Torsdag

Då gör vi ett nytt försök och ser om internett funkar längre än en dag. Kan ju alltid hoppas på det bästa. :)

Igår blev det först en träff med lillebror efter jobbet, sen mötte jag upp jill för en snabbis på stan inna hanna kom och hämtade oss och malin så åkte vi hem hit och såg film. Kollade även på gamla  bilder sen förr, helt otroligt så snygg man vart ;D eller inte.

Idag är jag riktigt förbannad. Jobbdagen slutade inte på bästa sättet, förstår inte hur en del människor har mage att bete sig. Och då ska man ändå vara arbetskompisar. Uschan skakade av ilska när jag gick därifrån. Sen stress till gymet för att hinna köra boxen. Det var otroligt skönt när jag var så förbannad. Så nu har jag lugnat ner mig lite iaf.

I morgon ska jag in en sväng till gamla grannen och reskompisen som fyller år. Sen blir det jobb lördag och söndag.
Men på lördag kommer Madde hem och då ska vi ha kul! :)

Dax att hoppa i säng så jag vaknar på bättre humör i morgon.
Tack och hej



syskonkärlek

Tisdag

Dagen började med att jag försov mig. Som tur var skulle pappa skjussa mig till jobbet, så han ringer jag är utanför snart går du ner. Oj då jag vaknade visst nu upp och hoppa tio minuter senare är jag på jobbet. Hinner knappt fatta vad som händer. Förstörd som jag var har det blivit ett antal powerking idag, har vartit jätte trött verkligen. Men powerkingen hjälpte lite grann iaf :) Och självklart har ju halva jobbet gått och blivit sjuka igen. Så idag var vi återigen nere på 5st. Wohoo!

Efter jobbet kom madde och hämtade mig, vi gick några varv på stan jag hittade en tröja iaf :) Sen åkte vi hem till mig där det blev en hel del prat och även pipa :) Alltid lika kul att träffa dig vännen <3

Och nu har jag Äntligen lyckats laga mitt internett lite grann. Har inte fått i gång det trådlösa men med sladden funkar det aldeles utmärkt. Jag är så duktig! :)

I morgon ska jag och lillebror ut på stan och förhoppningsvis hitta det vi söker! spännande spänande...
Sen blir det förhoppningsvis träning innan jag möter upp tjejerna för filmkväll. Mys!

Dax att försöka sova, så jag inte försover mig igen!



Vi januari 2007


Vi december -08

Söndag

Lång dag på mcdonalds idag. eller inte lång kanske men för att vara en jobbdag där så :)
jobbade 11.30-19 sen hem och ta tag i lägenheten som jag inte gjort förns idag. Plockade bort alla julsaker och tog ner det i källaren är inte klar förns nu så det var ju en hel del att göra. Men skönt att det äntligen går att vara i lägenheten utan att behöva må dåligt över hur det ser ut :)

Jobb i morgon sen blir de fika med frida. Ska bli trevligt var ett tag sen vi sågs.


Dax att inta sängen :)



Frida&Jag i höstas

Lördag

Igår var jag & familjen på konsert i louise de geer. Vi såg Champions of rock, det var hur grymt som helst.
Det är Peter som är uppvuxen här som gör en hyllning till Queen. Han har spelat massor i london och gjort en hel del konserter där. Mamma&Pappa har vatt och kollat på det i london och tyckte verkligen vi skulle se det. Och det var ett bra beslut för jäklar så bra det var :)

Idag har jag jobbat, det var rätt lungt. Trodde det skulle vara mycket idag när det är lönehelg. men icke. Det kommer väll i morgon. Vi hade Stor främmande idag. Världens starkaste man, Magnus var på besök och skulle äta. Alla vart helt lyriska:)

Idag blir det en lugn hemmakväll hos mamma&pappa. sen upp och jobba i morgon!

Längtar till nästa helg då Madeleine kommer hem och jag äntligen får umgås med dig min vän!

trevlig lördag!



Torsdag

Usch vilken vecka det har varit, men i morgon är det äntligen fredag.
Började jobbveckan med att mer än hälften är borta. Och då ska ni veta att vi hade säljrekord på 10år veckan innan.
Januari är alltid den månaden som det alltid är mest att göra. Visst det är kul när det alltid är något att göra. Men den här veckan har det varit konstant kö hela veckan. De första dagarn har vi till och med haft ett kö medelande som sa "pga influnensa har vi lång kötid hänvisar till vår hemsida för beställnig" och visst fick det ner kön lite för idag tog vi bort det medelandet då det har kommit tillbaka några. Och i dag har kön varit uppe i 19st och jag har nog pratat i telefon konstant hela dagen. Visst det är mitt jobb, men ofta får man saker man ska kolla upp och det är faxordrar man måste hinna lägga in och man blir tokig på alla som bara vill ha och ha. Vi vill ha det, ni ska bjuda på det. Förstår inte hur en del människor har mage till att vara som dom är. Men men som sagt fredag i morgon vilket är underbart.

