Fredag

Ja och nu är det bara två dar kvar sen är det dax. Vet inte vad jag känner, tror inte jag fattat riktigt att det verkligen är på söndag vi åker.

Sitter och väntar på att jonn ska ringa så vi kan åka och växla pengar. vi skulle gjort det vid 12 tiden men han har inte ringt än så får väll ringa och trekasera honom snart.

Ikväll blir det förfest här :) Angelica Emma Mickis Malin Johan Jonte och sudden kanske hanna :D Jill och ricke skulle nog med komma förbi en sväng :) Sen blir det utgång Kuul :D

Sen i morgon kommer släkten hit så ska vi ha lilljul :D haha en månad innan. Men då får jag ju fira lite jul iaf :)
och på söndag bär det av till till stockholm arlanda och singapore som är vårat första stop :)

Nu ska jag ringa och se om jonn lever :D

Onsdag

Snart torsdag, ucsh så fort det går. Har fortförande inte ens börjat packa än, och 1000 saker som ska göras trevligt värre.

Dagen började sjukt, skulle ta min cyckel till pappas jobb för att hämta bilen. Var jävligt orolig för att jag skulle lyckas halka en gång till, men istället går jag och blir påkörd :O haha så jävla klantig. Men det var ifs kärringen i bilen som var störd. Hon stannade vid korsningen och självklart trode jag att jag kunde åka då så jag rullar vidare när jag precis ska börja köra förbi henne så börjar hon köra och hon stannar inte utan kör rakt in i mig :| haha så jag hamnar på backen framför bilen. Hon kommer utsrpingandes och frågar hur det gick och där låg jag och asgarvade samtidigt som jag var förbannad på vad fan hon höll på med :D När jag tar upp cyckeln upptäcker jag att framhjulet är mos och kärringen frågar "kan du cyckla på den där" Haha vad tror du den går inte ens att dra frammåt? sen sätter hon sig i bilen och åker därifrån och där står jag som ett frågetecken. haha så sjukt!
Fick vandra och hämta bilen, sen åkte jag och skrev på lite papper på prima, sen hem och gjorde i ordning mig.
Hade en haltvimma på mig innan bussen gick. Jag och Jimmy åkte ut till blacka vi såg på film och pratade lite. Sen kom det nån och hämtade oss för dom skulle åka in till stan och spela in några låtar. Så jag földe med som moraliskt stöd ;D inte för att det behövdes precis men det var ju trevligt :)

I morgon ska jag hjälpa malin och flytta sen blir det en sväng på stan med Mathias innan jag ska hem och börja ta tag i packningen. På kvällen blir det famlijekväll :)

Natti Natti


Stjärntecken

Egenskaper Lejonet

Lejonet är djupt passionerad, den utstrålar sexuellt självförtroende och tar kommando i sängen. Lejonet gillar att utforska sex och vill vara den som bestämmer i relationen. Försök inte underminera Lejonets stora ego, utan framhäv honom/henne istället. Lejon måste vara förtjust i eller fäst vid sin sexpartner för att kunna njuta av akten. Inget annat stjärntecken är så majestetisk och storslagen då det kommer till sex än Lejonet.
Stjärntecken:Lejonet
Datum:23/7 - 22/8
Plats i zodiak:Femte
Planet:Solen
Element:Eld
Bra egenskaper:Modig, rolig, passionerad och sexig.
Dåliga egenskaper:Dominant, otrogen, självisk och risktagande.
Kvalitet:Fast
Polaritet:Positiv
Passar bra med:Väduren, Tvillingarna och Skytten.
Passar dåligt med:Jungfrun, Skorpionen och Fiskarna.


Hahaha Ok ? :D

Tisdag

Jobb idag igen, ringde halv 8 och fråga om jag kunde jobba. självklart :/ så jäkulens jobbigt men idag var det iaf sista dagen. Börjar bli lite småstressad med allt som ska hinnas göras innan söndag men det löser sig väll nångong.

