Måndag

sköönt att man är ledig i morgon,  då är det alltså som en fredag idag. och vem kan inte vara glad på en fredag !? :D det sega är att man slutar halv 6 :/ hoppas allt är ordnat tills jag kommer hem så det bara är att göra sig i ordning och åka :D ska umgås med mina tjejor ikväll :) alltid lika trevligt..

Gårdagen vart riktigt mysig :) Var på smultronstället och åt glass, var dock lite kalt så vart inte så långvarigt.. sen var jag ute vid lindö och vandrade lite vid vattnet. :) Sen vart det till att se på spiderman :P Den verkade rätt så bra men såg inte på hela.. :)

Nu är det dax att göra sig i ordning för den här underbara dagen :P . hoppas verkligen jag får sluta tidigare :)

Bye bye :)


Söndag

underbara söndag.. usch sämsta dagen på hela veckan. Skönt att det bara är en dag sen är man ledig en dag igen :) Gårdagen var väll sådär, inte den roligaste men det var helt okej.. Var på fest hos johan först, till en början var det roligt men sen fick vi inte höra på musik längre och då vart man bara segare och segare. så vi beslutade oss för att dra ut. Lyckades få med mig Malin iaf :D Vi hittade en svart taxi på vägen så vi slapp iaf gå hela långa vägen, då skulle vi ju aldrig kommit fram. Väl framme vid cromwell upptäcker vi att det är värsta kön, men hitta ju jonte i kön så det var ju sköönt iaf :D haha malin klantskallen tappa hela hennes smirnoff i backen :D haha bra jobbat.. efter en lång väntan kommer vi tillslut in. Träffar en del kända människor, dansar och har det trevligt. men sen beslutar vi oss för att åka hem. var sjukligt trött så vi gick och köpte en korv sen hitta vi en taxi och åkte hem :)

Idag blir det att plugga hela långa dagen. sjukligt mycket kvar att göra. underbaart när det bara är två veckor kvar till sista inlämning! Men det ska vi nog kunna ordna. kanske ska sätta sig i solen en stund sen med :)

trevlig söndag

Lördag

underbart härligt väder och här sitter jag vid datorn :D väntar på att solen ska komma fram ordentligt på baksidan så man kan sola lite :) Gårdagen vart kuul. lite mycket dricka och ett telefonsamtal till mamma som jag kanske kunde skippat men det är ju bra att sanningen kommer fram:D mohaha

Vädret är lite sämre och kallt tycker jag att det är :D men det kanske bara är tröttheten :P 3 timmars sömn är ju inte rekort mycket precis. Ska börjar göra i ordning mig snart, ska åka till madde och grilla och dricka lite med tjejorna :) Ska bli trevligt. och kul som satan att träffa madde :) Sen vet jag inte riktigt vad som händer om vi ska följa med till johan eller hitta på nått annat trevligt :)

Men nu kanske man ska sätta fart att börja göra sig i ordning. kanske ta en cider !? :D hihi..
Trevlig lördag gott folk :)


 


Fredag

Äntligen fredag otroligt skööönt :D Och jag är sjukligt laddad inför kvällen det har jag varit hela veckan. det ska bli apa kul :D Det träliga är att jag slutar halv 6 men sen är det bara hem och sätta fart att göra i ordning sig, sen ska jag jill lina och malin bege oss till jessi i klocket där vi ska förfesta. :) sen bär det av för utgång :D

Igår var jag och jill och solade sen vandrade vi hem hit för att färga håret, syns inte så jätte mycket men lite iaf :) Efter det var det planerat att jag skulle åka till jonnis och mysa och bli lite rund om fötterna men det vart lite sent för det.. så tycker verkligen vi tar det nån annan dag kusinvitamin. för nu är det dax att vi gör nått kul :D

Nu ska alexandra göra sig i ordning för en dag på praktiken :D Hoppas dagen går fort för nu vill jag ha kväll :D
ha en underbar fredag :D

Torsdag

Så jäkla sköönt fredag i morgon :D Och idag får jag föhoppningsvis träffa min kära kusin :O en liten stund iaf! Sen ska jag färga håret i eftermiddag och sola ^^.

Men först är det en hel dags praktik. Går nog bra det :)
För på fredag blir det utgååång :D:D

hej då

Onsdag

Kort dag på praktiken idag, men lång dag i skolan. Hadde matte prov det gick väll sådär, även möte med rektorn..
Fick även reda på att sista inlämningsdatumet för alla arbeten är 11 maj herregud dax att sätta fart nu! Men man har inte orken till att börja när det är så mycket. man vet inte vart i högen man ska börja. Men det löser sig väll, det gör det ju alltid :)

Löning idag :) köpte ett linne och ett par byxor förut :D Kul kul, vill att det ska vara fredag nu är sjukt sugen på att festa :) Men det är ju inte långt kvar :D
På lördag ska jag plugga, sen får jag se om det händer nått trevligt. Sen är det ju faktiskt valborg på måndag :) Hoppas det dykter upp nått trevligt att göra :)

Nu ska jag plugga faktiskt om jag lyckas komma fram vart jag ska börja :D
Bye bye

Tisdag

Idag är det tisdaf gott folk. Alexandra är på bra humör, snart fårt jag bilderna från i lördags ska bli apa kul :D sen får man pengar i morgong med kan det bli bättre ? :D

Nu ska jag göra i ordning mig
Hej då

Sköönt

Idag kom min kära kusinvitamin förbi och luncha med mig idag. hon är så söt :) Alltid lika underbart att umgås med dig ♥

Efter praktiken åkte jag direkt hem till jill. Vi gick ut och gick en och en halv timma. Lyckades gå lite över 9 km! + att jag stått hela dan. satt typ 15 min på lunchen sen gick vi på stan så benen är tötta kan jag looova!