I dag blev det ingen träning. Planen var att jag och malin skulle köra bodypump men stackarn har fått glas i foten. Och jag fick sån huvudvärk och hade ingen alls lust till att gå till gymet så jag åkte hem och satte mig i soffan och där har jag suttit fram tills nu.

I morgonkväll ska jag och familjen på konsert, det ska bli kul. Synd bara att jag ska upp och jobba på lördag. Denna helg med ska spenderas på donken. Lönehelg så det kommer nog bli en hel del att göra.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder förut och upptäckte att jag har tappat bort en hel del som jag verkligen ville ha. Usch det gör mig så ledsen. Kort är det underbaraste som finns att sitta och kolla igenom, man blir så glad. Nostalgi.
Allt man har varit med om alla minnen. Minnen det bästa som finns!

Smile, and life will smile with you.
nytt ordspråk!




tankar drömar funderingar

så mycket som snurrar i huvudet ang. vad jag ska göra i framtiden. 
fyller ju 21 om några månader tjugoett hela år. är jag gammal nu, vuxen? åldersnojja till max. vill inte bli gammal. 20 är precis lagom. Äldre vill jag inte bli, inte förtillfället iaf. Vill komma på hur jag ska göra, göra en plan. Eller ingen direkt plan men ungefär. Mål kanske man ska säga. Att det här ska jag göra, men man kan ju inte göra allt samtidigt. Jag vill ju så hemskt mycket åka ut och resa. och om allt blir som det ska så blir det ju av tills i vinter. Men jag har väldigt stor lust att ta mig till australien och försöka hitta ett jobb där ett tag. Samtidigt vill jag ju börja plugga, är inne på arkitekt. Det har jag varit inne på ett tag men då måste jag plugga upp betygen först så bara pluggandet innan det målet är nått kommer ta ett antal år och det vet jag inte riktigt om jag är redo för nu, Men sen kanske det blir försent?
Samtidigt trivs jag otroligt bra på mitt jobb, och det skulle inte göra mig nått att jobba där ett tag. Men inte för alltid?
Ojoj så mycket i huvudet. Kanske bäst att bara låta tiden gå och se vad som händer.
Det är jag ju ändå rätt bra på och än så länge har det ju fungerat rätt bra :)




smile, and life will smile with you

Tisdag

Har blivit tidiga kvällar både i söndag och måndags nu och jag börjar känna mig bättre. Skönt nog :)
Ska snart hoppa isäng, för i morgon är det dax för träning igen.
Först en jobbdag sen ska jag gå och göra i ordning naglarna. Dom är fortförande fina sen jag ordna som innan nyår men dom växer ju nått otroligt så ska gå och ordna till det lite :)
Sen får vi se om det blir något pass eller om jag ska köra hårt på bandet.

Idag var vi två till på jobbet, men vi klarar oss galant även fast vi är så många borta.
Pratade även med McDonalds igår, hade inte fått några tider i februari men det ordna dom till så nu fick jag 3 pass iaf. :)

Lägenheten behöver tokstädas, har inte ens tagit bort julsakernaa. Hur lyckades jag få till det såhär mycket.
Ska försöka ta tag i det nu annars får det bli i morgon. :)

Puss&Kram!

Måndag

jag skulle kunna döda för ett badkar och ett varmt bad.
är lite halvsjuk, förkyld och känner mig hängig. Inte alls kul. Men det är bara at hålla ut. Idag var vi 6 st av 18 på jobbet. resten var sjuka, helt sinnessjukt. Tack godegud att vi klarade oss egenom dagen.

 I helgen har det blivit jobb på donken både lördag och söndag.
Igår fick jag börja lära mig driven, ojojoj vad mycket. hjärtat satt i halsgroppen och det var tusen saker att tänka på. Men kämpade på så mycket jag kunde. Kul var det iaf :)

I fredags kom martin förbi en sväng vi drack lite vin, senare kom även crille&pära. Vi drack ännu mera och rökte vattenpipa. Det var en trevlig kväll :)
I lördags kom hanna förbi en sväng vi såg film och åt toast.

Förhoppningsvis kommer Madde hem i morgon så man får träffa henne en sväng, skulle vara underbart!

