanligt mycket dans och skratt. Och vi lyckades faktiskt komma in på palace, första ggn för oss tre tillsammans otroligt men jäkligt kul :) Där vart det en hel del dans tills jag plötsligt är gåendes vid lidel !? Jaja vandrade hemmåt och deckade :)

I lördags laddade jag med hög musik hela dagen :) På kvällen åkte jag och mötte upp jonte i haga köpte mcdonalds och gick upp till Sudden! Där vart det mycket prat och dricka. Vi tog spårvagnen till deli där vi röjde och tydligen drack tequila? Haha sen vandrade vi till cromwell tror vi tappade bort sudden på vägen ? :) Väl på CW var det inte nått jätte röj, vi dansade iaf lite innan vi bestämde oss för att åka hemmåt. För mig blev det inte hem hem utan hem till Madde där det blev efterfest :) Hos Madde var Jimmy, Vicky m.m. Det var trevligt, vaknade helt plötsligt upp i hennes soffa i morse :) Gick ett varv i huset där det låg människor i varje soffa..

Har legat i maddes soffa hela dan fram tills 4 tiden när jag pallrade mig hemmåt. Mysigt verre!

Funderar starkt på att gå och sova vilken sekund som helst, smart som jag är glömde jag mitt schema på jobbet så vet inte riktigt när jag börjar måste åka dit och kolla det i morgon bitti. hmm

Har även fått en otroligt rolig nyhet: Alexandra har nu ett vikariat på ett och ett halft år :D
Så nu är det dax att spara pengar och börja kolla lägenhet för i höst bor inte Alexandra kvar på Majviksgatan!

Madde visade även en video, eller man såg inte så mycket men man hörde, från förra helgen hemma hos jonte när vi står och sjunger om Åsa! Haha så hett det låter, Men du ska veta älskade vänn att du är otroligt saknad och det ska bli underbart att få se dig i sommar!

Trevlig Söndag!

Gamla tider vs. Nya tider

Minnen!
Det är nog det vakraste man har i livet! I mitt liv iaf, finns så otroligt många, så fina, roliga, sorliga, helt enkelt oslagbara :)
Kan bara tänka tillbaka till gymnasietiden. Bara där finns det hur mycket minnen som helst! Som man delar med underbara människor! Och saknar tiden så mycket. Kommer ni ihåg hur kul vi hade!?
Tiden som kommer vill jag heller inte missa, många 20årsdagar, Sommar, Åsas hemkomst, ja hur mycket som helst med mina älskade nära och kära!

Idag har jag jobbat jobbat jobbat, sen på vägen hem i det fina vårvädret vart jag jätte sugen på att åka till en sjö och grilla så ringde madde och övertalade henne och vicky att följa med mig :)
Vi åkte till gransjönäs, fick tyvärr inte igång någon eld men det var trevlans iaf :) Riktigt fint där ute!

Jobb i morgon igeen, kuul! men peengar pengar :D


Grattis Jonte

Igår var det födelsedagsfirande för allas våran Jonte :)

I Fredags åkte jag till min älskade Angelica efte jobbet :) Det var underbart att få träffa henne, vi satt och pratade kollade på talang 2008 och rökte vattenpipa :)
När jag kom in till stan skulle jag skjussa jimmy och steffe ner till deli men de hade visst egen bil så földe bara med och hälsade på en väldigt full alex :)

Åkte även en sväng till det där fina stället i lindö, som du en gång visade för mig...

Igår fick jag äntligen träffa jonte :D Åkte och hämtade honom vid halv 1 tiden för att sedan hämta sudden och filey :) Åkte till hageby där jonte gjorde premiär på systembolaget :) åkte en sväng förbi ÖB innan jag skjussade hem dom till Åby igen!

