Grattis Jillsan :)

Idag är det min kära vän Jills födelsedag, och jag ska jobba till 10 :/ . Men har varit förbi med paket och kladdkaka nu på morgonen iaf. :) Sen får vi väll hoppas hon är vaken när jag kommer hem så man kan få höra hur hennes dag har varit. Vi ska ju fira henne Ordentligt i helgen. Är sjukligt laddad! Det kommer bli jätte kul, :D .

Snart dax att åka och jobba, skulle inte gått upp förns om en halvtimma igentligen men nu är jag jätte pigg eftersom jag vatt vaken sen halv 7 :D haha kommer va helt slut på jobbet sen, ska jobba 9 timmar. Ojoj hoppas det finns lite att göra idag iaf. Igår var det jätte segt och då går tiden så jäkla sakta. och jag vill ha fredag NU :D haha

Grattis igen Jill :D

image71
image72
image73

Hur kan man glömma

Jaa det undrar jag verkligen. Igår på jobbet fick jag uppleva något jag nog aldrig kommer glömma. Helt plötsligt när vi är 5 st kvar så kommer det två bussar. herregud tänkte vi och HERREGUD blev det. Hela Hammarbys hejjarklack var det i bussarna. !
Till en början var det riktigt kul, hela resturangen var full med sjungande fulla hammarbyare som sjöng alla möjliga ramsor.Men sen vart det katastrof, vi hade bara två kassor öppna och två i köket och det är väldigt lite och dom skrek och skrek man hörde inte vad dom ville beställa. och hela klacken stog "jobba, jobba, jobba" som i den där vidion. haha Tillslut strejkade köket och tog bort alla hamburgare så dom inte fick någon mer mat. Då gick jag och gömde mig för då vart det liv. Hela klacken i tackt "sorma donken, storma donken". Som tur var hade min arbetsledare ringt polisen så dom kom och då lugnade dom ner sig iaf. Haha fy tusan vilken upplevelse. Men det var fakitkst rätt kul :D

Måndag

Men det känns som  torsdag. Det är en hemsk tanke när det bara är måndag. Men men jag är ju iaf ledig idag och det är skapligt sköönt.
Igår jobbade jag stägning på McD. Trött som ett as när jag kom hem vid 1, kunde inte somna sen iaf. Så ringer min kära vän Malin vid 20 i tio för vi skulle ner på stan. Jag träffade min mamma på banken för vi skulle fixa visa kort åt mig. Jäkla yrpellar nu gick det tydligen jätte bra.

Kom hem för ett tag sen ska hoppa in i duchen snart sen bege mig till jonte och johan. Vi ska se på Titanic :) hih Har varit jätte sugen på att se den så det ska bli trevligt. yttligare en deppkväll ;D det är väll det ända vi är bra på bakningen går ju åt skogen :D Men vi kanske skulle försöka oss på en kladdkaka sen men det är ingen som vet ;)

A. Gillar att dricka/festa!
L. Alla älskar dig.
E. Oh, jättebra kyssare.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
A. Gillar att dricka/festa!
N. Du kan behålla hemligheter.
D. Gillar att dansa loss.
R. Helt GALEN.
A. Gillar att dricka/festa!


A. Gillar att dricka/festa!
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. As sexig, grr
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Bra personlighet och utseende.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Bästa kyssaren som finns.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. Sådär kyssare.
P. Populär bland alla.
Q. Ful.
R. Helt GALEN.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Kanske inte så jätte smart.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo

Haha Många "gillar att festa loss" blev det :D Det kanske stämmer lite !? .

