Torsdag

Praktik idag :) Det var trevligt, personalen var jätte snälla så det kommer nog inte bli några problem att trivas. Som tur var så kom sandra och rädda mig i rulltrappan i morrse, hon har oxå praktik där varje torsdag och fredag. Så jag slapp stå där och roppa vid galret helt själv i morrse iaf :D . Kul att det är någon man kan prata lite med, så det inte skulle va en helt främmling. :)
När jag kom hem så kom Jonna med familj och hälsade på en stund. :) Engla är föör söt, nästan lika söt som sin mamma ♥

Men nu ska jag gå och sova så sött för jag är så trött så trött, men tror nog jag ska se Medium innan, sjukt bra!

Natti Natti :)

Onsdag

Idag skulle jag gått till praktiken, men vaknar vid 11 och märker att min väckarklocka inte har väckt mig så det vart inte så mycket praktik för min del idag.. Men i morgon ska jag gå iaf :) Ska bli roligt faktiskt.
Idag på dan var jag och sola med jonnis och tessan, jag och jonna gick fram och tillbaka i det underbat fina vädret. Man blir ju helt lycklig.
När jag kom hem fråga hanna om jag ville följa med henne och my till halvars, så då satte jag mig på cyckeln och mötte upp dom. Det var riktigt trevligt. Massa vårkänslor. ♥
Nu ska jag gå och sova så jag är pigg och glad i morgon. :)

Natti natti kära människor :D

Helgen

06.15 hämtade jonte oss i skarphagens centrum, Malin, madde hanna, jonte och jag begav oss ner till resecentrum för att möta upp henke, hockey och eric :) Jag gick över och satte mig i andra bilen eftersom dom var 3 och vi 5, hockey som vatt ute dagen innan vart inte allt för glad eftersom han var väldigt bakis och ville ligga ner. Meen det fick han inte mohah :D Seen satte vi fart mot Göteborg :)
Väl framme i GBG får vi sitta och vänta i en och en halv timma på våran lärare :S . Men tillslut kommer han och vi går ett var på turistmässan, sen går vi och äter :D . Efter en studn bestämmer vi oss för att bege oss mot hotellet. När vi kommer dit så står halv chile utanför hotellet med flaggor och polisen och jag vet inte vad. Vilket jävla motagande :D . Vi frågar polisen vad som händer och dom säger att chilenska landslaget bor här :D haha
Chile - brasilien spelade ju match i gbg i lördags :D . När vi står där inne och väntar på att få checka in så kommer hela landslagets gående för att de ska åka till matchen :D så jävla fränt :D .
Vi åker upp till hotellrummet duchar och börjar göra oss i ordning, lite senare efter matchens slut så går hanna och madde ner och röker och då kommer laget tillbaka :D de kommer upp och är helt exhalterasde, en av spelarna hade åkt hissen med dem och sakt hej :D jag vart jätte arg för dom inte fråga vad dom skulle göra ikväll :O :P Men dom såg iaf att han bodde på första våningen och det var ju iaf nått :D Efter ett tag bestämmer vi oss för att åka ner till ettan och kolla efter dom, när vi kommer ut ur hissen så står en vakt där. Jag och emmi går åt ena håller och madde,malinoch hanna går åt andra. Vakten följer efter oss och efter ett tag så frågar han "tjejer vart ska ni?" "ska bara kolla lite (A)" Men där fick vi tydligen inte gå det var bara för spelarna, när vi är påväg tillbaka till hissarna kommer det några spelare efter oss, dom visslar på oss och börjar prata:D haha jag som knappt kan nån engelska och dom typ bara spanska så gick det ju inte så jätte bra :Dmen vi pratade lite med dom iaf, och dom åkte med oss upp till våran våning men sen skulle dom åka ner igen :D haha kan lova att vi var helt överlyckliga sen :D Lite senare sen kom killarna och hälsade på oss och vi började dricka lite mera. Tyvärr vart det ju lite väl mycket för vissa, nämner inga namn ( Hoch M ). Så jag kom inte så långt den kvällen. Men dom som var ute sa att det inte var så roligt iaf så det gjorde ju inte så mycket. Var vaken till halv 7 på lördakvällen/söndagmorgonen. Fick sova några timmar till 9 iaf .
På söndagen åkte jag hanna och madde till Universeum. Det var lite häftigt, men inget jag är ledsen över att inte sett tidigare.. :)
Sen åkte vi och mötte upp killarna köpte en varsin glass och satte oss vi vattnet.
Vid 3 tiden åkte vi hemmåt, var hemma vid 6 så det gick väldigt fort kan jag säga. hann även stanna och tanka och äta under den här tiden. Jonte är en riktig rallykalle :) Men vi överlevde ju iaf och det är väll viktigast.