Idag efter jobbet gick malin och jag ner till nyatorget och kinaresturangen för en romantisk middag för två ;D Så trevligt så, kalt och mätt som aldrig förr vandrade vi långa vägen hem i kylan :)

I morgon ska jag upp tidigt och åka till prima, ska skriva på några papper. sen blir det hem och göra i ordning rumet ordentligt + städa garderoben så jag hittar allt jag ska ha med mig. Sen ska jimmy och jag åka ut till min kära alex i blacka. Måste ju se till att träffa alla mina underbara innan jag åker och det känns som jag verkligen inte kommer hinna med det. Inte för att jag ska dö precis men kommer ju sakna ihjäl mig. Börjar bli sjukligt laddad för fredag med! Förhoppningsvis börjar det mesta bli klart då så jag kan slapna av ordentligt. På fredag blir det iaf utgång med alla nära förhoppningsvis, många av dom iaf. Förfest här eller i Malin & Malins nya lägenhet skulle ju va kul om man fick se den innan :D

Dax och sova om jag nu ska kunna orka gå upp skapligt i morrn!

Måndag

Haha jaa förra rubriken passar ju verkligen in på mig iaf. hade skrivit klart allt och skulle spara så självklart lyckas jag ta bort allting. så all intressant information får ni nu vara utan.
kan kort säga att det har blivit mycket jobb på sista tiden har jobbat varje dag sen förra söndagen,
utgången i fredags var den roligaste på länge!
sista dagen på McD i går. Sjukt skönt!
jobb och färgat håret idag.

Även ordnat en resedagbok som jag lovat min söta mormor, hon går datakurser för att kunna läsa när jag är borta.
www.resedagboken.se  Alexandra_88 för mina trogna läsare ;)

alezz.bilddagboken.se

Klantskalle

Idag blev jag väkt av att min mamma ringde till min mobil och frågade var jag var!? Ligger och sover svara jag förvirrad. Jo men visst klockan var halv 9 och Alexandra börjar halv 9. Så jävla lyckat, lyckats stänga av mobilen i sömnen det är ju bra jobbat. Så upp flög jag i 110 och började riva efter kläder samtidigt som jag rinde efter skjuss fick inte tag på en jävel. Tillslut ringer min pappa och jag sprang iväg och mötte upp honom. Osminkad med en macka i handen kom jag till jobbet 5 i 9. Det var väll bra jobbat tycker jag iaf :) Men så pinsamt aldrig försovit mig till ett jobb förr, men nångång ska väll va den första. ;D

Söndag

Helgen har varit trevlig. Började i fredags när mina vänner hade nått fuffens planerat. Jag gick till Jill vid 6 tiden plingar på dörrn och blir mött av en mössa som dom sätter över hela mitt huvud. Sen leder dom mig runt, vilsen och dan undrade jag vart tusan vi var påväg. Efter en lång färd med några "nära döden" upplevelser får jag tillslut ta av mig mössan och då är vi i vilbergen centrum utanför bowlingen. :D Vi bowlade och åt plankstek, Väldigt kul! :D Sen vandrade vi hem till jill där det vart lite förfest innan utgången. Tyvärr tråkigheter som vanligt med vissa personer. Ge och ta, bry sig om andra, behandla andra som du själv vill bli behandlad. det är det jag har att säga. Förändras gör vi alla, det behöver vi. Men när det går för långt åt det negativa hållet tar jag heldre ett steg åt sidan och lämnar utrymme för det är tydligen vad som behövs. Jag är väldigt glad för vad alla gjorde, känns otroligt jobbigt att åka och lämna alla mina nära och kära. Och hemskt känns det att missa allas våran Åsa. Usch du är saknad vännen!
Utgången i fredags blev palace :) Kusin och jag röjde alla dansgolven, alltid lika kul med dig vitamin. och såå söt ^^ hihi lite väl genomskinligt kanske ;D
Lördagen låg jag helt död i stort sätt hela dagen, Malin ringde och föreslog sibylla det kom inte mer passande. Så tog en sväng dit och åt romantisk middag med henne :)
Efter det gick jag hem och la mig en stund sen efter att ha duchat blev jag väldigt sugen på utgång så ringde min kära kusin och hon satt och drack grogg :D Åkte och hämtade henne sen åkte vi till hennes mamma så hon fick förfesta lite innan vi begav oss Överdrivet tidigt till Otten. HAHA sällan vi är först ;D och har nog aldrig varit med om så dålig musik. Efter en stund när det kommit lite mer folk och det snart var dax att gå hem kom det några bra låtar iaf :)
Åkte väll hem vid stägning, vi fick även några gratisåkare med på köpet. Men det gjorde inget alls ^^.

Idag har jag Jobbat, gick vääll inte alls bra. "Vill du ha daim i smartisen? " Yeah fan vad jag är duktig ;D Efter det åkte jag hem och duchade sen gick jag till malin. Vi drack te och åt skorpor och bullar. :) Sen såg vi även Hose of wax, jävla psyck film som man blev helt förstörd av ;D

Nu är det dax att sova. Jobb i morrn igen . Jippi ;D

Två veckor kvar!

