Lördag

Lördag kväll/ Söndag morgon

mycket har hänt.
Julafton var mys, var hemma hos mamma&pappa med släkten på mammassida mycket mat och dricka. Slutade kvällen med mamma,pappa & lillebror spelade rappakalja. :)
På juldan var det dax för julfirande hemma hos farmor&farfar.
Madde och tasso kom förbi hemma hos mig när jag bytte om och var så snälla och skjussade mig till malin där det var förfest. som sen slutade på Otten, Kul var det dansade mest hela kvällen.
Igår var maskinen på otten. så mickis jag och angelica var här och förfestade innan vi åkte och röjde otten. Kvällen var mycket roligt.

Tänkte att jag skulle försöka mig på att sammanfatta mitt 2008. Mycket har hänt, många tråkigheter men det finns även dom ljusa stunderna.

Började året med en nyårsafton i 40gradiga Australien, med tomtebloss istället för raketer och geleshots istället för champange. Det var en upplevelse det med. Sen fortsatte den underbara resan fram till i slutet på mars. När jag kom hem till min efterlängtade familj och mina underbara vänner. Det var hur kul som helst att komma hem. Jimmy min vän som jag pratat med så mycket under min resa kom mig närmare än vad som kanske var meningen. Men det var härligt så länge det varade men skulle mycket heldre behållt den underbara vän som du var. Allt var inte riktigt som vanligt när jag kom hem. Trodde jag miste min bästa halva i sommras. För en lång tid var vi för aldeles för långt ifrån varandra, men tillsammans klarar vi allt, tillsammans är vi oslagbara. Och jag lämnar aldrig din sida. Du är min bästa, M!
I sommras blev det mycket jobb tror jag hade totalt 3 lediga dagar. Men mycket bus hittade vi på iaf.
Mycket vin dracks, mycket mys i både folk och wasaparken. många nya människor men även mina gamla. sommarn var härlig. Många 20årsdagar var det, bla min egen. Det firades med stor fest med min älskade lillebror. Den var den bästa på länge. Var även i linköping och såg uggla&helström med mina tjejer. Den dagen var underbar.
Sommaren avslutades med en resa till uppsala och URF. Denka, Johan, Jimmy, Joel, Lisa och Jag. Hittade Emma&Carro där dom gjorde min festival. Och kul hade vi!
Hösten har gått otroligt fort. Jobbet har blivit så mycket bättre och vi har kommit varandra så mycket närmre. Och det är jag glad över för vi är ett toppengäng!
Känns som jag inte haft en lugn stund på hela hösten har vatt fullbokade helger hela tiden. och det har både sina för och nackdelar. Men för det mesta mycket possitivt och har hunnit göra en hel del och träffat många trevliga människor och det är det jag tycker om.

Jag hoppas på ett bättre 2009, men allt blir ju vad man gör det till och jag ska göra det till det bästa :)

Nyår i år blir på carljohan och det ska bli kuligt. Sen nästa helg bär det av till stockholm och min Madde. Det längtar jag mest till.




Söndag

Då har helgen kommit och gått. Lika fort som vanligt.
Helgen har varit mycket händelserik och det har inte vatt många lunga minuter.

I fredags var det julfest med jobbet, började med att jag carina och carina åkte hem till carina och gjorde i ordning oss och drack glögg. Sen tog vi taxi från nygatan till filmstan vilket kanske tar max tio minuter att gå men det snöade ju faktiskt ute. Julfesten var hur kul som helst, god mat och dans hela kvällen. Mina jobbarkompisar är helt underbara ålderskilnaden är stor från mig som är yngst ja upp till 50års åldern iaf. Och alla är på samma nivå, alla dansar och har kul. Vi var en tapper skara som senare vandrade vidare till bommul, och jag kom in helt otroligt men sant! Där vart den ännu mer dans tills dom stängde då blev vi en ännu mindre skara som vandrade hem till carina på efterfest. Vi tyckte tydligen inte vi hade druckigt tillräckligt för nu blev det mer glögg, mer öl, mer snapps ja mer av det mesta men trevligt hade vi. Sen åkte jag och en jobbarkompis hem och började se på Wall E men somnade i mitten så fick inte se klart hela den mysiga filmen men det blir en annan dag.

På lördagen var det bara att palra sig hemmåt och börja göra sig i ordning. Åkte hem till MammaoPappa där vi sedan tog taxi ut till Motorgården. Vi som hjälpte till och var vakter på deras crusing i sommras blev bjudna på julbord och fest. Kul var det som alltid :) Även denna dag blev det mycket dans, runt halv 2 tiden bestämde sig jag och hanna att vi skulle gå ut en sväng så vi fick skjuss in till stan. Vandrade till hugo där det var mycket kändisar. Kul det :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket, hanna är här nu och malin är på väg vi ska göra pepparkakor och marsipangrisar nu kom hon visst så vi ska väll sätta fart :)


Onsdag

Halva veckan har gått, och det är underbart.
gårdagen var den värsta jobbdagen på länge hur mycket som helst. Men lyckades ta mig igenom den.
och efter jobbet mötte jag upp hanna så gick vi och tränade. Körde Affrodans. Det var hur kul som helst ska jag verkligen köra igen! :)

Idag gick jag och lillebror en sväng på stan efter jobbet sen åkte jag hem en sväng för att sedan ta cyckeln ner till stan i snöovädret och möta upp vicky vi gick och solade. Otroligt skönt när det är såhär kalt ute.
Hann även åka förbi hemhemma lite och prata med mammaopappa!

Kom på nått roligt som hände på jobbet i helgen.
Det var inte jätte mycket folk på jobbet men lite så stog det en rätt gamal mörkhyad kille brevid dom andra så jag frågade
- hej, har du fått hjälp
killen gav mig någon sorts komplimang
och jag sa okej sen
- Var det bra så.
Haha kom på mig själv när jag sa det.
eftersom man säger så efter varje kund när dom är klara och mitt huvud var inte riktigt i sitt sinnes fulla bruk så kom det bara ut.
Jag vände mig om och började asgarva.

Bara i morgon kvar sen är det fredag och julfest på jobbet. Det ska bli kuligt :)
Sen är det raggarfest på motorgårn på lördag. wohoo

Tro på dig själv, då kommer du längst!

Måndag

Två jobb helgen i rad. Men nu är det färdigjobbat på mcdonalds för iår. Trivs faktist jäkligt bra där det är kul, trodde jag aldrig jag skulle tycka efter jag sluta jobba där förra året. Då skulle jag aldrig i hela mitt liv göra om det. Men det är kul!

Förra helgen var jag på bio på fredan med Hanna, Li och Totte vi såg Twilighit. sjukt underbart bra film! Vill se om den, bästa film jag sett på länge. Sen på lördagen var det inflyttningsfest hos Li, nytt roligt folk och en kul kväll! :)

I veckan har det varit mycket jobb har även varit duktig att införskaffa mig ett gymkort så nu ska vi ta tag i livet :)
Nu i helgen var vi hos johan i fredags vi jag, jonn johan +familjer och kollade på kort sen vi var ute och reste. Det var mys! Sen var det bara upp och jobba lördagmorgon, sen hem och sätta fart för att bege sig utt till svärtinge och angelica. Där vart det lite vin kul spel och singstar. Kul hade jag. Och den jäkulen har nu gett sig i väg till stöten där hon ska lära dom små att åka skidor. :) Tur att hon kommer hem snart och hälsar på över jul iaf. Då vår kära åsa även har tänkt sig att komma hem :) Underbart!

Min lägenhet är myspys och snart kommer julgranen :)

It's gon be me you and the dance floor