Torsdag

Fredag hela veckan!
Hinner inte ens längta till helgen innan den är här igen.
I veckan har jag jobbat, var ute och käkade med Madde i tisdags. I går blev det städning och idag har jag träffar becka en sväng. Vi var hemma hos mor och far en sväng och tvättade. Kul att träffa dig vännen!

I morgon är det Jillsans stora dag och då blir det partaj :)
Sen på söndag är det inflyttnings kul ska det bli!

im a rockstar


Måndag

Helgen var supertrevlig :)

I helgen var jag hemhemma, lillebror skulle ha partaj så jag johan och asken var med och höll ställningarna eller ja vi var där iaf. Kul hade vi blev en hel del dans, och det var en hel del smått. Vid 3 tiden hade vi lyckats städa i ordning det mesta så jäkla duktiga vi var och när jag skulle sova så hade johan tagit lillebrors säng och lillebror mammaopappas så jag fick ta soffan.

På lördan tog vi det mest lugnt städade i ordning ordentligt sen var det bara att börja igen, Mycket trevligt folk och dricka. Innan vi tog taxi till hugo. Mycket folk en hel del kända människor, kuul hade jag och trevligt var det ^^.
Tillslut tog jag och johan taxi hem där crille och simon var. Duktiga som dom var hade dom redan städat upp det mesta. Vi drack lite till Åsa och Mathias kom även dom! Vaknade upp i soffan även igår. Och där spenderade jag i stort sett hela dagen. Förutom när jag var duktig och hjälpte till att städa.

Igår var hanna här en sväng på kvällen vi åt McDonald och såg step up. Mycket bra film!

Fredag är ändå den dagen som känns bäst.
Jag vill ha fredag idag. :)

Tisdag

Förstår inte vart dagarna tar vägen. Men har man roligt så har man, brukar man ju säga men jag gör inte speciellt mycket livet flyter mest på som vanlig.

I Lördags var vi hemma hos Asken och firade honom,
på dan var jag och jill och solade sen ringer jonte och helt plötsligt har jag 20min på mig att göra i ordning mig. som tur var kom min bror och hämtade mig sen åkte vi och hämtade johan och sen jonte innan vi begav oss till Asken. Det vart en hel del dricka men kul var det.

I söndags var jag hemma hos mamma och pappa i stort sett hela dan. Vi åt mat sen sov jag över där, även igår spenderade jag hemhemma. Dom åkte nämligen till Malaysia idag och ska vara borta närmare tre veckor. Fusk!

Sitter och väntar på Angelica nu, hon ska komma hit och se på film efter träningen. Mys! Lång dag på jobbet i morrn, 07:30-18:00. Men komptimmarna behövs.

hejhopp

Torsdag

Juste, tack jillsan hade glömt bort att man inte ska dela ut lösenordet hej vill men tur att du var den som fick det :)

Lång dag på jobbet, eller lång 8 vanliga arbetstimmar men slutade 6. Kul tackvare arbetskompisarna. Sista timman är inte spec jobbig vi sitter mest och pratar eller hittar på bus. Efter jobbet har det mest varit lugnt skönat det.

I morgon ska jag förhoppningsvis umgås med kusinvitamin, det var aldeles för länge sen. Det blir  nog en lugnkväll. Sen får vi se vad som händer på lördag. Söndag ska familjen gå ut och äta. Mamma och Pappa åker ju till Malaysia på tisdag så vi ska umgås lite innan det. Mys!

tvdax

<3

 Alex ,aldrig lärt dig att inte ge andra människor sitt inlogg ?  Men Tur att jag bara ville ge dig det här !

   / Jill

Onsdag

Veckorna springer verkligen iväg, man hinner inte ens fundera på vad som ska hända eller vad som händer det bara kommer helt plötsligt. vips så är vi visst i mitten av oktober. S
Snart är det ett helt år sen vi begav oss till Arlanda för att inte komma tillbaka på 4 månader. Ett helt år!? ojoj så fort det går..Men halvåret som jag vatt hemma har varit kalas, återförenas med alla nära och kära. Börja jobba, få en vardag.
Skaffat lägenhet. vilket är helt underbart. :) Alla underbara stunder tillsammans med gamla men även nya vänner. Mycket bra, men även en del tråkigheter men det hör visst till.

Alla mina nära flyr även norrköping, Stockholm hit oslo dit ja vet inte riktigt vart ni tar vägen! Livet är för kort för att vänta, man ska göra saker nu medans man kan. Därför ska jag börja spara, nästa vinter ska jag med ge mig av.

Efter jobbet idag var jag på stan med mamma, hon och pappa åker ju till Malaysia på Tisdag i över två veckor dom jäklarna och lämnar mig och bror hemma, så vi köpte lite saker hon behövde.
Var även och mötte vicky en sväng förut och gick till affärn, hon flytter ju upp till becka i norge i morgon.

Sen har jag mest sorterat alla papper jag hade hejvillt över hela lägenheten, vet inte vart alla kommer ifrån och vad som är viktigt eller inte. Men nu sitter de mesta i en pärm iaf :)

Börjar inte föräns halv 10 i morgon så ska väll se till att göra nått vettigt med kvällen. :)

Kärlek

Måndag

Helgen var härlig, fredagen vart lugn.
Lördagen blev mycket rolig. Angelica kom och hämta mig vid 8 tiden så åkte vi till linus. Många trevlig människor, lekar dans och dricka :) Tog taxi ner till hugo, taxichaffisen var kalas. Kön var lång, men angelica och jag lyckades liva upp stämningen och kul hade vi. Hugo var full med folk, lillebror var där. Vi dansade massor och masor. Lämnade nog dansgolvet sist av alla, sen begav sig jag, angelica och felix och käka. En megakul kväll :)

Nu är norrköping ännu en norrköpingsbo mindre. Lycka till Becks :) kommer och gör norge och oslo med dig och åsa när som!