Torsdag

Dagen började förjävligt och slutade i tårar. Men lyckad har den varit iaf :) .
Började dagen med att jag verkligen inte orkade gå upp, kallt och jag var apatrött, när jag äntligen orkade mig upp hade jag en halvtimma på mig tills jag verkligen var tvyngen att åka. Seen som jag var satte jag fart med cyckeln, kommer inte längre än till vägträffen där hamnar jag på backn :O Fy faasiken det var verkligen inte vad jag behövde ajaj i hela kroppen och matlådan helt förstöör. Men upp på cyckeln fort som tusan eftersom jag hade jääte bråttom till jobbet.. Väl där har dan rullat på bra :)
Mamma var snäll och kom och hämtade mig så jag slapp svära mer över cyckeln idag iaf. När jag kom hem tog jag bilen och åkte och hämtade johan vi åkte och köpte godis sen till Jonte.  Vi såg först på boston tea party Såå jäkla bra !! . Sen såg vi på en jätte sorglig film och efter det vart det titanic låten och every thing I do I do for you ! Haha deppkväll till max ;D Men det var mysigt :)

Dax att sova snart så man orkar jobba i morrn :)

Torsdag

Fasiken vad duktig jag är ;D I måndags var jag och jill ute och gick i tre timmar, vi gick runt hela stan. Igår gick jag och malin till hanna och såg på en film och idag har vi varit ute och gått precis med. + att jag cycklat till jobbet varje dag med och det är ju inte precis nära :D haha Bekinin here we come ;) haha naee ska väll inte överdriva. Men det värsta är när man har varit ute och gått så blir jag otast pigg eller jag fastnar vid datorn så man inte somnar förns apa sent.

Men nu ska jag försöka ta tag i det här och komma isäng skapligt full arbetsdag i morrrn
Hääärligt !!

Tisdag snart onsdag

Nu var det länge sen Igen. Haha jag är inte spec duktig på det här med att skriva ofta. Inte för att det finns något intressant att skriva men jag har ju en del trogna läsare ;)

Helgen var riktigt trevlig. Började med att jag jobbade i fredags till 7 åkte hem fort som tusan, sen kom malin och hämtade mig vi åkte till hanna sen vidare till åby där vi mötte upp johan och jonte. Vi spelade fotboll i jurslahallen :D Apakul, inte för att talangen är på topp, men nån måste ju va sämst med :D Efter det tog vi ett varv i mcdriven åkte ut till lindö för att sedan åka till Madde. Åkte ett varv innan vi gick hem skapligt och sov. Jag har ju ett otroligt trevligt jobb att sköta alla helgdagar ! Hehe Men lördagen gick väldigt fort, sen när jag kom hem satte jag fart att göra i ordning mig, mitt i allt kommer min älskade Angelicaa :) När jag var klar tog vi ett glas vin och spelade lite kort innan vi skulle åka . Till Motorgården, och min farbror och alla andra raggare. Åt mat och drack oss lagom fina :D Dansade och röjde loss som aldrig förr. Riktigt kul :) Helt plötsligt dyker Sara upp, tur det så vi fick skjuss in till stan och cw :) Där Malin, madde och fia med fler var, efter ett tag kom resten av treon och de andra grabbarna :D Det vart röjj fram tills det stängde. Och så lyckades jag igen! Fasiken så dum jag är. Angelica, jonte och johan skulle sova hos mig. Men när vi skulle åka så var johan helt plötsligt på max så vi åkte i förväg. Så vi gick hem och la oss och somna. så när johan stog här utanför så var det ingen som svarade :O så han fick gå hela jäkla vägen hem till hultsbruk. Hur dum kan man va!? Men nu borde han ju veta att det inte alltid är så mycket att lita på om jag säger att det är okej att man sover över. haha eller iaf ha det i bakhuvudet och en reservplan ;D