Igår var jag ute och gick en sväng med kusinvitamin, vart inte en så lång vandring var apa trött. Men det var kul att träffa dig en sväng iaf. Väldigt läänge sen vi hitta på nått bus!

Och så har Madde åkt till Gottland nu med :( Kommer sakna ihjäl mig.. hon ska ju vara där i evigheter. men som tur är kommer ju hon hem nån gång under tiden iaf :)

Nu ska jag gå och sova och hoppas på att hostan är borta tills i morgon så jag kan gå till praktiken. :)

Natti natti

Fredag

lände sen man skrev här, har legat i hög feber och varit apa sjuk hela veckan. Men börjar äntligen bli frisk. Ska ju åka till gbg i morgon så då hoppas jag jag är helt frisk. :D . Febern är iaf borta nu så det är ju bra :)
Igår fick vi även våra studentmössor :D:D så jävla roligt.. Nu är det inte långt kvar. Dom är så jävla snyyggga :D

Och i morgon kl 6 åker vi till gbg . några från klassen. det ska bli riktigt roligt, ska gå på turistmässan på dan sen ska vi gå ut och sova på hoteel.. :) sen på söndag ska vi p universeum har faktiskt aldrig varit där så det ska bli roligt :D.

Men ska snart börja packa sen ska jag sova skapligt.. hoppas alla ni som ska gå ut får det så trevligt :)

Måndag

Hahaha så jäkla knäppa vi är Madde :D . Gårdagen vart lång och rolig :D haha och MÅNGA kort :D. Satt och snacka till sisodär halv 4 då jag inte kunde hålla mina ögon öppna längre, hade ju inte sovit många timmar natten innan heller så jag ville sova. Men min älskade vänn tyckte inte lika dant så hon hitta en vattenflaska som jag fick över mig. Jaa för er som tycker om vattensäng kan jag ju inte riktigt hålla med er ;D . hahah :D sen fick jag sova iaf, i morrse vaknade jag inte av klockan, sen hade tydligen både maddes mamma och pappa vart inne och väckt oss i morse men det märkte jag ju inte heller :D haha jag sov nog gott.. Men vi gick upp tidigt iaf, men vi ville inte cyckla till skolan i det där vädret så nu sitter jag hemma hos madde, har precis räknat ut att jag har 9 uppgifter och 2 prov kvar :D kan det bli bättre :D haha plugga hela långa veckan.
Men nu ska jag ta och bege mig hemmåt, Mammsen fyller ju år idag så ska göra en tårta och så åt henne :) hihi ..

Trevligt Måndag

SÖNDAG :D

sitter hos madde och dricker öl nu :D sjuuukt kuuligt :D ni missar nått :D . Vi ska gå upp om några timmar men jag kommer og somna snart tror dock intV att min kära kompis madeleine kommer somna :D sjukt jobbigt att behöva klistra in e:na så orkar inte skriva mera
SOV GOTT vi ska röjjja nu :D:D
PUSSSSSS på er snyggingart :D:D