I veckan blir det nog lugnt, min älskade Madde är ju istan så hoppas man får träffa henne något. Saknaden är stor!

Hejsvejs

Lördag

Veckan har gått hur fort som helst. Har inte gjort mycket spec, mest jobbat.
Gårdagen blev väldigt lugn. I morrse var vi och plockade i ordning hos svea.
Sen är jag precis hemkommen från en hockeymatch med lillebror, det var ett tag sen man såg hockey inte spec mycket som förändrats men det fick tiden att gå :)

Ska väll börja göra i ordning mig snart, ska med angelica till linus ikväll innan utgång :) kuuligt.

Trevlig lördag gott folk :)

Måndag

I fredags åkte johan och jag ut till Åby och hem till Jontes Sanna där det var fest. Johan var nykter och körde eftersom han skulle in och jobba sen. Vi satt mest och pratade jag lyckades hitta tre 88or som jag lurade med in till stan. Väl där övergav jag dom och vandrade hem till Ricky och Matte där deras bror och Jonte var. Vi pratade och drack innan vi åkte ner till palace. Kände inte en ända männiksa där så vart inte så långvarig.
I lördags gick jag ner till stan och mötte upp jill. Vi vandrade och kollade på lite allt möjligt sen gick vi och åt wok innan jag vandrade hem och började göra i ordning mig. Lillebror kom och hämtade mig och vi åkte hem till mammaopappa och började dricka lite vin. Sen kom Hanna och några klasskompisar till Crille.
Hanna och jag tog bussen vid 9 med lite väl mycket vin i kroppen för att sitta och äta middag kanske.
Men vi genomförde middagen och jag var sedan hemma innan 12.
Hoppas Du hade en bra födelsedag iaf Mathias! :)
Söndagen var ingen höjdare låg i sängen i stort sett hela dagen. På eftermiddan kom Totte och hämtade mig så åkte vi och hyrde film. Såg två bra filmer, Här med förklarar jag er Cuck och Larry rekomenerar jag, mycket bra.
Är mycket glad att min kära barndomskompis har börjat ta upp kontakten.

Har läst en blogg som heter jagefrisk.blogg.se, har även läst hennes pojkvänns och mammas blogg.
Blir rädd för mig själv, mitt liv är så bra! Vad klagar man på, klart man alla har sina ner och uppgångar. Men läser man det här, så är jag så otroligt glad att alla mina nära och kära är vid liv och mår bra!
Det är en hemsk historia, men även en sann. Och jag vill bara ägna en tanke åt hennes nära och kära!

Men mitt liv är som en bergochdalbana. Vet inte vart mina humörsvägningar kommer ifrån. Ena sekunden är allt på topp och livet kan inte kännas bättre. Men sen händer nåt, vet inte vad jag vill med livet vart jag ska ta vägen. Att allt är precis likadant hela tiden. Vill att det ska hända saker hela tiden, omväxling. Men egentligen är det bara jag som kan göra något åt det. Måste bara se till att komma fram till vad det är jag egentilgen vill.

Tråkig nyhet idag, mycket tråkigt. Jag har left i min skyddade värld. Alltid haft alla mina nära och kära. Alla mor&far föräldrar vid liv. Men livet har sin gång, du var gammal mycket gammal. Men har alltid varit så pigg för din ålder. Det var nog ändå det bästa.
Tände ljus för dig idag Svea!






Croup 1 Crew - Forgive me


Torsdag

Lång vecka men känns ändå som måndag!? hmm konstig känsla.

Helgen som var, var mycket trevligt. Blev mycket mys med min älskade Angelica.
Börjades med att jag skulle ha en lugn hemma kväll hos mamma och pappa. Men nej nej så vart det ju inte riktigt.
Vart ett hektiskt besök på systemet åt min kära lillebror sen hem och göra i ordning mig, hem till mamma och pappa där det vart mys och dricka och lyssnades på gammal musik. Sen när jag väl skulle ta bussen och möta upp angelica så märker jag att plånboken visst var hemma så det var bara att sätta sig på cyckeln och bege sig hem. Efter mycket om och men mötte jag sen upp Icka på och vi vandrade till Angelica där vi satte igång och förfestade. Tillslut vandrade vi ner mot staden och hugo. Mötte upp Linus vid deli. Hugo var mycket kul, många kändisar och mycket dans.
På lördagen gick jag på stan med mor&far hela dan. Hittade en hel del och blev ett antal pengar fattigare..
Vid 6 tiden kom angelica hit och vi åkte ner till stan och Totte. Otroligt roligt. Min kära barndomskompis, eller kompisar. Så många midssommrar nyårsaftonar och jaa vet inte vad vi har hittat på för bus tillsammans. Och lika kul hade vi i lördags. Förfesten var såklart roligast. Men vi vandrade neråt mot hugo. Anglica och jag sjungandes hela långa vägen. Min själsfrände, min älskade vän du anar inte hur glad jag är över att ha dig vid min sida genom livet!
Hugo&Otten var det extremt lång kö på, så angelica och jag hittade två killar som vi bestlutade att följa med till wasa, men likaså där var det mega lång kö. så vi gick till Cromwell och mötte upp Jonte & Asken. Lillebror kom! Och vi dansade och vi dansade. :) Sen åkte icka och jag hem hit och åt och soov. Mys till max och en lyckad helg!

Veckan har gått fort, men den har även gått sakta.
Träning mån-tis.
Tråkig dag ons. Myspromenad med Jillsan.
Idag har det vatt jobb till 6 sen hem och inte göra mycket alls.
Fredag i morgon skönt. :)