Alexandra är jätte festsugen. Ska bli så jäkla kul att gå ut på fredag. och pengar på onsdag gör ju inte saken bättre så jäkla underbart. med bara 11 kroner kvar så är dom väldigt uppskattade :D

Rihanna ft. Jay Z - Umbrella helt kär i låten. men kommer väll tuvärr va utspelad snart så mycket som jag lyssnar på den :D

Men jäklar vad klockan är mycket dax att sova för flera timmar sen :P
Natti natti

Måndag

Ny vecka igen då. Tiden går väldigt fort. kommit fram till att det är ju valborg nästa vecka. Sen är det fasiken inte långt kvar till själv studentveckan :D Otroligt kul.

Praktik snart igen då :) Hoppas veckan går fort, vill ha helg igen. Skönt att man får pengar på onsdag iaf :) För nu är det verkligen tomt på kontot på alvar..
Ska nog träffa jillsan en sväng efter praktiken. det var ett tag sen.. Ska ju bli trevlans :)

Jag som skulle se titanic igår då, somna i första pausen. Haha var sjukligt trött efter lördagen. Fortförande trött men man vaknar väll till snart :)

Nu ska jag göra det sista innan jag ska åka :)
bye bye



Hope I see you again.

...

Rihanna ft. Jay-Z - Umbrella
You had my heart
We'll never be worlds apart
They be in magazines, but you'll still be my star
Baby 'cause in the dark you can't see shiny cars
And that's when you need me there
With you I'll always share because


When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more then ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella



These ... things
will never come in between
You're apart of my entity
Here for infinity
When the war has delt it's part
When the world has delt it's card
If the hand is hard
together we'll mend your heart because



When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more then ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella



You can run into my arms
It's okay, don't be alarmed
Come into me
There's no distance in between our love
So go on and let the rain pour
I'll be all you need and more

Så fin text.


Grattis Jonna

Idag fyller min underbara kusin 20år :D Systemet here we come ;P.
Ja du gårdagen var helt otroligt rolig, vet inte vad jag ska säga riktigt..
Började med att jag jonna och tessan åkte och inhandlade alla saker till kvällen, sen åkte vi och köpte kina och åkte hem till jonna, gjorde san fransico och satte oss i solen på balkongen och åt och drack. det var underbart :)
Sen började klockan rulla iväg så det var dax att göra i ordning sig, dök ju upp människor när man inte ens var färdig sminkad :D När vi väl var klara började vi dricka lite till och fixa i ordning bålen och allt tills resten av folket skulle komma :) Vid 7 tiden rullade det in mer och mer folk :) Alla tjejer kom i rosa, eftersom det var rosa tema, men killarna var ju lite mesiga.. en hadde ju iaf rosa snodd runt handen ^^ . Tillslut kom karioken och jonna och jag invigde den med "i will survive" :D mohaha så jäkla heta sångröster :D Tillslut var partyt igång, dansade pratade skrattade SJÖNG och jag vet inte vad :D Kul var det iaf, och mycket trevliga människor :)
Sen vart klockan 12 och vi började göra oss redo för att åka till krogen. Åkte till Otten först, men där var det ju 20 och vakterna var visst väldigt hårda på det. så vi gick till cromwell ist :) Där är det ju inte spec kul och dålig musik.. så satt och pratade mest ist ;D
Hoppas min kusin hade det roligt iaf, eftersom det var hennes kväll :)
Det roligaste är att det vart ca 200 kort och en timmas lång film från kvällen :D och filmen är farligt het mohaha :D
I morse åkte jag till kusinvitamin och hjälpte till att städa, gick och hämtade pizza med. och guud vad det var gott.. sen helt plötsligt mäkrer vi att det är 40 min kvar till hennes gäster kommer och det ser ut som ett bombnedslag i lägenheten glas som är som fastklistrade i bordet och jag vet inte vad så vi satte fart och lyckades faktiskt få det städat tills de första kom :D
Kom äntligen hem för ett tag sen. skönt att få ducha och byta kläder och bara vara hemma :) ska bli skönt att sova i min sägn snart är helt slut .


Natti natti




irresistible, somthing outstanding is what you are...