Lördagen

Var som sakt inne hos lina igår :D Det började riktigt roligt, spelade ölspelet dansade och pratade :) Riktigt kul. Men sen finns det ju vissa idioter, som verkligen måste förstöra.. Vi hade kört iväg några lite tidigar på kvällen sen när vi sitter och snackar i köket så hör vi massa smällar och glas som går sönder från baksidan, trodde verkligen jag skulle dö, alla sprang runt och skrek göm er förihelvete dom kommer slå ihjäl oss :O. Jag ringer polisen och ber dom komma, medans de andra försöker göra nått åt saken. Tydligen var det en hel del folk på baksidan, men dom sprang iväg rätt fort och lina efter :O mitt i allt ringer min mamma och frågar vad vi håller på med eftersom vi bor grannar så har hon ju hört allt. Jag springer ut på baksidan fortförande med sos i telefonen, tyckte att det hade tagit väldigt lång tid för dom där poliserna att komma men tydligen hade vi bara pratat i 3 min :O Tillslut kommer två polisbilar.. Men lina är fortförande borta, poliserna börjar kolla runt lite tar kort och förhör alla, sen ska jag åka med och kolla efter lina och då dyker hon upp helt plötsligt :O Hon trodde visst hon var stålmannen eller nåt, eftersom hon sprang och leta efter dom helt själv :P Haha fanns ju även personer som sov sig igenom alltihoppa. Där satt jag och trodde att vi skulle dö och dom ligger och sover :O haha helt sjukt :P
Men Kvällen var rolig tills allt det började, vid 6 tiden gick jag in och la mig i min säng somna nog innan jag han lägga mig ner :D
Tack alla normala för en rolig kväll :D

Idag ska vi halv fira min mamma, hon fyller år i morgon men då är det bara jag som kan vara hemma och fira henne så ska göra det idag ist.. Sen ska jag till Madde, vi ska dricka lite och plugga :) Bara umgås efter hon ska åka snart :(

men nu ska jag nog ducha för det har jag itne orkat göra än :P haha

Trevlig Söndag :)



 


Fredagskvällen

Det blev väldigt stressigt vid 7 tiden, skulle åka ut till Blacka köpa öl sen hinna tillbaka in till stan för att hämta jill på en halvtimma. Men vi hadde missuppfattat varanra hon slutade kvart över och då var jag fortförande i blacka så hon åkte bussen hem. Var roligt att träffa dig Alex en stund, det händer inte allt för ofta. Väl hemma så bestämms det att jag ska åka till Jenka där vi skulle förfesta direkt så får åka med Madde dit :) Åkte och hämtade upp först malin sen Åsa och sist hanna :D . Väl framme så möter vi upp jonte som skulle förfesta med tjej gänget :D Måste han nog tyckt va väldigt roligt. Åkte bussen till resecentrum där vi mötte upp Jill :) Sen begav vi oss till Otten, det var riktigt kul. Var på väldigt socialt humör så pratade hejvillt med allt och alla :D Hade en vild diskution om hår inne på toan men några tjejer jag inte har en aning om vilka dom är :D men det är ju trevligt det. Träffade en hel del gamla vänner och en del nya med för den delen. Var mycket roligt folk ute faktiskt ! :D Sen försvann alla helt plötsligt och då beslutade jag mig med för att försvinna :D
Har varit hos min kusin nu på förmiddan, alltid lika trevligt att umgås med dig. Och så sköönt att du äntligen är frisk . Nu ska vi komma igång med våra planer !

Ikväll ska jag in till Lina :D Ska bli riktigt kul. så ska väll börja göra i ordning mig snart.
För ikväll ska vi röjja :D

Trevlig lördag allihopa :D

Fredag

Äntligen fredag :D . Fasiken vad kul vi ska ha ikväll, många som ska med ut. Och hanna som inte varit ute på år och dar! och madde med, sista helgen ute i norrköping på vädlgit länge :/ tråkigt.. Mamman Jenka kanske med skulle med :) Och jillsan och Åsa med. :D Haha vilket gäng . Kommer bli röjj på otten ikväll kan jag lova !
Sitter och har naturkunskap nu :) har precis haft prov, gick väll sisodär men har ju gjort det iaf.

Har även ringt och tackat ja till ett sommarjobb idag :) . Ska sitta i kundtjänst på  Quill Kontorslagret. Jag ska sitta i telefonen och sitta still en hel sommar :| hur det ska gå är ju en fråga för sig. Men det är ju iaf pengar ska nog jobba hela sommaren så det är ju bra!

