Onsdag

Uppdatering från vinterlandet :)

Jag har lyckats blivit sjuk! Feber hosta och mår inte alls på topp, kylan tar hårt!

Kom fram till trysil efter en snöig tur i torsgads natt. Möttes av en glad sandra och der var hur underbart som helst att äntligen vara framme!
Sandra jobbade kväll i fredags så jag hittade en av mina blivande jobbarkompisar Therese som fick lov att underhålla mig hela eftermiddagen.
På kvällen gick vi ut och käkade jag Therese och en annan sandra som också jobbar i repan.
Sen åkte vi hem till vårt fina hem och gick på alkoholen. Sandra slutade vid halv 11 tiden så då var det bara för henne att komma ifatt innan vi begav oss ut. Min första utekväll här var galet bra! Vi hade hur kul som helst och människorna här är megatrevliga!

I lördags låg vi döda, Sandra gick iväg och jobbade en sväng. Sen såg vi på film hela kvällen!
I söndags var det dags för födelsedagsfirande av Therese, även då blev det en lyckad utgång. För min del skapligt nykter efter som jag på Måndag kl 9 skulle köra mitt första pass.
Efter 4 timmars sömn var det bara att gå upp och ge sig i väg. Första passet gick bra, otroligt mycket nytt att ta in och har inte fått någon ordentlig genomgång på allt än men förhoppningsvis kommer det.. Körde mitt andra pass i går då det var lite halv kaos men försöker komma in i det så mycket jag kan svarar i telefonen och försöker lista ut vad jag ska svara...
Nu är jag ledig två dagar och ska göra mitt bästa för att bli frisk.
På fredag ska jag troligtvis köra ett pass med min underbara Sandra och då kommer jag få en bättre upplärning och förklaring på vad som händer för en så länge så känns det som att jag fattar noll!

Vi bor i en underbar lägenhet i personalboendet. ett kombinerat vardagsrum och kök 3 rum och en toalett på 4 personer. Jag och sandra delar på ett litet rum med balkong hur mysigt som helst. Vi bor med två killar, en från Island och en från portugal så hemma är det engelska som gäller, Även dom helt underbara!

Stackars sandra som också är mega sjuk ska snart ge sig iväg och jobba och jag ska krypa ner till en film!


Hoppas allt är bra med er alla :)