Fredag

I väntan på madde

10 favoriter
Färg:
  Grön
Mat:  Grillat
Band/artist: The Ark ;D
Film: A walk to remember
Bok: Gömda
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Apelsin
Tid på dygnet: 21.00

9 för tillfället:
Humör:
 Glad
Smak: munsmak?
Kläder: myskläder
Bakgrund: min säng
Nagellack: Inget
Tid:  21.53
Omgivning: mitt rum, hongkong :D
Irritationsobjekt: damråttorna  

8 första:
Bästa vän:
Alexandra
Husdjur: Bamse & Nike
Piercing: Näsan
Förälskelse:  Pappa
Musik: vet ej namn
Bil: finns ingen
Kyss: ingen aning

7 senaste:
Cigarett: 
länge sen
Mat: hemlagad pizza
Dryck: halonsoda
Biltur: Med mamma
Kyss: Robin
Spelad låt: Rihanna ft. Jay-Z - Umbrella
TV- program: Talang 2007

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ja
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: halft
Badat naken: Ja
Varit med på TV:  Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder:
cyckelbyxor
Mat: fisk
Musik: -
Dryck: kaffe
Personlighetsdrag: falskhet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: 
sov
Du kan höra just nu: Gyptian - Serious times
Du inte kan leva utan: Familjen och vännerna
Du gör när du har tråkigt: Hittar på nått kul

3 personer:
Du kan berätta allt för:
dom närmaste
Du tycker om:  Många
Du inte gillar: Ingen jag kan komma på

2 val:
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår 

1 önskan: Att min resa blir verklig :)

Dumma sjukheter

Jaa jag blir så fruktansvärt trött på det här. Nu vill alexandra faktiskt var fult frisk, uscha mig blir galen i huvudet mitt. Vill börjar motionera, börjar få bort valkarna som min mamma säger åt mig :D . Så fort jag är frisk ska jag åka driekt till vrinivi och springa. Är verkligen extremt sugen, men vill bli frisk med så det är väll bäst att preoritera det först sen börja springa? Helt sjukt att man kan vara så sugen på att få träna, men det är ju faktiskt skönt med en ordentlig springtur. rensa huvudet lite :)

Sitter och kollar på min studentklänning :D Den är så fiin, lite lång bara men det gör inte så mycket den är finfin ändå :) Ska se om den kanske går att sy upp :D då skulle jag bli megaglad :) hihi


Jonte din jäkel skickade värsta länken förut om billiga utlandsresor :O ååå så sugen man vart på att åka. men sen kollar man på kontot och där står det 0 0 0 och yttligare en 0. så får allt vänta tills jag åker iväg på min långsemester ^^ .

hannapanna har väll gått och dött eller nåt för henne har jag inte hört av på hela dagen. och nu är jag aldeles för trött för att ringa till dig bara så att du vet :D hihi . ♥

I morgon kommer muddre hem oxå så roligt sen är det lördag och då ska det röjjas till max gott folk. ska röjja som aldrig förr, så ni som inte är med missar något aldeles extra :D mohaha :D Och jag ska sjunga mig hes kan jag lova, först karioken och sen födelsesången till jonnis :D den ska bli uttjatad :D Så roligt ska vi ha såå.

Men nu mina níssar och níssor ska jag sleeepa to the morgonbitti då jag ska ha praktik igen :)
Puss och hej

Torsdag

uppe med tuppen idag :) Ska åka till skolan om en kvart och göra matteprov innan praktiken! Känns faktiskt riktigt bra, men sen när man väll sitter där så får jag väll black out som vanligt! men man kan ju hoppas på det bästa iaf :) Ni kan ju lägga en extra tanke åt mig när ni ligger och sover nu :D eller om ni är vakna :)
Heldag på praktiken idag då, igår gick jag ju bara till 12, sen var det ju mattelektion. fick reda på att vi ska ha nationelt prov om 3 veckor. wohoo så roligt :P Chansen att jag får godkänt i den här kursen är nog inte allt för stor, men det är ju alltid bra att ha läst den för nån gång ska jag klara av den och även om jag inte klarar den nu så vet jag ju vad den handlar om iaf :)

Igår köpte jag även en studentklänning :D den är sjuukt fin, lite lång bara. annars är den super :D Längtar ihjäl mig nu, igår satte jag på mig klänningen och mössan och sprang runt hemma :D åå det kommer bli så kuligt :D

Det tråkiga med det hela är att jag börjar bli sjuk IGEN :/ Har ont i halsen och förkyld :( Vad är det här kan man aldrig vara frisk eller !? får bara inte bli sjuk till lördag.. då kommer jag ligga hemma och gråta. dumma hals och dumma bakterier. nu vill jag fatkiskt vara frisk så man kan börja träna och göra allt man vill utan att behöva bry sig om att man är sjuk har varit sjuk till och från i snart 4 veckor KUL !! hel årsförbrukning med sjukdom p åen gång!

