Tisdag

Lång ledig har jag varit sen i torsdags tills idag. Underbart har det varit. Mycket mys i solen grillning och en hel del skratt.
Åsa är hemkommen och det gillar vi sarkt. Så torsdagen slutades med med mina tjejer på deli sen en sväng hos jill innan det blev hemgång. Fredagen börjades med 5 kilometer i skogen sen bar det av hemmåt och en eftermiddag i solen innan det var dax att sätta i gång och göra sig i ordning innan folket kom det blev grillning alkohol vattenpipa och en hel del prat. trevligt var det.
Lördagen spenderades hos min jobbarkompis carinas innergård med tina och hennes valp Lia så otroligt söt. Vi grillade och busade med vofsingen innan vi gick in och gjorde i ordning oss. Vi hamna en sväng på munken vilket var otroligt trevligt innan vi avslutade kvällen med en hel del dans på bomull :)
En annan otroligt underbar nyhet är att min älskade angelica oxå har återvännt till norrköping. Äntligen börjar folket återvända. Jonte kom ju också tillbaka för några veckor sen och det gör mig mer än glad!
Har hänt en hel del och inget på sista tiden. Jag chockar mig själv genom att vara inne på min 3 bok på 3 veckor. Helg jäkla sinnessjukt då jag kanske har läst 3 böcker i hela mitt liv innan. Men började läsa twilight boken om jag kunde drömma på svenska och den var så otroligt bra så nu är jag inne på tredje boken i serien. Och jag är fortförande lika inne i den :) Jag börjar bli vuxen helt enkelt det går inte att neka längre.
Annars ska jag söka i till skolan så fort jag får hem mitt personbevis som jag upptäckte i sista sekund att jag behövde ha med mig så det är bara att hoppas det kommer snart då papprena ska vara inne på måndag. Hoppashoppas!


Tracy Chapman - Unsung Psalm

på återseende.