Har även kommit fram till att vi SKA åka till URF nu, har ju varit lite till och från känns det som. Men jag ska dit, så underbart som det förra året kan man ju inte missa. OCH MADDE SKA MED !? Sen ska ju alex och kusin Ida dit iår med det kommer ju bli roligt :D

Governor Andy - Herr Svenssons dotter 
min aldeles egna låt ;P

Ses i kväll :D

Äntligen Torsdag

Har kännts som det varit torsdag/fredag hela veckan, så äntligen är det torsdag. :)
Igår klarade jag mitt matteprov, det känns jäkligt bra. Och nyss har jag skrivit klart en uppsats. nu gäller det bara att plugga till de två prov som jag har i morgon :)
Ska även jobba idag, cyckla dit och cyckla hem :D jäklar har ju nästan blivit träningsnarkoman haha eller inte :D .Men jag har en vänn som heter hanna och hon behöver nog fundera över det :D  Men hanna ska följa med mig och Madeleine ut i morgon och vi ska ha vädligt roligt :D
På lördag ska jag till Lina :D det ska bli trevligt..

Sommarjobb kanske då !? vet inte hur jag ska göra ::O

Tågluffa i europa då Mathias? :O haha naee jag vill nog heldre åka till värmen :D

Nu ska vi gå och äta :)



Kusinvitamin du måste bli frisk nu så vi kan hitta på bus..

Vår

Vilket ortoligt underbart väder det är, man blir helt lycklig. :)
Sitter och har historia nu, redovisning nästa vecka men det ska nog gå bra.
Cycklade förövrigt till skolan idag :D Det var jätte skönt :) Men varmt, tror faktiskt jag ska börja använda vårjacka i morgon :D .
Hanna, Malin och jag var även ute och gick på lucnen. Riktigt skönt. Men det vart inte riktigt en sån galen promenad som vi tog i lördagsnatt :D
Skaa gå till halv 5 idag igen :/ men man lär sig ju alltid nått nytt när man är i skolan så det är ju bra :D . Sen ska jag gå och träna sen ta min cyckel och cyckla hem i det underbara vädret :D

Min kusin har även berättat att hon ska åka och kolla på lägenhet i skarphagen idag :D Hoppas verkligen du flyttar hit, det skulle bli så bra :D inte för att vi bor så långt ifrån varandra nu men om du kom till mina kvarter skulle det bli kanon :D:D

Ha en trevlig tisdag gott folk :)

Vilken dag

Det har varit en toppen dag verkligen :) Lång dag i skolan kanske inte är det roligaste, men min hjärna har kommit tillbaka från semestern så matten gick skapligt bra iaf :D . Efter det gick jag och träna, och vädret ute var ju kanon. solen skeennn och man fick verkligen vårkänslors så jag beslutade mig för att gå hem. Det var riktigt härligt, förutom den extremt tunga väskan på ryggen :P . När jag kommer hem så hadde mamma gjort asgod mat. tomatsoppa. och jag lovar den tar det mesta. Äter inte ens soppa annars men det här en av mina favoriträter :D sen hade även mina kort som jag bestält kommit med :D Riktigt snygga :) . Sen ringer jill och säger att hon kommer med hårfärg, har alltså färgat håret. det var fiint :) och så var jill snäll och klippte mig lite med. luggebbehövdes verkligen :) Tackar så hemskt mycket :D fullrulle hela dagen så nu har jag faktiskt huvudvärk och är trött i kroppen :D . Jag som skulle pluggat :/ får lägga mig och göra det nu en stund.

Hoppas ni också har haft en trevlig Måndag som för övrigt känns som torsdag eller nått men det är ju en annan historia :)

Natti natti

Student

Vi kom precis på att vi får våra studentmössor nästa vecka :D
Kan det bli mer roligt :D:D
Wohooo
För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten
Och hanna ska gå på balen fy fan vad hon är bra :D

Roligt

Läste Maddes blogg nyss och kan inte sluta skratta
"Hon är oxå mkt duktig på att få neger händer. med tanke på att lördagensnatten bjöd henne på dä =) Men hennes vita byxor klarade sig iaf, otroligt, men SANT =/ .."
HAHAHAHHAH lördagens hemgång var klockren :D

Nu har hanna kommit med vad roligt HANNA är här :) Hej hanna hej :)

Sjöng även ja må han leva för eric nyss :) fast han fyllde ju för en vecka se men bättre sent än aldrig :)

Nu ska jag ha lektion
Hejsvejs :)