Dax att hoppa i säng så jag mår bättre i morgon!



otoligt snygg mysbild sen i fredags


inte världens snyggaste bild kanske
men den ända någonsin på oss tillsammans

från tjejkvällen

Mys
Jag & Jill

Tisdag

Mycket att göra på jobbet, alldeles för mycket i blad. Men det är ifs kul, känner att jag kan så pass mycket. Får göra en hel del andra saker, en den arbetsuppgiften som jag började med och som jag är anstäld som. Det är kul.

Strax dax för att sätta sig på cyckeln och bege sig till gymmet och ett affropass. Hur kul som helst. Sen blir det lite träning efter, passet är bara 30min. Det är verkligen behövligt, kroppen är verre än någonsin. Jag har mina upp och ner perioder när det gäller träning. Ibland är jag hur taggad som helst och äter bra och inget onyttigt sen vänder det helt och går utför. Men jag brukar bara låte det gå till en viss gräns sen måste jag göra nått åt det. Nu har jag nog gått över den gränsen. Men jag är på gång. Sugen på att träna, matvanorna kommer väl med tiden :)

Är faktiskt sugen på att jobba på donken i helgen med det ska bli kul! Och lite extrapengar är ju aldrig fel.

Dax att sätta fart.
Trevlig tisdag mina vänner :)

Måndag

Försökte mig på att skriva igår men mitt dumma internett totalvägrade.

Helgen började iaf med en tjejkväll här i fredag med vi gamlagodinga. Vi åt exotiskplanka, rökte vattenpipa och spelade lite kortspel. och alkohol förstås :) Sen blev det utgång, palace. Träffade på angelica och co, blev en hel del dans!

I lördags var jag hemma hos frida och johnny med li vi gjorde hemmagjord pizza och såg på film. Såg the mist, verkligen ingen jag rekomenderar. Ingen spec handlingen och slutet var förjäkligt.
Lillebror+vänner kom och hämtade mig så följde dom med upp till mig en sväng och rökte vattenpipa. När dom åkte så gick jag bort till jonas där det var lite partaj och många kända ansiken :)

Igår vart en väldigt lugn dag, lckades ta tag i lägenheten och städade iaf! 

Igår lämnade även två av mina favoriter stan. Den ena längre en den andra. Angelica begav sig till stöten där hon ska spendera några månader som skidlärare. Och åsa åkte till thailand där hon ska spendera några månader på stranden. Inte ett dugg avundsjuk! Saknade kommer ni bli iaf!

Snart dax att bege sig till gymet och ett boxpass

Onsdag

vänner.
det är det viktigaste man har i livet. de finns alltid, när man är ledsen, glad i vardagen till fest. Vissa är där en längre tid andra bara för en kort vistelse. Men alla sätter sina spår på ett eller annat sätt.
Kan inte vara gladare för de fina människor som finns i mitt liv och i mina minnen.
Saknar en hel del, dom nära som på ett eller annat sätt glidit iväg. Sen finns det dom som har funnits där sen barnsben. Som jag är helt säker på kommer finnas där hela livet. Och dom som funnits där hela ungdomen, de som hjälpt till mycket att göra mig till den jag är idag.
också dom aldra nyaste har sina spår.
Och är otroligt glad att ni alla finns. För vad skulle jag annars göra?!

Aldrig kan man visa för mycket kärlek eller uppskattning till någon.
Jag har varit aldeles för dålig på att visa vad ni betyder. Och inte kan jag lova att jag ska ändra mig.
Men jag blir själv glad när jag ser någon annan glad.
Och mina vänner & självklart min familj är dom jag vill se lyckligast.
Då kommer jag vara lyckligast

Det var allt jag hade på mitt hjärta för tillfället. Idag är jag glad! :)


 


Tisdag

En vecka av 2009 gått.
Min första helg spenderades i stockholm, hos Madeleine och hennes Tasso.
Fredagen spelade vi wii, det var hur kul som helst. gjorde ett antal kulebyttor i backhopp vickade på rumpan i rockringar och körde min favorit bowling. det var kuul!! :)
På lördagen vart det lungt på dan, sen på kvällen kom några av deras vänner på besök, vi spelade yatzy och madde&jag började dicka lite vin. Sen tog vi tunnelbanan och hälsade på sudden i hans och jontes lägenhet. Vi vart inte så långvariga utan åkte tillbaka och pratade mest hela natten.

Jobbade igår, ledig idag. Skönt det, men mådde inte jätte bra igår så idag har det blivit lungt. Har lyckats städa lite och är precis hemkommen från mamma&pappa.

Åsa är hemma i norrköping med, underbart. Inte för att hon blir långvarig på söndag bär det av på nya äventyr. Beundrar dig vännen. Du är min Idol!
Men först ska vi tjejer umgås på fredag och det ska bli hur kul som helst. Bara vi gamlagodingar. först matlagning sen in i dimman och ut och göra stan osäker. :)

Tack&Hej!