Åkte hem och gjorde i ordning mig, vid halv 6 tiden kom madde och hämtade mig. Vi åkte och hämtade jimmy och vicky. Och sedan steffe som skulle låna maddesbil underkvällen. Stannade på willys och mötte upp hanna my och malin. Köpte 3kilo macaroner en lätt öl och kondomer och la i en korg det vart lite överfullt med macaroner men förhoppningsvis blev han glad ;D
Vart mycket dricka och dans under kvällen. Vi åkte därifrån innan 12 fick jag reda på nu !? haha
Innan vi åkte vart det hejjarramsor till Jonte och även våran älskade Åsa som är så saknad!

Jimmy och Steffe kom och hämtade oss, Madde jag och vicky åkte till ricky ett tag. Kul att träffa honom igen oxå! :)
Men hade nog aldeles för mycket alkohol för att klara av att sitta still, så åkte hem och sov ist något som var väldigt skönt :D

Idag mår jag toppen, lite seg bara men inte ett dugg bakis och det är helt otroligt efter gårdagen. Kanske håller på att bli normal igen och slipper bakisdagarna som jag börjat få på sista tiden :)

Bilder från igår kommer på bilddagboken.se    alezz

Trevlig söndag





Vad krävs för att man ska glömma ..?

Länge sen!

Länge sen man skrev nått här!
Och herregud vad saker som hänt!
Har varit på resande fot i 4 månader med Johan och Jonn. Började vår resa på Nya Zeeland, forstatte sedan till Australien och därefter Thailand och Malaysia! En helt underbar resa, med otroligt många minnen!
Träffat otroligt många sköna människor, tiden vi varit med om går inte att beskriva med ord och skulle inte vilja göra den ogjord för nått i världen!
För Alla mina läsare som vill läsa lite mer kan man göra det på resedagboken.se Alexandra_88

Har nu varit hemma i en vecka exakt! Var jätte skönt att komma hem, men att mötas av denna kyla var ingen höjdare. Kom i korta leggins och bara en tjocktröjja höll på att frysa ihjäl!
Sen när man kommer hem och räknar med att få ett varmt välkommnande av familjen, eller iaf pappa som var ledig, kommer man hem till ett tomt hus utan nyckel. Lika så jonn så där stog vi och kände oss väldigt efterlängtade.
Tillslut kom pappa äntligen och släppte in oss i värmen, och det första han säger är oj har var det lite mer och tycka om och tog mig på magen HAHA. Det räcker ju inte med att killarna retat mig för jag gått upp varje dag de senaste veckorna nu ska även min pappa börja. Tackar! :D

På kvällen åt vi middag här hemma familjen, sen gick jag till Jonas där madde och alex var. Madde och jag förfestade och gick ut och dansade hela kvällen lång. Inte en jävel ute som man kände men kändes skönt att va hemma på gamla vanliga otten :D
På fredagen gick vi ut och åt, Madde, Jill, Malin, Hanna och Jag! Och Åsa i tankarna! Efter middagen som vi hade på deli med plankstek och massa prat :)
Efter det åkte jag och jill hem til jill och började dricka. Vart en Hel del alkohol och tillslut tog vi en taxi till palace. Där träffade jag en hel del människor..Tror jag.. och jag hade väldigt kul.. tror jag . Haha :D

På lördagen mötte jag upp min kusin jojo och en kompis till dom på Athena vi käkade mat sen gick vi hem till jojo där det vart massa drinkar, massor sång och en hel del dans. Kusin Ida var oxå med där :D Berra och Tommi kom oxå och hälsade på en stund. Underbart trevligt att träffa dom igen aldeles för länge sen!
Sen vart det dax för utgång kom inte så långt HAHA . Gick iaf till teaterbaren och drack en cider.
Sen tog jag en taxi till jonas och hälsade på jimmy som kommit hem från thailand. Madde och vicky var även där!

I söndags vart det en lugn dag i morgonrock hela dagen hemma :) Sen i Måndags var det dax att börja jobba igen! Jippi  :) Gick iaf bra, började svara i telefonen nästan direkt!
I veckan har det blivit många sena filmkvällar hemma hos madde med madde vicky och Jimmy. Väldigt mysigt :)

Nu ska jag gå ut och ta en promenix med Jimmy :)

Ha det kalas !