Söndagen var en hård dag, skulle upp och jobba. Men började inte förns 1 som tur var. Båda mina kära vänner var helt förstörda och inget större stöd precis. Men jag kämpade mig upp och gjorde i ordning mig och kom iväg ordentligt till jobbet iaf. Och Aldrig mer jobba bakis på mcdonalds iaf. Ena sekunden skulle jag nog kunnat rekomendera och alla jäkla hamburgare och alla tillbehör för att jag var så jäkla fyllehungrig och sen en minut senare kom det nån äklig lukt och jag höll på och spy över allt. haha Naee men det var katastrof. Och jag har inte vågat äta där än för jag vet inte riktigt hur man ska göra och hur man slår in personalmaten och det så när jag väl fick rast så fick jag för första ggn ha rast med en annan. som satt och åt värsta hamburgaren och pomme med dipp och jag vet inte vad och jag höll på att dregla ner hennes mat ;D haha Men nu har jag ju testat på det med och det kommer inte upprepas många fler ggn.

Men har fått mitt schema för november. Jobbar typ en fredag och en lördag på hela månaden så det kan vi fira ordentligt :D Men dessverre har jag bara fått ca 32 timmar på hela månaden och det är ju inget att hurra för precis. Men fortsätter det som det gör nu så ska det nog bli en hel del mer timmar. Nu sliter dom i mig från alla håll och kanter. Både idag och igår har de velat att jag ska va på kontoret, lagret och mcdonalds. Idag ville de att jag skulle jobba fröst på lagret sen direkt efter det åka och jobba stägning på mcdonald. som tur var slapp jag.. Hoppas verkligen jag får min lediga dag på torsdag annars har jag jobbat två veckor i sträck, inte för att det kanske är så  många timmar varje dag men jag har ju ingen fritid.. Vill ju träffa mina kära vänner :)

Nu är det inte alls lång tid kvar, 5 veckor efter den här. Åå underbaart, slippa den här hemska kylan. Lite småångest för hur mycket jag kommer sakna mina nära och kära. och allt jag missar här hemma. Men jag kommer nog få uppleva en hel del där borta med. förhoppningsvis :P


Good Charlotte - dance floor anthem

Oj jag ska ju inte skriva en bok så det är nog lika bra och sluta nu :D
Natti Natti

___

Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt.
Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt.
Men jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen.

Onsdag

Veckan har gått lika fort som vanligt, jag som trodde jag skulle få va lite ledig i veckan har fått jobba varje dag. :) Mån Tis på Mcdonalds. Trivs jätte bra nu faktiskt, eller bra iaf :) Och idag har jag vatt en stund på lagret och innan var malin och jag ute och sprang,gick :) det var riktigt skönt.. Men benen är helt slut nu, efter först springturen sen cyckla till herstaberg typ och jobba sen cyckla hem med alla jäklans uppförsbackar..  Men sköönt att komma hem :)
Igår gick Malin och jag till Haga och sola, var skönt med både promenad och solning, förutom att det regnade massor på hemvägen. . .

Ikväll ska jag gå en promenad med Malin eller åka till Jonte & Johan och se på fotboll . .

Hoppas på ledigt i morgon, än så länge ser det ljust ut.
Nu ska jag slå en pling till min kära kusinvitamin

Söndag

Usch så underbart jag mår, har lyckats komma upp från sängen nu en sväng iaf.. Men det blev ju som jag planerat, ligga bakis hela dagen.. Inte för att det är nått att hurra för men då har jag ju tagit vara på min lediga helgdag på bästa sätt ;D

I fredags jobbade jag, slutade vid 8 åkte hem och bytta om. Hämtade upp Jill och johan så åkte vi nått varv innan vi bestämde oss för att äta på Athena :) Billigt och nyttigt var det vi var ute efter. Det fick bli en pizza för 80 kr ! Lyckat ;D Men gott var det iaf :)

Igår jobbade jag, det var planerat att jag skulle jobba, halv 1 till halv 4 så skulle vi träffas och börjar förfesta vid 5 tiden, Men i fredags frågade dom om jag kunde jobba till 11 ist, och det är ju jäkligt bra pengar så visst stälde jag upp . Fort som tusan åkte jag hem gjorde i ordning mig lite fort cycklade det snabbaste jag gjort i hela mitt liv till madde och var där 20 i 12 och började förfesta :D haha. Sällan ;D Vid 1 tiden fick vi skjuss av maddes mamma till cw där vi mötte upp mina kära treovänner ;D Det blev ordetnligt med röjj tills jag tappade bort min kära vänn madde. Sen lämnade jag tydligen jonte och johan som jag hade lovat att dom skulle få sova hos mig för att dom inte hadde några taxi pengar hem. Så dom fick gå till åby :O så jäkla snäll jag är. Men jag gick på efterfest och hade det kul. Vilken kompis!