Fredag

Igen, herregud hinner inte ens längta till helgen längre så fort går det. Och jag börjar bli ett nervvrak, inom mig iaf vet inte vart jag ska ta vägen. Två jälva veckor och två dar sen är det dax! och jag har inte ens börjat planera vad jag ska packa. Bra alex, jätte bra.. Idag har jag iaf vatt på stan och köpt nya hörlurar, ett torrschampo så jag inte behöver se ut som jag stoppat huvet i smör. man vet ju aldrig när man får ducha ordentligt :O Sen var jag och kollade på sidenlakan som åsa tippsat mig om att köpa. Men 500 kr har jag inte råd med för tillfället. den här månaden har varit väldigt väldigt dyr. Men lever man på topp så gör man ;D Så sidenlakan får bli ett senare bekymer ;D Har även varit hos telenor, ska byta till det när jag är iväg. Det ända man betalar när man ringer är då öppningsavgiften som var på någon krona sen kostar det bara typ 98 öre i minuten i 20 min sen kommer en till öppningsavgift och det är ju jätte biligt :) Men det kanske blir så att jag byter nummer har inte bestämt mig än..
Klippt mig har jag gjort idag med :) det vart fint syns inte så mycket men det slitna är borta iaf :D

I veckan har jag fått jobba en hel del iaf :) mån på lagret sen tis-tor på kontoret :)

Idag fick jag inte jobba för mina kära vänner dom har nått fuffens på gång och jag är jätte nyfiken :D
Ska väll börja göra i ordning mig lite smått snart :)
Trevlig Fredag

Tisdag

Oj nu var det visst några dagar sen jag skrev här ;D Helgen har varit mycket trevligt :) Började med att jag stressade hem  i fredags och gjorde i ordning mig, sen skjussade pappa mig till svärtinge udde och familjen carlssonwikström :D När min kära far hadde åkt så upptäkte jag att jag hade glömt min dricka hemma :/ Bravo alex. Som tur var så hade angelica en vin och lite cider :) Vid halv 7 tiden gjorde vi oss klara och åkte upp till Mickis. Åkte med angelica för första ggn och det kalas bra . Verkade som om hon inte gjort annat än att köra bil ;D
När vi kom fram samlade vi allihopa och sjöng för födelsedagsbarnet :D Sen vart det välkomstdrink och tacos efter det även efterätt. Mumsigt verre :)
Helt plötsligt var det dax att sätta fart till bussen och det kändes som man inte hade hunnit med att dricka nått så det fick bli lite färddricka ;D
När vi väl kom till stan så vandrade vi till deli, Mycket trevligt som vanligt. Älska deli! :D Mickis och jag intog borden som jag har en hemsk historia om men det kommer senare ;D
Sen blev det otten, mycket roligt och mycket dans :) När klockan var 3 och hemdax gick vi och hämtade jackan och utanför fick jag min största chock där stog en full jillsan :D Hihi så trevligt så jag fick taxisälskap iaf :)

Lördagen var lite små seg, väntade på min kära vänn jill. Tillslut ringde hon vid halv 9 tiden och jag gick till henne. Vi började förfesta och vid 12 tiden kom Mysan och hämtade oss och skjussade ner oss till otten. Tack gumman :)
Otten var ju inga problem denna lördag heller :D Har kommit fram till att det är mycket roligare lördagar än fredagar! Efter en stund tröttnade jill och åkte hem, men jag var så klart kvar till stägning frågan är bara med vem :| ;D haha :D Men kul hade jag iaf :)

På söndagen var jag lite små död. På eftermiddan ringde mina kärareskompisar, nu till hemskheten med bordsdansen. Johan som är min grannes kompis och han vi ska åka med hadde varit på deli. Han var där med sin tjej och hade sagt där är hon vi ska åka med 2 min senare hade jag stått på borden och dansat :O haha så lyckat ;D Så jonn hade fått ett sms "Bara så du vet så står våran resekompis förtillfället på deli borden och dansar" men det är väll bra att förbereda dom lite ;D  de sa även att de tänkteboka boende i singapore så det var bara att pallra sig upp och gå in dit :) Skönt att ha det avklarat var vi ska bo när vi kommer fram iaf. Pratade även lite om allt som behövdes och det kändes skönt att få vissa saker avklarade.
Nu är det mindre än 3 veckor kvar tills vi verkligen åker. Och det är helt sjukt!! Börjar bli jäkligt nervös, har inte ens börjat fundera på vad jag ska packa!? Det är väll verklige på tiden att göra det typ idag! haha :)