Men nu ska vi vara possitiva för det kommer bli bra snart :) bara man tar det lungt så :)

1 dag kvar till madde kommer hem, två dagar kvar till jonnis 20årsfest och 3 dagar kvar till jonnis 20års dag :D hihi roligt roligt. :)

Nu ska jag göra klart det sista innan vi ska åka, mamma är snäll och skjussar mig idag ♥

trevlig torsdag

Jonniis

Sitter hemma hos jonna nu vi ska gå ut och gå en sväng :)
Morgonen började inte så jäkla bra, hittade inte mina hemma nycklar, så missade bussen. sen kommer jag på att dom är i bilen så kunde inte cyckla heller var tvungen att springa till praktiken och kom försent :/ men bara 5 min som tur var :) Mina fötter dödar mig nu fult med blåser och annat mysigt så i morrn blir det ett par andra skor :)
Nu är det bara 5 dagar kvar till jonnas 20 års fest :) Det ska bli så jäkla kuul :D

Har gått hela lunchrasten och letat efter en studentklänning. hittar inten :/ Men det är ju som tur var ett tag kvar :) Ska kanske åka till linköping med kusin nån helg och kolla där :)

Nu ska vi gå ut i det fina vädret :)

Måndag

Jaa så är det en ny vecka, hoppas verkligen den går fort!! Längtar massa till lördag, det kommer bli såå jäkla kul men karioke och hela köret :D Vi ska göra fina drinkar och äta kina och bara mysa hela dagen :)
Men först ska man ju ta sig igenom en veckas praktik och 2 prov :) Det går förhoppningsvis fort :D
Det här underbart fina vädret gör ju så att allt blir lite extra roligt :D
Nu ska jag sätta fart och göra i ordning mig :)

Trevlig måndag :)

Söndag

Igår började dagen med att min mamma jagade upp mig klockan 10 så vi gick ut och gick en sväng. jätte härligt i det fina vädret :) när vi kom hem gjorde jag i ordning mig och åkte ner till stan och mötte upp jonna :) gick på stan en sväng, sen beslutade vi oss för att gå till halvars för att äta glass men när vi precis är framme ringer mamma och säger att dom kommer och hämtar oss för vi skulle åka till farmor och farfa. Var trevligt att se dom en stund :) När vi kom hem åkte jag till hanna, bestämde på vägen för att ringa och kolla om angelica ville ha skjuss och det ville hon ju :D Så åkte och hämtade hanna och veronika hos hanna sen åkte vi till angelica :) alltid lika trevligt att träffa henne!
När vi hade skjussat henne och linus åkte vi och hämtade malin och åsa och sen jonte meed och åkte till gransjönäs och grillade :D gud så sommrigt :D jätte härligt:) men korvarna vart ju lite svarta:P haha
När jag kom hem så var min kära kusin med familj hemma hos oss.. Sen vart det missförstånd med dom andra så dom struntade i mig :O haha naee då gjorde inte så mycket jag var så trött iaf :)

Idag har jag bara tagit det lungt och legat i solen, ska gå ut och gå en sväng med min mamma nu :)


Fredagen den 13:e

Ingen otur för alexandra idag, bara lite sanning som visade sig. men det visste jag ju redan att du var sån men ja man kunde ju alltid hoppats på nått annat :)
Praktik hela långa dagen till halv 6, uscha mig hade på mig mina nya skor och glömde ta med mig ett par andra så fötterna hadde jätte mycket ajaj med skoskav och hela köret :P men det är väll sånt man får ta helt enkelt dom måste ju bli ingodda... Efter praktiken åkte jag hem och slappa i cirka en halvtimma, åkte och hämtade bror min + kompisar sen hem och åt tacorullar :D mm så musmigt :) Så kollade vi på Talang 2007 som angelica och hela co var med i :D ååå hela familjen satt helt hysteriska "Åå kolla där är icka, och där är mickis åå kolla där och där" haha Såå fränt att se dom och dom var såå duktiga synd bara att dom inte gick vidare :/ Mina idoler ända sen blöjan :D
När det är slut så beslutar jag mig för att åka ut till svärtinge och umgås lite med mina idoler :D Vi rökte lite vattenpipa och prata lite skit :D när jag ska åka hem upptäcker vi en påkörd padda precis vid min bil :( Stackarn han hade spytt upp massa inälver och skit men han levde fortförande han försökte komma till gräset:( uchs så ledsen jag vart.. men min hårda kompis angelica tog en sten och kasta i huvudet på honom sen bar honom i benet och slängde iväg honom :O Jaa hon kan man lita på i alla väder :D haha

Åkte in till stan och träffa sabina och co :) Väldigt trevligt, åkte senare ner till otten. Det var inte den roligaste utgången men det var helt okej. Träffade en väldigt gammal kompis Jojo :D gud så jäkla roligt det var att se honom :D men sen tog ju det roliga slut och det var dax att gå hem och då helt plötsligt var alla mina kära vänner helt borta :O att jag alltid ska lyckas. kändes lite dumt om jag skulle gå ut helt själv mobbad och sen gå och sätta mig i en bil som en nykter mobbad idiot. Det var ju ifs sant men vill man va cool så funkar ju inte det. så satt och pratade lite med johanna och co men sen tog jag mig modet och gick ut iaf och då träffar jag sabina och isak så skjussar hem dom innan jag begav mig hemmåt. Nu är jag apapigg och inte ett dugg sugen på att sova men vad ska man göra så jag ner till staden i morgon bitti och ränna så är väll bäst jag sover en stund :)

Natti natti mina änglar :)