Och sen ville jag bara säga att det är med att jonna har varit blond hela livet som jag nämde sist var inget dåligt menat för hon är jätte fin i sitt blonda hår :) ♥


Bra dag

God morgon, drömvinsten är slut!
Idag är det en bra dag, sitter i skolan idag. Det är Måndag. Nu ska jag skriva så stör mig inte! Ja som sagt så är det Måndag, lite tråkigt måste jag säga men vad gör det när man bara har 2 veckor kvar i skolan. För alla som vill veta så fick Madeleine sina pengar idag, eller inte ordagrant men dom ska sätta in dom på hennes konto. Det är pengar till då hon ska till Gottland. Den skitungen ska ju åka till Gottland i nio veckor. Men den stora frågan är ju hur hon ska få in cyckeln i bilen ? Ja det undrar jag verkligen.. kanske bli som med rullskridskorna förra året? Dom använde hon så mycket så dom tror jag gick sönder? eller vad vet jag dom låg iaf i hennes bil största tiden!
- Måndag i dag då pojkar och flickor.
- Underbar dag
När jag var liten ibland så brukade jag gunnga på måndagar, fast det kanske man gjorde alla dagar. Gjorde inte ni med det på dagis? och sjöng fångad av en stormvind. Det gjorde jag och min dåvarande bästa kompis Alexandra. Ja det är sant Jag Alexandra hade en bästa kompis som också hette Alexandra. Hon hade en inomhuspool. Det var rätt häftigt men sen flytta hon och nu vet jag inte vart hon är.
Om ungefär två veckor närmare bestämt (är det den 24 vi åker?) 24 mars så åker våran klass till Göteborg. Det ska bli riktigt treligt. På våratt hotell har vi pool, och madde har kommit fram till att vi ska bombentävling. Vi bruka åka till Göteborg rätt ofta när jag var liten, för att besöka Liseberg. Men oftast åkte vi till Danmark. Vi var där varje sommar förr. Med Angelica och Co. Och bodde i stuga nära stranden. Det var mysigt. En gång när vi var där så fångade vi sjöstjärnor, dom luktade jätte äkligt men fina var dom.

Eftersom Madde har fått pengar så har vi bestämt att vi ska gå ut i helgen. Det var ju ovanligt skulle jag vilja säga? sen så tror jag Alexandra att jag ska till min Granne på lördag om jag inte minns helt fel :)

Rätt låt vann.  Han är dö frän! Anna book KAN SJUNGA !

När vi var små en gång för länge sedan så var vi hemma hos Angelica i svärtinge och såg melodifestivalen!

Det kan även ha hänt flera gånger...

Nu ska ni få höra när jag och min kusin JONNA skulle ta hål i öronen för första gången, det var när jag var kanske 5 och hon 6. Vi skulle göra det hos en frisör i hagebycentrum. Jag tyckte det gjorde jätte ont men jag klarade att ta i båda öronen. Men min kära kusin klarade bara av att ta i ena. HAHA hon började gråta jätte mycket och var tvungen att komma tillbaka en annan gång och ta i andra örat :D hahah så kul. Jonna är blond och det har hon varit hela livet.

Nått annat som är jävligt fränt är att håret växer 8 meter om dagen! och JA det är faktiskt sant. kolla upp det om ni inte tror mig.. om det inte stämmer så slå madde det är hon som lurat i mig det hära. :)

Snart är det Matdax, undrar vad det är för mat?

- Vad är det för mat idag?

- Va ?

- Jag är på väg in på Johnbauer och kollar..

- titta inte?

- vad är det för vecka?

- det måste vara förra året?

- Naee det står inte på nätet

Nahe då får det väll bli en överaskning tills vi kommer ner till Matsalen. Alltid lite kul med lite spänning i vardagen. Nästan som ett fångarna på fortet äventyr. Eller kanske inte.