Bilder från helgen finns på alezz.bilddagboken.se :)

Hårmodell

Ja idag var den stora dagen ;D.
Klockan 8 i morrse var jag på frisörskolan, började med att sätta upp mitt hår. Det vart väldigt fint :) Sen fick vi Äntligen öva lite på gången. dom två jag skulle gå med hade övar massa ggn förut men för mig var det första ggn samma dag och allt. :O Men det gick bra :) Var inte så spec kompliserat. Vid 11 tiden blev jag nerskjussad till face där vi skulle bli sminkade, tycker det var fel val av sminköser makeup store är 1000 ggn bättre men dom hade tydligen vart jätte dryga. Men jag fick iaf en fin sminkning och min frisör vickan vart nöjd och det var ju huvudsaken :)
Efter det åkte vi tillbaka till skolan där vi satt och kollade på alla andras hår och hur de blev sminkade, som tur var höll min kära barndomsvänn totte mig sälskap så dagen gick skapligt fort :) Vid halv 3 kom en buss och hämtade oss och körde ner oss till renströmen. Vid den tiden hade nervositeten kommit ordentligt. Hadde även hunnit byta om till min fina klänning :)
Sen drog genrepet igång och jag och mina andra två tjejer lyckades gå feel :O haha usch så lyckat. Och de andra i min grupp gick för fort så musiken hann inte med. Men vi fick chansen att öva en gång till innan det riktiga och då gick det jätte bra :) som det även gick sen under själva uppvisningen! :) Det var verkligen jätte kul, och träffade många trevliga människor!

Bilder kommer snart, hoppas jag. hadde tyvärr ingen egen kamera men det var många som tog kort och filmade så det kanske kan dyka upp nått snyggt snart :D
Hur jag såg ut när jag kom hem finns på alezz.bilddagboken.se

Jobb i morgon dax för att sova :)

Tisdag

Ledig för andra dagen irad. Än så länge känns det skönt, men har inte nån jobb tid förns söndag om två veckor :O och så länge kommer jag Inte klara av att vara ledig!

Igår morrse kom malin och hämtade mig så åkte vi och hämtade jill, vi skulle följa med Malin och köpa flyttkartonger. Vi tog ett varv till öb först, men där var de slut. Men vi hittade korvmojjen utanför så det fick bli en franchhotdog till frukost ;D haha. Sen åkte vi vidare till rusta och europris där vi tillslut hittade flyttkartonger. :D Sen åkte vi och kolla lite på bärbardator och tillslut vart det jäkligt bråttom, när vi var vid mediamarket märkte jag att klockan var 20 i 2 och jag skulle va på frisörskolan halv 3 och där stog jag oduchad och inte ens borstat håret än. Så bråttom blev det. Men jag hann nästan precis kom 5 min försent. Skulle ju till frisörskolan för jag har gett mig in på något som är helt sjukt. Jag ska va hårmodell och gå och visa upp mig för massa människor :O Hur det här ska gå det vet jag inte. Men nu är jag iaf lilahårig. Eller inte skriklila, svartlila kanske man kan säga. Det är iaf väldigt lila vid hårbotten. MEn det är fint :) Sen ska jag få en fin håruppsättning och bli sminkad på face sen ha en jätte fin klänning från bikbok så det kan ju va lite kul iaf :)

Efter jag varit på frisörskolan åkte jag till jill och där malin oxå var. Tillslut åkte malin hem för att hon skulle jobba, och jag och jill låg och lyssnade på musik som förr i tiden. Sen blev vi lite rastlösa så vi ringde jonte och johan. Vi bestämde oss för att åkta till jonte och spela spel. Någon frågesport, som jill och jag ägde grabbarna i så det sjöng om det. Men tillslut fick dom alla lätta frågor som det fanns två svar att välja på så dom kom i fatt oss och vann dessverre. Men vi är tappra förlorare och låter dom tro att dom var bättre, vi vet ju iaf saningen ;)

Idag är jag ledig, vad jag vet än iaf. Så ringde kontoret nyss så jag ska få jobba på fredag iaf :) Men slutar 4 så skönt för sen bär det av till mickis som fyller år så trevligt :D