Torsdag

På bättre humör, mycket bättre humör :) Men är väldigt trött och ont i fötterna har jag. Vatt på praktiken idag, varit i butiken hela långa dagen. alltid lika trevligt, och personalen är helt underbart trevliga :) Efter praktiken var jag och mamma på stan, och först så köpte vi en tröjja som jag gått och kollat på heela långa dagen. Vart helt kär när jag såg den. Underbart fin :D Sen går vi ner och hälsar på jillsan på gina och där hitta vi två tröjjor/klänningar med :D åå Mamma är underbart snäll för hon betalade allt :D Hittade en rosa som jag ska ha på jonnas 20 års fest då temat är rosa :D åå det ska bli så kul.. Men sen efter gina så vandrade jag och mamma och hittade ett par skor åt mig :) som hon för överig med betalade. Min mamma är rätt snäll hon ♥ Så min ekonomi känns en aning bättre nu iaf ! :D

Varför fungerar inte msn då ? Jag vill ju gå in och vara lite social med folket som jag inte orkar ringa och prata med :D haha så lat :) Får väll hoppas det kommer igång snart.. Börjar undra vart kusinvitamin är. Svarar ju inte hallåå?? :D

Och i morgon då, när alexandra är sjukt laddad för utgång. även om det måste bli i nyktert tillstånd så är det inte en jäkel som vill gå ut!? Vad är det för vänner? KOM HEM MADELEINE OCH UNDEHÅLL MIG OM HELGERNA !! Får väll hoppas på att min extramadde kan stötta mig !? :D


Får väll hoppa in i duchen och hoppas på att msn funkar när jag är klar :)

Hör och ser :D mohaha


hatar

PENGAR, usch vad fan ska det vara bra för ??
Varför ska allt man ska göra och allt man VILL göra kosta så jäkla mycket pengar, kosta pengar överhuvudtaget?
Och allt som man INTE gör kostar ju med pengar, man behöver inte ens lyfta ett finger.
Vart tror dom man ska få alla pengar ifrån? Har nog fasiken aldrig känt mig så fattig som jag gör nu, vrider och vänder på varenda krona för att det ska bli bra ! vill dom att man ska sitta inne eller under ett träd och njuta hela livet och sen märka oj jag har visst sparat en hundring, för det är väll det ända man sparar även om man inte gör nånting.. även om man inte går ut en helg så kostar ju allt annat en förmögenhet, ska man gå på bio så är det svindyrt eller bowla så blir det ju ännu dyrare.. snart lär det väll kosta pengar att bara gå utanför dörn. Usch är så trött varför inte bara bränna alla pengar så allt kan bli gratis så delar alla lika på allt som finns och tar dagarna som det kommer det skulle väll vara bra ? en dag iaf !! Mina konton som jag trodde jag hade några hundra mer på upptäckte jag idag att naee visst inte, dom har jag ju gjort av på nått annat. la undan 400 förra veckan till ett par skor som jag skulle köpa men oj nu var det visst bara 100 kr kvar. så bra jobbat och inte har jag köpt något. Och mina över 800 jag laggt undan och skulle spara var det visst bara 600 kr kvar på! kan det bli bättre eller?  Joo det är klart fick hem en lapp att jag var skyldig nån jävla gubbjävel 1400 för skatt skiten. som min mamma sa att hon hade ordnat, att det redan hade dragits, men OJ nej det hadde hon visst glömt. Sen kommer hon och säger att jag skulle ju ändå gått ut för pengarna vilket som  så det gör väll inget att du måste betala 1400 nu !?? NEJ INTE ETT DUGG MAMMA ! för jag skiter ju ut pengar och lägger på lager så att jag har om det krisar.. självklart. Dumma pengar!!
Vill vara liten och inte bry mig om sånt här skit, vill inte sluta skolan, vill inte börja ta annsvar om viktiga saker, vill inte behöva bry mig om nått annat än min leksaker. Jag vill inte bli vuxen!


Dåliga dag, riktigt jävla dåliga dag!!
Nu ska jag gå och sova
och hoppas på att jag vaknar från mardrömen!

?


 


Onsdag

Jaa alexandra är hemma tidigt idag :D
Hade bara praktik i 2.5 timme idag :) Men sen hade jag matte i 3 timmar :/ Inte lika kul kanske, men det var nästan roligt att komma till skolan :D Träffade min mentor som ska ha barn i maj och ojoj vad magen hade växt, helt otroligt  så sött :D
Gick även och pratade med rektorn om balen, han skulle försöka hjälpa oss genom att prata med alla mentorer. Jag och madeleine har ju som projektarbete att anordna balen, och det är inte så många som anmält sig än. Men det är ju iaf 3 veckor kvar till sista anmälninsdan så det kommer väll mer i slutet :) Känns som jag har fått mycket gjort idag. Fick även reda på att jag fick VG i export och importen :D wohoo
Efter så var jag på sånt toppenhumör och solen sken för fulla muggar så jag vandrade hem :D så sköönt men det blåste lite väl mycket bara.. :)

Nu ska jag gå och äta lunch/melliiss :D

Tisdag

God morgon :)
Ska snart åka iväg till praktiken, och är på väldigt bra humör :D Har inte vågat kolla ut genom fönstret än, men kan tänka mig att snön fortförande är kvar :/. Men idag känns det som det inte gör någonting faktiskt. Ska bli roligt att komma till praktiken och äntligen få göra nånting ist för att bara ligga inne och glo :P

Glömde skriva att vi målade ägg igår :D hihi Mammsi pappsi bror och jag :D det var trevligt, riktiga mästerverk !

