Måndag

Jobb hela dagen lång :)
Vandrade till oxelbergen och hämtade min cyckel hos joss efter jobbet.
Har nyss vatt nere i affärn och hälsat på vitamin.


Nu är det avslutat på riktigt, förstår inte vad du tänker på. hade tagit bort allt som har med dig att göra och ändå hör du av dig. Men hoppas du kan förstå nu och låta mig va. Du gör inte livet lättare precis.
mycket tankar igen, men träning imorrn och ränsa tankarna. det behövs.

Söndag

Helgen har varit trevlig :)

Började med utgång i fredags. Förfest hos becka, mycket alkohol senare vandrade vi till otten. vi kom på lite väl sent att vi skulle komma in innan tolv så försökte halvsrpinga självklart lyckades jag ramla :) haha men det bjuder vi på, foten mår bra nu iaf ;)
Väl på hugo träffade jag många kändisar och det blev en riktigt lyckad kväll med mycket dans :)

Igår var jag hemma i stort sett hela dagen, gjorde i ordning mig och vandrade hem till mamma och pappa. Lånade bilen och begav mig ut till svärtinge. Tuws fyllde år grattade henne och umgicks med min 'extrafamilj' hela kvällen. Mycket skratt, dans och framförallt kärlek! Angelica min älskade barndomsvän. Du gör mig glad, dig kommer jag aldrig släppa taget om. Du & Jag genom livet min vän!

Idag har jag varit förbi becka och hämtat min mp3 och sagt adjö hon åker till stockholm den jäkulen är ju påväg att flytta dit. Är otroligt glad för din skull vännen, det lyser om dig. Du förtjänar det bästa!

Sen vart det en sväng till mamma och pappa skrev ut lite kort sen åkte vi hem hit och skruvade upp hyllorna och satte upp tavlorna det blev verkligen jätte fint. Ska försöka åka till ikea nångång nu efter löning och köpa lite mer tavlor. Det bleev så fint :)

Sitter och väntar på kusinvitamin, länge sen trevligt ska det bli! :)

Pratade även med mcdonalds i veckan, jag som lovade att ringa när jag kom hem från resan. Det har inte blivit av en så hörde dom av sig i veckan och undrade hur det skulle bli med anställningen. Och jo men visst nu ska vi börja jobba helger på mcdonalds. haha jag som sa att jag aldrig i hela mitt liv skulle göra det igen. Men känner att jag behöver lite förändring och fart på livet igen, och lite extra pengar är ju aldrig fel. Ska försöka börja spara. Jag ska göra nått roligt. Kanske nästa vinter !? hmm får se vad det blir med den saken :)

Om man är possitiv som fan, då går allting bra! ;)

Lördag

Back on track!
Underbart att jag äntligen hittat tillbaka till mig själv igen, har vatt ute på vilovägar ett tag men senaste tiden har känts bra.
Är glad och mår hur bra som helst. Det ända som känns sådär är att jag vill verkligen iväg och göra nått vettig med livet. Ut och resa igen eller bara byta stad för ett tag. Men det hinns väl med. Har ju min finfina lägenhet som jag trivs hur bra som helst i. :)

Gårdagen var trevlig, vi var här Jason och jag och så Åsa och hennes usa vänner. Engelska hela kvällen lång kändes kånstigt att prata engelska med åsa men det gick bra :)
Jason och jag hamnade på Hugo där vi sedan mötte upp Johan och Malin.
Idag är det Kräftskiva hos Mickis, Jag och jason ska väll börja röra oss mot bussen snart :)

Trevlig lördag gott folk :)

...

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon...

Torsdag

Oj det här var visst ett tag sen.
Och det har redan hunnit bli september.

20 år har man blivit. Stor fest blev det tillsammans med min älskade lillebror som fyllde 18.

Ute på Kråkvillan var vi med våra vänner, riktigt kul. Tackar och bugar för all uppvakning och för en kuul kväll!

URF har jag med hunnit med. Blev en tågresa dit med Jimmy, Joel, Lisa, Denka och Johan. Möttes upp av X och martina på tågstationen. Slog upp tälten och vårat hus. :D Mycket dricka bra musik, träffade även två klockrena tjejer från avesta och sala. Carro & Emma. Dom gjorde i stort sett hela min fesival! Kul hade jag :)
Sen har det en hel del galna helger, med bland annat en kräftskiva inblandad. Som slutade i poolen. Åsa visade en ny sida som jag inte sett förut men det földe jag efter på och det resulterade i en hel del blåmärken. Men det var det värt ;D
I söndags begav sig jag jonn och johan upp till stockholm för att möte upp våra kära vän jason från australien. Vi gick på sightsing i stockholm kollade slottet och gamla stan m.m. På kvällen blev det nåra öl innan det var dax att sova. Måndag till Onsdag har Jag, Johan, Malin och Jason spenderat på johans land i skärgården. Bara tagit det lungt, promenerat plockat svamp åkt lite båt ätit gott och druktigt lite vin. Var så otroligt skönt att bara komma bort och kopla av :)
Jobb idag och i morgon. Sen i morrn blir det nog förfest här med åsas usa kompisar och så vi :)
Sen på lördag blir det kräftskiva hos mickis :D wohoo!

Sanna vänner försvinner aldrig, dom finns alltid kvar. Vad som än händer!
Älskar er mina vänner, Ni har en speciell plats i mitt liv och jag lämnar er aldrig!