Tandläkaren i morgon klockan 8. Kul när man är ledig! Hehe Men då kan jag ju ta vara på min lediga dag ordentligt iaf ;D

GodNatt Nu ska jag soovvaa Bilder från igår finns på bilddagboken :) alezz.bilddagboken.se

...

Did it happen when we first kissed?
coz its hurting me to let it go
maybe coz we spent so much time
and I know that it's no more
I should have never let u hold me baby
Maybe why I'm so sad to see us apart
I didn't give it to u on purpose
Gotta figure out how u stole my heart..

Torsdag

Länge sen man skrev nått här, Helgen som var blev nycktert. Min första helg jag jobbade så känndes nästan som ett måste även om jag börjar sent.. På fredag var jag hemma hos jonte med johan, vi försökte oss på att baka dumlekladdkaka. Vi tyckte den såg väldigt klar ut för den hade ju faktiskt vatt längre i ugnen än vad den skulle. Men när vi sen skulle ta en bit av den så var den visst inte klar, det rann ut en ny bit så fort man tog en :D haha Så lyckat. Men gott var det iaf :) .
På lördagen jobbade jag, gick mycket bättre än fredagen då jag tänkte säga upp mig och aldrig mer gå dit. hehe . På kvällen var vi ute på motorgården och firade min Farbro :) Trevligt trevligt, det blev mycket dans och skratt. Skjussade hem min farmor och farfar + mamma. Sen åkte kusin och jag förbi cromwell en sväng. =)

Veckan som gått har jag jobbat på mcd i måndags, kontoret i tisdags ledig igår. Och idag var jag på lagret :) hihi. Mycket mycket i huvet. Men det är ju pengar. Har nog gjort bort mig lite grann, har inte sagt till prima att jag ska åka iväg en och han verkar ha jätte stora planer för mig. så ska ta mig mod och ringa och berätta det för han på måndag... Usch.. :D men men jag kan ju inte göra så mycket mera. Känns som det kanske är dax att säga något till mcd med.. :) Men det tar jag när tillfället kommer.

Igår var jag hemma hos jonte, jag och johan och jonte såg på film. Nya beck som var MYCKET bättre än den förra, sen färga vi johan hår rött :D det blev fint:) Efter det såg vi se upp för dårarna som var sjukligt bra! :D

Träffade även min kära resekompis jonn i veckan.. :D Planerna är stora och det blir nog lite förändringar hihi . Hoppas både det blir som vi säger smatidigt inte.. kommer ju sakna ihjäl mig men det är ju en jäkla upplevelse.. så vi får se ...

Ska även börja använda min bilddagbok lite mer. Så där kommer det komma upp bilder sen lördagen .. m.m :)
alezz.bilddagboken.se

Nu ska jag ringa och se om min kära vänn malin är redo för en springtur :)

Fredag

Fredag och helg igen, veckorna springer iväg. Men ingen vanlig helg dessverre, ska jobba ikväll men bara 18-21, sen blir det jobb lör, sönd med. Väldigt intressant!

Igår vart det filmkväll :D Jag, Jonte och Johan, även asken en stund. Vi såg tre filmer, och jag hade lyckats sett alla tre. Men lika glad är jag ändå ;D Blev en lång kväll/natt jag som trodde jag skulle få sova ut idag, men så ringer min kära vänn jill och väcker mig. Men likabra är väll det :) VI ska nog gå ner och sola snart.