Dax att sätta fart :)

Sorlig..

A walk to remeber
Bästa filmen jag sett på länge, men så otroligt sorlig. Mamma och jag har suttit och gråtit som två små barn. Vet inte vad jag ska säga om filmen, den måste ses helt enkelt! Nästan så att man måste se den en gång till så jäkla bra var den!
Det är äkta kärlek! ♥

Praktik i morgon då, det ska bli kul :) kort vecka och sen är det helg. längtar redan till sovmorgon och allt underbart som hör till helgen !

Åå är helt kär i filmen, apa bra! :D
Blir nog att somna till den iaf
om det går att somna ifrån den..


idag blev det ett hjärta
så kärleksfull som jag är ;)

174199-33

...

Den här snön gör en verkligen deprimerad, varenda gång man kollar ut genom fönstret blir jag chockad och på dåligt humör. Vart tog den underbara våren vägen !? Det var ju nästan sommar ute.. !?Usch hoppas verkligen den går bort, vintern är verkligen inte min årstig. Vår och sommar ska det vara, då är man alltid lycklig och glad. även om man är nere så mår man bättre bara att höra fåglarna kvittra Ååå det är så underbart, vill ha våren tillbaka !

Film

Såg nyss på film med mamma, Möt Joe Black. Den var riktigt bra, och måste bara påpeka hur sjukt snygg Brad Pitt är !

Måste nästan börja ta tag i pluggandet snart, men orken eller lusten finns verkligen inte.. Min bror har även bränt en annan film åt mig, A walk to remember. som alla skrattar åt mig när jag försöker säga ! Som om jag inte redan vet att jag är bäst på att utala, då ska väll inte mina nära och spec inte min mamma skratta åt mig :O Tackar så mycket :D

Men nu ska jag väll försöka plugga lite :)


 

image32

Måndag

Det känns som att det ända possitiva med den här dagen är att man är ledig! SNÖÖ helvete vad fasiken är det för fel ! bliiir galen. sen måste man plugga med det gör ju inte saken bättre !!!!
Men nu ska vi väll inte vara så här jäkla negativa :) Snön kommer väll gå bort snart och man lär sig ju faktiskt saker av att plugga :D wohoo så roligt..

Men nu ska jag gå och äta frukost :)
Jaa jag tog lång sovmorgon :D

Ååå

Precis när jag börjat förstå att det ändå inte är nån som gör nånting så ringer jonte och förstör mina underbara tankar "heej jag tänkte bara säga att jag är på väg till otten" hmm men så roligt för dig jonte själv ska jag gå och lägga mig och se på film och ha det jätte roligt :) haha Naee men får väll hoppas på att ni som är ute och roar er har det jätte roligt !!

Var och hämtade min bror nyss med och när jag kommer ut så får jag världens chock det SNÖAR ute :| vad fan är det här ??!! det är april det ska va VÅR och ingen snööö. jag blir galen hoppas jag vaknar upp i morgon och har drömt allt !

Tack och hej

Uttråkad

Det är helt sjukt vad uttråkad man blir av att sitta hemma en hel dag, vet knappt vart jag ska ta vägen.. Har nyss sett på film med mamma och pappa, hadde redan sett den men den var ju bra så det gör ju inte så mycket. . ska väll gå och lägga mig snart så man kan vakna pigg och glad i morgon. :)
På ett sett är det skönt att det bara är fyra dagars praktik nu i veckan, men ändå inte har ju inte hunnit vara där allt för mycket. har ju varit sjuk hur länge som helst nu blir tokig. Men snart ska det väll bli bra går ju åt rätt håll, så om jag bara tar det lungt som mina föräldrar tjatar ihjäl mig om att jag måste göra så ska jag nog bli frisk snart :)

I morgon hoppas jag på att få träffa min kusin, vi kanske skulle ta en promenad på dan om det var fint väder. Börjar sakna henne massor, var länge sen vi bara gjorde nått trevlig. Och snart fyller hon ju 20 med, två veckor kvar exakt idag :D För då ska VI gå till systemet, jag kommer ringa dig konstant :D och ditt födelsedagskalas kommer bli så kul. längtar jätte mycket vi ska röjja gärnet. och på dan ska vi ha det jätte trevligt gå och äta sen göra fina drinkar och bara ha det kul. Det kommer bli kanon Jonniis! ska bara se till att hitta nått rosa att ha på mig med :P Men det ska nog gå att lösa :)

Nu ska jag lägga mig och se på tv :)
Sov så gott

<3

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga,
och när du är rädd
kan hon få dig att våga


Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt.


En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är.