Man kanske ska ta och göra lite pausgympa? vi har fått en röd lapp i vårat klassrum där det står olika övningar på som man ska göra mellanvarven så kroppen mår bra. som överskrift står det Pausgympa. Det är även några bilder på . Väldigt fint.
För er som vill veta så är vi 6 st i klassen här idag :) Vi är så duktiga våran klass tycker jag, Pyret heter vi också om ni inte viste det?
- vad blir det för mat sen då?
- Vet inte det stog inte.
- klart det inte stog.
Vi har även internettsladdar som hänger ner i från taket, även en diskmaskin och en vattenkran. diskbänk, och skåp och lådor. Som ett litet kök. Även kakel. Vårat klassrum är det alltiså jag pratar om, om ni inte förstog det ? Sen sitter vi även på varandra, men inte idag för idag är vi inte så många. Men när vi är fullklass och några från andraklasser då skulle jag ordagrant vilja säga att vi sitter på varandra. Det är väldigt mysigt, men man kan inte koncentrera sig speciellt bra, men vad gör det vi går ju på Johnbauer :) Om ni tycker jag var negativ nu så har ni fel! Vi hade även en specialgjord julgran i vårat klassrum förut som vi hade tillverkat och dekorerat helt själva. (vi dansa även runt den vid ett tillfälle) men nu är det någon som har slängt den :/ . Väldigt tragiskt. Men lika glad är jag för det men gladast är nog granen. Tänk så tråkigt det måste vara för honom om han skulle behöva stå framme under sommaren, han är ju ändå en vintervarelse. Eller kan man verkligen kalla det varelse. kanske ska säga gren.

Men nu ska jag nog sluta med det här det är ju snart lunch och då har jag annat för mig än att sitta här :) Vi ska nog gå ner om ca 10 min skulle jag tro, det brukar vi göra. Alltså 11.10, vi får egentligen inte gå ner förns halv men vi är lite busiga och oftast brukar det funka rätt bra :) Kommer förövrigt bli en väldigt lång dag idag, ska gå i skolan till halv 5 sen gå och träna så kommer nog inte hem förns i kväll någongång och då måste man plugga, så tror inte jag hinner uppdatera den här något mer idag, men kanske har skrivit tillräckligt redan? Ja det vet ju inte jag det är ju inte jag som ska läsa :D.

Nu blev hon glad .

Trevlig Måndag gott folk :)

image13
Väldigt snyggt, men det är iaf jag och lina :)
image14
Haha Jag och Madde :)
image15
Morfar♥
image16
Jag och Kusin :D
image17
Glada miner Hanna, jag och Madde :)
image18
Sist men inte minst Jill :)

Heej dåå

..

as we go on
we remember
all the times we
spent together
and as our lives change
come whatever
we will still be
friends forever

Härligt

Är väldigt lycklig förtillfället.. allt känns så bra, även fast man har hur mycket som helst i skolan så känns det inte så jobbigt. Har bara två veckor kvar i skolan av min gymnsasietid, och då har jag 5 prov och en hel hög med upgifter. Men det ordnar sig alltid :D , Sen ska vi ha praktik i 10 veckor, jag ska va på VeroModa. Hoppas på det bästa :) Sen kommer studentveckan. Och gud kära vänner vad roligt vi ska ha :)

Mina älskade vänner, Nya som gammla. Riktigt gamla som jag fått upp kontakten med. Det känns underbart.. Angelica, Lina och Jonna. Känt er sen vi var små, Kusin Jonna vi är släkt och det märks. Så lika på många sätt.. du är en hjälte i mina ögon. Angelica, sen du föddes tills vi dör. Vi har delat många fina och roliga stunder. Alla midsommrar när vi hittat på massa bus, alla nyår när vi suttit inne och kollat på fyrverkerierna för att vi inte ville höra smällarna. valborgsaftorna med all sockervadd och karusellåkning.. Alla de högtiderna är du i mina tankar. Underbarare människa finns inte. Lina kära vän och granne, tror jag skyller på dig för alla de mojjegener jag har. Du är exakt likadan och jag är glad att jag fick dela min uppväxt med dig, du är nått extra!
Och alla mina andra underbara vänner, ni gör min vardag till den bästa. Mina vänner är de bästa, alla unika och speciella på sitt sätt ♥