Trevligt Tisdag
"För vi har tagit studenten,  för en vecka sen men vi är påt igen"

Söndag

Och idag mår jag bra! :) Börjar bli lite småtrött men i morrse vaknade jag till och med innan klockan ringde.
Helgen har varit trevlig, i fredags var vi här Malin, Jill, Hanna, My och Lotta. Åt lite mat och drack, åkte till otten vid halv 12 Fulla och söta ;D . Otten var nog trevlig, lördagen var katastrofal. Herregud vad dåligt jag mådde. Är så jäkla glad över att jag var ledig. Malin kom förbi med pizza i vanliga fall brukar jag kunna äta hur mycket som helst när jag är bakis men nu åt jag bara en lite bit sen var jag tvungen att lägga mig ner en stund kändes verkligen som jag skulle spy och det har jag aldrig gjort dagen efter förut. Men jag klarade mig ifårn det även denna gång.. Malin gick hem en stund för att göra sig i ordnign och jag somnade. Vaknade upp och vart lite småstressad gjorde i ordning mig på en timma så kom malin hit vid 6 tiden och tog en grogg innan jills mamma kom och hämtade oss och skjussade oss till Anders. Lördagen var den roligaste kvällen på väldigt länge. Hos anders var det väldigt trevligt och kul :) Tillslut beslöt sig malin och jag att vandra vidare eftersom min kära vänn var lite seg. På vägen ringde vi till min kära kusinvitamin och vi bestämde träff utanför otten. Malin och jag passade på att köpa en korv på vägen och kissa på gatan. det var en upplevelse det med ;D . Väl vid otten var jag lite små nervös att jag som vanligt inte skulle komma in. Men det gick kalasbra, men vid entren gick malin för att träffa andra malin. Som tur var hade jag min älskade kusinvitamin och jojjo :D Jag vet dessverre inte vad klockan var när vi kom dit men den måste varit väldigt tidiga eftersom vi var helt ensamna på hela dansgolvet Haha sjuukt kul hade vi hela kvällen iaf :) Mot slutet fastnade vi på stora dansgolvet eftersom dj var sjukt snygg och vi kunde inte slita oss ;D Fick även sälskap av några mycket trevliga killar, och dom kunde ju dansa iaf :) . Men tyvärr vart det ingen sista dans, dåligt gjort av dj ;) Jonna och jag gick och träffade min andra kusinvitamin Ida :D Och så började vi vandrignen hemmåt. sjöng små grodorna och lite allt möjligt hoppandes fram på kungsgatan, och alexandra kom hem 20 i 5 !?
Upp och jobba klockan halv 11, gick kalasbra faktiskt. Även om dom var helt hysteriska på jobbet. Känns Väldigt skönt att jag inte ska jobba där så länge faktiskt. Tror inte det är något för mig..

Nu har jag tänt lite ljus och tänkte lägga mig och se på film med massa täcken för det är jätte kalt!
Skönt att va ledig i morgon, ska åka och färga håret och testa frisyr i morgon inför visningen på torsdag. Det ska bli en jävla upplevelse, jag passar ju verkligen in där. Men det ska bli kul :)

Trevlig söndag :)






Hur kan en människa som verkade så underbar visa sig vara en sån idiot?!
ledsen blir jag, varje gång .


FREDAG

Äntligen fredag :D Bara ynka 3 arbetstimmar sen jäklar, gud det här är efterlängtat :D haha låter som värsta alkolisten. Men det ska bli jätte trevligt att samla alla tjejer så vi kan prata massa skit och bara vara. Men vi får allt ta och sätta upp ett kort på våran kära åsa. För ikväll kommer du vara extra saknad! Men ska försöka hålla tårarna inne ikväll ;D haha . !

Kameran ska vara med ikväll, länge sen man tog kort :)
Trevlig fredag kära läsare, min ska bli den bästa! :D

Torsdag

Och jag döör så festsugen jag är :D I morgon blir det röjj till max! Vi tjejer ska va här innan laga lite mat förfesta lite :D sen blir det utgång för hela slanten :D

Har nyss varit och köpt öl som tog typ 3 timmar, jäkla ----gubbe ;D haha Men nu är det löst sen har vi vatt och köpt mat med :) Ska bli så trevligt, och så slutar jag 3 med kan ju inte bli bättre :) .

Naee man kanske ska sova!? haha njaa inte riktigt än va :D Men jag vill ha freedag :D:D

Trevlig torsdag, ännu trevligare fredag :D