Underbara

Min familj och mina vänner är de bästa! ♥

Söndag

Gårdagen var trevlig :) Jonte och jill var här och grilla, sen kom veronica och hanna.. Hade lite beslutsångest om vi skulle gå ut eller inte, jag var sjuuukt sugen. men det var nog lika bra att vi inte gjorde det tror jag. Vet inte riktigt hur det kom sig men helt plötsligt har jill och jag fått på oss assnygga kläder och hoppar runt. Haha vi bestämmer oss för att vi ska gå ut och hitta på bus, men eftersom jill körde så fick hanna sätta på sig de snygga kläderna istället. Vi bestämmde att vi skulle åka till leons och växla en 20 till kronor och sedan köpa en korv för det :D Haha dom var jätte snälla vi fick till och med rostad lök på :D haha.
Väl hemma sen så beslutade vi att vi skulle köra black out. Jag kan ju säga utan att skryta att jag var helt klart bäst på det :| eller inte.. :D men tillslut fick jag ett bra kort och klara mig galant :D
Det blev korvdax innan jill skjussade hem alla :)
Tack för sälskapet :D det var roligt :)

Nu ska jag ringa jonniis
heej dåå :)


image31
Jag och Jill :D haha

Från jonte

image30
Haha

fort. lördag

Sitter och väntar på att Jill ska komma nu vi ska gå upp till affärn och köpa sås. sen kommer jonte, hanna och veronica för vi ska grilla :)
Mår mycket bättre och det ska bli kul med lite sälskap :)

Undara vart min bakfulla kusinvitamin håller hus var ju ett tag sen jag pratade med henne jag ska ta och ringa till henne nu !

Fortsatt trevlig lördag :)

Lördag

De senaste dagarna har varit vääldigt långa tycker jag.. Det började i torsdags när jag vaknade kl 9 och satt hela dagen och väntade på att mina kära vänner skulle åka till Jonte och fira honom :D . Jag och angelica åker till hanna vid halv 7 tiden, där möts vi av en väldigt stressad hanna. Jag och angelica börjar göra det sista på tårtan som jonte skulle få. haha den var ju inte så jätte snygg men vi hoppades på att han skulle va full så han inte märkte så mycket :D När klockan börjar närma sig 10 i 8 är hanna fortförande inte klar än och bussen går 5 över från norrtull så vi behövde verkligen gå, men efter många om och men tar vi ALL vår packning och börjar små springa till bussen.. Våra balonger höll inte så jätte länge, tror vi har lärt oss att balonger och taggbuskar inte passar på bra ihop :D
Väl framme vid busshålplatsen så håller vi på att gå på fel buss men som tur var så märkte angelica det annars skulle vi nog hamnat i krokek (Y) :D
När vi väl är framme i åby sätter vi på oss partyhattarna och vandrar till jonte tyvärr så kunde vi ju inte tända tårtan innan vi kom in men han lyckades ju iaf blåsa ut dom sen :D
Kvällen vart jätte roligt, och det var jätte kul att angelica var med tycker vi ska göra sånt lite oftare.. tyvärr var det väll en del konstigt folk, och som hanna påpekade ordentligt "som INTE Jonte kände" :D hehe Men man fick ju lita att skratta åt iaf :) tyvärr fick jag extremt skitont i halsen gick inte ens att svälja så angelica och jag beslutade oss för att gå och lägga oss så att det skulle gå fort tills bussen gick men sova gick ju inte kom in folk hela tiden så vi låg och pratade ist men det var roligt.. och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv "vi är faktiskt 93:or och bitchhoe´s" hahaha jaha men vad trevlig :D
Tack Jonte för en jätte trevlig kväll, hoppas inte det dröjer allt för länge till nästa ggn!

Angelica och jag åkte iaf med 6 bussen in till stan, hon gick av i resecentrum där hon fick sitta i en timma och vänta på sin buss :/ Stackare.. Jag fortsatte till vrinivisjukhuset men där ville dom inte kolla på min hals så fick vandra hem, och det var sjuukt kalt kan jag säga.. När jag kom hem ringde jag till vårdcentralen så fick komma dit vid 9 iaf.. väl där börja dom prata om att dom skulle kanske vara tvugna att skära i halsen på mig och jag vet inte vad förstog inte så mycket men det lät inte allt för roligt. men tillslut beslutade dom sig för att ge mig pensilin och om det inte började bli bättre tills i morgon så skulle jag återkomma så skulle dom sköra bort nån böld som jag höll på att få i halsen :| Jätte roligt.. Men åkte iaf in till stan för att hämta ut penselinet och när jag står och ska betala så saknas det ca 5 kroner och min plånbok är hos hanna, så får lämna medecinen där och gå till hanna snäll som hon är kommer hon och möter mig vid skvallertorget och då har min pappa ringt och bett min granne komma och hämta mig så han skjussar ner mig till apoteket sen hem..
Efter en stund kommer min kära mormor och gör mig sälskap, och efter ett tag börjar nog pencelinet att hjälpa för jag kunde äntligen äta lite :D det var helt underbart. var sjukt hungrig och törstig av att inte ätit på hur länge som helst. !
Nu mår jag mycket bättre, inte helt frisk men jag kan äta och dricka och det är underbart :D
Och alla som ringer och är så oroliga och vill hjälpa till ni är så söta och snälla men jag klarar mig nog själv :) ♥

