Onsdag

Och julafton snart :)

Sitter i soffan hemma hos mamma och pappa. Julgranen är klädd och julklapparna ligger och väntar under.
Bingolotton är även spelad för iår, ingen vinst i år heller.

Lördagen vart en otroligt lyckad kväl.
Kan nog säga att det är en av de bästa på hela året.
När jag var liten var vi 7-8 familjer som alltid samlades och firade midsommar och nyår ihop.
På midsommar hade vi en stor tävling. Varje familj skulle varje år välja en lek och ordna allt som innehåll den. Sen satte vi upp ett schema så att alla familjer fick en varsin lek sen skulle alla andra familjer sätta poäng på om Familjen som skulle leka klarade av det eller inte.
Lekarna kunde vara allt från att kasta ägg till varandra, hoppa säck, äta godissnören, binda ett snöre med en korv i ena änden runt midjan och försöka stoppa det i en flaska. Alltid lika roligt, detta höll på hela dagen.
Våra föräldrar är inte av det lugnaste slaget så kvällarna avslutades alltid med någon ny rolighet. Som att tex åka åkgräsklipparen mitt i natten, köra motorcyklarna över hela grusgången när vi barn skulle sova eller spela 3 irad över hela taket.
Helt enkelt så finns det en förklaring till att vi är som vi är. Underbara människor med få gränser :D

I lördags samlades vi alla barn, nästan iaf, tror vi var 12 st. Vi återförenades hemma hos Icka&Tessan samma plats som vi alltid firade midsommar på.
Jag har inga ord att säga om kvällen, den var helt enkelt hur bra som helst. Vi är bäst!
Vid halv 1 tiden skjussade Ickas mamma och pappa in oss till stan där Freddan hade fixat in oss på Bomull och ordnat vip bord med helrör. Så det vart en kväll med en hel del alkohol, Otroligt mycket skratt, dans. och vi toppar det med två efterfester och alexandra var hemma 11 i söndags morrse =)

Oj nu är det till och med julafton och dax att gå och lägga sig.
Jag är otroligt tacksam för min uppväxt, mina underbara blöjvänner, mina underbara nya som gamla vänner och självklart min älskade famlij!




Onsdag

Då är jag också skyddad mot grissjukan =)

Idag blir det julklappshandling, sen storstädning hemma och sängdax tidigt för i morgon är det dax för jobb på lagret. Självklart ska det va hur mycket snö som helst när jag ska sätta mig och cyckla genom hela stan för att komma till jobbet. underbart roligt!

På fredag är det dax för julmys hos jillsan.
Sen på lördag är det återföreningsdax med alla barn sen förr. Det ska bli megasuperroligt!

Åsa kommer ju hem på lördag med underbart trevligt <3

Dax att bege sig ner mot stan. .


Måndag

Ännu en trevlig helg har passerat.
I fredags hade jag Sandra och Anna lite fredagsmys här hemma och såg på idolfinalen.

Lördagen började med storstädning och tvättning, skönt att det är fint i några timmar det ser ut som ett bombnedslag redan men det kanske man inte ska prata högt om.
På kvällen var det dax för julbord på motorgården som tack för hjälpen för att vi var vakt när raggarna crusade på kungsgatan. Mamma, Pappa, Gunnar och Mirijana åkte ut dit först så kom angerlica senare efter hennes uppträdande. Vi dansade och hade det jätte kul. Vid halv 12 tiden så fick ickapicka och jag skjuss in till stan åkte hem till linus och bytte om för att sen vandra ner till hugo. Där det var hur kul som helst, många kända ansikten hur bra musik som helst. Vi lämnande inte dansgolvet många minutrar. En väldigt lyckad kväll med min idol! <3


Fredag

Bara tisdag och onsdag kvar med lektioner kvar den här terminen. En hel termin som verkligen har sprungit iväg.
Jag trivs hur bra som helst, klassen är toppen och jag känner att jag verkligen har hittat rätt =)

Ikväll blir det sambomys på blockstensgatan 27. Vi ska göra maskerna till nyår, dricka lite vin och självklart se på idolfinalen. Myspys!


Tisdag

Underbart rolig helg har passerat!
I fredags hämtade sandras mamma upp oss här vid 12 tiden och vi började vår resa ner i landet mot göteborg.
Otroligt mycket skönare att åka bil än buss eller tåg. Sandra + familj skulle ner till gbg och se när hennes syster tävlade i fittnes tävlingen. Funderar på att ställa upp nästa år.

Vi kom fram vid 4 tiden och då kom Sofia och mötte upp mig på stationen, ojoj redan här slogs jag av en hög snyggingar har dom samlat alla neråt i landet!?
Vi drack lite vin och såg på film somnade efter 10 någongång =)
På lördagen vaknade vi pigga och utvilade och begav oss ut på stan, otroligt mycket folk. Men lyckades hitta masker till nyår iaf. Självklart systemet innan vi åkte hem :)
Hem ducha och göra i ordning sig för att invänta folket.
Blev en lyckad spårvagns tur till utestället där jag precis ställer mig upp när spårvagnen gör en tvärbroms och jag hamnar på golvet. Jag är inte alls full, nejnej.
Vi gick till Exet som var otroligt roligt. Flera våningar och det kändes som en labyrint där inne.
Jag ska dra med mina vänner på en helg i göteborg känner jag för det var riktigt trevligt.
Då jag fastnade pratandes med främlingar utanför krogen så höll jag även på att missa spårvagnen hem men hann precis =)

Efter tre timmars sömn var det bara att hoppa upp och bege sig till tåget som tog mig till köpenhamn, efter 4 timmars tågresa fick jag sätta mig på en bänk i köpenhamn och vänta i mer än 2 timmar på min klass. Tur att jag hade kommit in i andra andningen och satt där och log för mig själv.

Vi gick ut och åt på söndagen och gick en sväng på tivoli. jag fick med några att åka bergochdalbanan med mig. Underbart rolig sådan. Efter ett varv när vi håller på att ta av oss säkerhetsbältet så sticker gubben i lådan ut huvudet och säger "sätt på er igen, vi kör ett varv till".
Igår besökte vi två hotell och gjorde en stadsvandring innan vi satte oss i bussen där vi spenderade ca 6 timmar.


Lyckad långhelg helt enkelt