Helgen

Haha Gud vilken kväälll :D:D men ska väll börja med attt berätta om fredan :)
Lina , min granne fyller ju år idag GRATTIS GRATTIS :D så igår skulle vi gå ut (efter 12), jag och lina var hemma hos henne innan. Kollade gamla kort och pratade minnen. Sen typ 10 min innan vi skulle gå kommer kusinvitamin och ska följa med. Sjuuukt kul att få se dig eftersom det var väldigt länger sen.. Vi ska åka spårvagnen som går 23.37 från folketspark.. typ 23.35 kommer vi på att det går snart så skyndar oss att ta på oss kläderna och springer till spårvagnen vi kommer dit typ 23.40 och har tydligen missat den. Vi pratar med någon korv kille som står utanför borgen och tillslut erbjuder han sig att skjussa ner oss till resecentrum för 50kr. Vissst sa vi :D väl på otten sjunger vi och fixar vi gratis dricka till lina. Även öppnar vi linas fond där folk kan sjänka pengar till att supa ner henne :D . Jag och åsa hann även med lite "uffe till landslaget" Alltid lika lyckat :D hahah så jävla kuul . Sen försvinner Lina helt spårlöst.. hittar henne inte någonstans.. efter en stund drar vi slutsatsen att hon åkte hem. och dansar vidare.. efter en stund hittar vi henne.. men hon trivdes visst väldigt bra i det sälskapet hon hade så vi dansade vidare. Ååå gud du kan dansa, ful kan jag ju inte påstå att du är heller!!! Sen helt plötsligt är klockan 3 och dax att gå hem, då möter vi upp lina. sedan träffar vi Emmah med syster som skjusstar hem oss.. Tack för en väldigt trevlig kväll :)

Idag lördag, vaknade jag vid 3 tiden :| usch man sover ju verkligen bort hela dagen.. Vid 6 tiden åkte jag till Angelica och åt mat. Grillat åå guud så gott det var ^^. Sen såg vi på melodifestivalen. OCh rätt vann verkligen. THE ARK mina nya idoler såklart :D. Efter det rökte vi vattenpipa och pratade :) vid halv 1 tiden begav jag mig hemmåt och fort som tusan . Madde hade tjatat på mig hela kvällen att jag skulle följa med ut.. Så på 20 min åkte jag från svärtinge lämnade bilen hemma och sprang till madde. riktigt bra jobbat tycker jag.. väl hos madde svepte vi några öl. sen skjussade hennes mamma ner oss till cromwell köö kan man ju säga att det var men vi hann ju va där en halvtimma iaf :D . och kul hade vi.. Sen Gick Madde jag och malin hem.. och jag ska inte ens utrycka mig om vad som hände på vägen.. Kan iaf säga en sak att vi hitta en stolpe att dansa smågrodorna runt :D hahah så kuul jag tror jag döör :D.

Men ska nog sova snart är ganska så trött :D
Natti natti kära läsare hoppas ni haft en lika rolig lördagskväll som jag :D

Kort



174199-11

174199-10


174199-9

174199-8

Fredag

Sitter i skolan nu, när vi kom hit halv 9 i morrse visade det sig att våran lärare är sjuk. Och provet som jag varit duktig och pluggat till blev flyttat till nästa vecka . Jätte kul att sitta här till halv 1 och kolla i väggen ! :D Det är riktigt trevligt det här måste jag säga. :)

Utgång idag :) min kära granne Lina fyller ju 18 år i morgon så idag ska vi gå ut och fira henne!! Ska bli riktigt rooligt :D

BLI FRISK kusinvitamin Nuuuuu... du har varit sjuk tillräckligt länge nu!!

Trevlig Fredag :)

Horoskop

Lejonet (23:e juli- 22:e augusti)

Lejonet har länge varit en kraftfull symbol för människan. Tapperhet, mod och ädelhet förknippas gärna med lejonet, och dess forntida betydelse kan vi bara ana, till exempel som förebild till den Egyptiska sfinxen. Lejonet ser sig själv som ledaren och kräver att bli placerad i toppen, både socialt och arbetsmässigt.

Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då han är generös och varmhjärtad. Stoltheten och attityden kan dock ibland resultera i ett slösaktigt beteende. Stoltheten kan också göra det svårt för honom att ändra sig när han väl har fattat ett beslut eller skapat sig en uppfattning om något. När han råkar på motstånd eller blir attackerad så ger han inte vika en tum.