Nu ska jag se på film, trevlig lördag :)



 


Bilder

Här kommer lite bilder från GBG och från förfesten hos jonniis mamma :)

image19
Hela gänget utanför turistmässan
Jonte, jag, hanna, eric, mathias, henke, malin
och sen madde som tar kort men hon är ju med i spegelbilden :D
image20
Haha jontes mästervärk med min luva :| :D
image22
Några från chilenska landslaget som bådde på vårat hotell ^^
image23
På vårat hotell rum :D
image25
På vårat rum igen :P
image26
Jag och lina hos jonnis mamma :)
image27
Jonna och jag :)
image28
Jonna jag och Lina :D
image29
Sandra och jonna :)

Naee nu får det nog vara slut på det roliga :)

Grattis

JONTE :D Ja, må han leva. Ja, må han leva. Ja, må han leva uti hundrade år :) Hihi . Ikväll ska det bli live på den sången för våran del :D Ska blii så jäkla kul, är helt sjukt laddad inför kvällen !
Gick upp klockan nio och har röjjt runt i min ensamhet hela dagen lång :D haha
Men nu är det ju inte långt kvar till jag ska möta upp järngänget sen blir det kalasdax :)


Onsdag

Halsen är på bättringsvägen, och humöret är på topp. Inte bra att ligga hemma hela dagarna man får sjukt mycket energi, skulle behöva hitta på nått bus nununu.. Dumma hals! Men i morgon ska den vara bra! så enkelt är det bara om inte så ska jag ignorera den totalt! För i morgon ska det sjungas och partajas till max :D Ska blii sjukt roligt, det var extremt länge sen! :D .
Min dag i morgon kommer nog vara väldigt fullproppad.. har massor jag ska göra och jag kommer vara helt exhalterad när jag måste vara helt ensam och ingen kommer hem förns vid 5 tiden :/ men det kommer nog gå bra :D

Nu ska jag nog ta och lägga mig och se nån film och vila mig så jag är pigg och  FRISK tills i morgon!


Trevlig onsdag :)

Dumma hals

Usch den är helt svullen och gör bajsont . Ingen praktik idag, kände inte för att stå i en butik och va trevlig när jag inte ens kan svälja mitt egna saliv :O Men idag har jag fasiken gjort allt man kan för att det ska bli bättre, soviit massor, drukit varm oboy och varmt honungsvatten ( hittade ingen ingefära), drukit wiskey, ätit apelsiner, ätit glass sovit lite till jaa jag vet inte vad så hoppas verkligen det är bättre tills i morgon !!

Har tänkt på dig Angelica och co hela dagen lång hoppas verkligen det gick bra för er idag. Hon och hennes cirkus gäng är nämligen i stockholm och spelar in till nya tv programmet talang som börjar nästa fredag :D Såå jäkla fränt :)

Men nu ska jag sova så jag blir friiisk nångång!!!

Lycka till i morgon hannapanna ♥

Natti !

Söndag

jaa så var den här helgen också förbi, en helg som var tänkt att bli lugn vart inte så jäkla lugn.. I fredags så var jag jonnis, lina, sandra och tessan hemma hos jonnas mamma och förfestade.Och tydligen så vill inte min kusin dela sitt liv med mig, vi körde "jag har aldrig" och det kom fram en del chokerande saker som jag inte hade en aning om :| Tack älskling för att du vill prata med mig! Men du är förlåten! :) Iaf så åkte vi taxi ner till stan där vi hitta några bullar, dom var väldigt äkliga men det var ju snällt att dom bjöd :D . Sen vandrade vi ner mot deli där jag och lina vart kvar dom andra begav sig till palace. Väl där inne träffar vi magda, johannna och co :D och även min kusin Calle :D haha vart nog lika chockade båda två tror jag . han tog med mig till baren där han roppar, "min kusin ska ha det starkaste" och beställer in en red bull vodka 6:a. kan ju lova att den smaka inte mycket redbull . :) Han gick sen rätt snabbt till palace där mina två kusiner röjjde dansgolvet :D . Jag och lina vandrade lite senare vidare till Otten :) Jag som vaknade upp och trodde att jag varit med lina hela kvällen fick senare under dagen reda på att vi hade vatt med varandra i kanske 5 min, så vem jag har umgåtts med hela kvällen det är ju ett frågetecken ? :D Jag vaknade även upp och var på värsta partyhumöret, så jag började ringa runt till mina kära vänner, men inte en jävel var på bra humör. Antingen var de bakis eller bara trötta. Vilka vänner ? :D Men sen hittade jag ju iaf Jonti :D Så jag följde med honom till viktor för att förfesta, som vi avslutade hos nån granne till honom :) Haha fint hus var det ju iaf :D . Sen fick vi skjuss av C till cromwell, där jag träffade åsa och co det var roligt. Vi fick oss ju lite "uffe till landslaget" iaf :D så knäppa. Men det blev ingen valsträning iaf? Vad jag minns :) .

Idag har jag varit hos min kusin på dan, hon är så söt :)
Men nu ska jag ta och göra nått vettigt kanske ? :D

Trevlig söndag allihoppa :)