Ringde även till prima förut, jäkligt lyckat. Hoppas det blir som de sa bara, känns lite synd att jag ska åka snart bara, annars kunde det här nog bli mycket mycket bra! :)

Ikväll ska jag jobba som sakt, efter det ska jag hem till jonte. Killarna ska ha en hemmakväll med bakning ist för en utekväll på krogen :O Haha :D Man får väll bara tacka och buga för att nån underhåller mig ;)

Nu är det dax att ta tag i dagen :)

....

Var på den där fina platsen idag, den du visade mig! Det är så otroligt fint och mysigt där.. Kommer aldrig glöma den, och de gångerna vi besökte den. Det du berättade... Det måste betytt nåt, man berättar inte sånna saker annars . ? Tänker fortförande på det som fanns.. Vad hände, vart försvann du!?
Saknar dig eller det ?


 


Tisdag

Yttligare en arbetsdag på McD, det gick väll sådär fick va i kassan och ta emot kunder. Det är ju inte lite saker man ska lära sig och hålla reda på, vart alla knappar är och vad allt heter.. :| Och fort ska det ju gå, så står jag där och kliar mig i huvet när dom lämnar mig och tror jag kan :O hur det här ska gå det vet jag inte men jag log lite och körde ole, dole doff. Tror det gick bra iaf!? :D Usch sköönt att det är ledigt därifrån tills på fredag kväll iaf :) Hoppas prima ringer i morrnbitti så jag får jobba lite.. Annars ska jag nog gå och hälsa på mina kära kollegor på kontoret :) Lovade ju att jag skulle komma förbi med fika :)

Har precis sett på film i min ensamhet, såg A walk to remember. Sjukt bra film, har sett den hur många ggn som helst. Jag som inte tycker om att se filmer flera ggn kan inte sluta, den rekomenderar jag starkt! Väntar på att Malin ska ringa nu, vi ska gå ut och springa eller gå en sväng :)

mycket bra  (:
Broken - Digga
Taj - Hero


Trevlig tisdag kära läsare ;D


Gamla och Nya :)

image61
Haha Vitamin och jag :)
image62
Malin och jag ^^
image63
Gullungen Engla och pappa robin 
image64
:D
image65
:)
image66
Godmorgon ;D haha
image67
Jag och hanna :D
image68
Klassen i GBG :)
image69
Jag och Jill
image70
På väg till Nyköping :D



McDonalds

Japp första arbetsdagen på McD, det var väl helt okej. Lite vilsen är väll helt normalt? haha Hoppas det går bättre när man väl kommer in i det, väldigt mycket att hålla reda på och lära sig nu i början. Men det kändes bra för att va första dagen iaf :)
3 timmars dag i morgon med sen har jag några dar på mig och smälta allt som tur är :) Ska jobba fre-söndag. Intressant mitt första helgjobb!

Våran lördag vart väldigt trevlig :) Malin och jag var i haga hos vicky, träffade även Marlene. Vi satt där ett gäng tjejer utan musik och tv och förfestade, var faktiskt riktigt trevligt. Men efter ett tag beslutade vi oss för att gå till kompis till vicky som bodde i närheten. Efter en stund beslutade sig malin och jag för att vandra utåt :) Trevlig utgång även om min kära vän malin övergav mig underkvällen, men jag klarade ju tydligen av att roa mig själv. Min kära vän jonte kom ju och höll mig sälskap tillslut :D
När allt stängde skulle jag tydligen på efterfest men när vi väl var i ektorp så kändes det som jag likagärna kunde gå hem både för mig och min mammas skull ^^.
Igår vart det inte mycket gjort, låg mest och såg på tv och laddade inför idag.. :)

Nu ska jag plugga lite McD, fick ett häfte som jag måste kunna tills i morgon !? Tackar och bugar.. :D