Element: eld
Kvalitet: fast
Polaritet: positiv
Nyckelord: Solen, skaparkraft, styrka, faderskap, kunglighet, mod, ledarförmåga, metallen guld och lördag.
Positiva karaktärsdrag:
självhävdande, generös och ledartyp.
Negativa karaktärsdrag: arrogant och makthungrig.
Människokroppen: hjärta, rygg och hals.


Torsdag

Uppe med tuppen :D . Gick upp tidigt idag, för att plugga. Har bara lyckats läsa igenom ett av häfterna en gång. Dom är ju inte små precis. Men ska läsa lite snart igen. sen får jag väll plugga ikväll.. För ska ju åka och jobba snart.. Det ska bli kul :) Var ett tag sen man var där! Och sen får man ju pengar med, och det tackar man ju inte nej till. :D

Är på jätte bra humör idag så den här dan kommer nog sluta bra :)

Juste ska ju gå och kolla på hockey ikväll med, min lillebror skulle spela nån viktig match och eftersom jag ger sån tur med mig så ville mamma att jag skulle följa med ;P

Hoppas ni får en supertorsdag, och för er som är nere tänk på att det är fredag och helg i morgon :D


Om det uppstår problem med att vara glad kan ni alltid ta en titt på den här bilden
 jag bjuder på det idag :D

image12

Hår

På dan idag har jag bara pluggat matte, gick inget vidare så gjorde aldrig provet :/ hoppas hjärnan kommer tillbaka snart..

Vid 4 tiden åkte jag ner till resecentrum, skulle ta bussen ut mot arkösund. Till barndomsvännen Totte och familj. Hans flickvänn ska nämligen göra min balfrisyr, så vi skulle testa lite hur den skulle va och så :) Var väldigt kul att se alla gamla ansikten igen. Var ju ett tag sen sist.. :) Håret vart iaf jätte fint :D

I morgon ska jag jobba 13.30 - 18.00 . Verkligen behövligt. Skulle igentligen träffat angelica, men ska troligtvis åka till henne på lördag och se på melodifestivalen så trevligt :D . Du & Jag, tillsammans hela livet !

Hoppas du blir frisk snart kusinvitamin så man får träffa dig!!

Blir väldigt ledsen om du inte står vid min sida på balen!!! H -du vet vem du är!!!


Nu ska jag ta tag i pluggandet, två prov på fredag ! Det ordnar sig nog :)


Trevlig onsdag kära läsare :)


Fredag

Japps det var det igår, började med att jag vaknade av kära madeleine som ringde och sa att klockan var 8 och att vi hade försvoit oss, var väldigt trött men tack vare henne så gick jag upp och gjorde iordning mig och vi var iaf i skolan vid 9 bra jobbat av oss tycker jag :)

Efterskolan gick jag och hanna och träna, men det var så jäkla mycket folk så det var inte spec kul..Men lite träning fick vi iaf :D så duktigt, och idag har jag träningsväärk .

När jag kom hem så var det bara att sätta fart att göra i ordning sig, för skulle till jill för att sedan bege sig till Sandra där dom skulle förfesta, Alexandra var ju duktig och var nykter under hela kvällen men lika glad är jag för det :D Efter det åkte vi till otten, skulle gå in innan halv 12 så vi slapp betala men när vi kom dit fick vi en chock eftersom det är världens köö. Trode aldrig vi skulle komma in innan halv, men sånt flyt som vi hade kom vi in PRICK halv och slapp betala :D Det var sjukt mycket folk ute igår, och väldigt trångt på dansgolvet. Men kul hade jag iaf :D

vid 2 tiden beslutade vi oss för att åka hem, jag och jill skjussade hem Jonte sen åkte vi in till stan och hämtade upp ricke med kompisar :D Och dom ville åka till leons så det blev ett varv dit innan vi åkte hem :) haha Sen skjussade jag hem dom och begav mig hem. var väll hemma vid 4 :D härligt trött jag var. Satte mig vid datorn och pratade lite med kusinvitamin som satt vaken, förstår inte hur du orkar. men du är ju min superhjälte så det är väll inga problem för dig. Sötungen min ♥

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara vara hemma och ta det lungt :) Men vem vet det kan ju dyka upp nått intressant. :)

Trevlig lördag :)