Tisdag.

Jobbat mer än halva tiden.. efter den här veckan är det bara tre veckor kvar.. Nog första gången jag räknar ner hur många veckor det är kvar av sommaren.. herregud så fort det har gått och det känns som jag inte hunnit med att göra ett dugg den här sommaren.. men ändå rätt mycket för att ha jobbat i stortsett alla veckor..
Första veckan efter studenten var en underbar vecka och alla mina undebara vänner som hjälpte mig ta vara på den är guld värda ;D Alla spontana kvällar det var askul det kan jag nog leva hela sommaren på!
Även smögen var en helg för sig.. mycket trevligt :)
Och i helgen vad jag och familjen i gbg.. Lillebror och jag hade apa kul på liseberg.. länge sen man fick skratta så mycket =)

Helgen blir det party för hela slanten =) födelsedagskalas på lördan . Trevligt ska det bli :)

Sen en veckas jobb sen liseberg igen :D
Kan ju inte bli mycket bättre..

Får se hur det blir med URF just nu är jag bara jävligt besviken!!!!!

Onsdag

Halva veckan avklarad =)
Går förbaskat fort, känns som man inte kommer märka av sommaren nått iår. Men det kommer nog snart . :)
Trivs förbaskat bra på mitt kära arbete =) Även om det finns endel idiotkunder, fick ett samtal idag då en skälde ut mig för att det var feltryck i katalogen och jag skulle absolut gottgöra honom. Herregud vilka människor det finns, men sen finns det även många jätte snälla :)
Och arbetskompisarna ska man ju inte klaga på . haha vi hade rally idag, men det är ju synd att vissa måste fuska till sig vinsten men det bjuder jag på ;D haha

Förövrigt tycker jag att jag och min bror borde få något slags pris i matlagning. Vi lyckades nämligen göra mat för ett helt år på några minuter :D haha Gjorde ett kilo pasta Kanon bra nu behöver vi inte laga mat på ett tag hahaha :D

Nu är det dax att se om det är något bra på tv =)



Ozzy Osbourne and Lita Fort - Close my eyes forever

Måndag

Inne på den tredje arbetsveckan, fasiken vad fort det går.. Känns som det inte ens har blivit sommar än, med det här jävla vädret men det gör inte så mycket när man jobbar.. ;)
Det jävliga är att mamma och pappa är i varma malorca och ringer och berättar hur jätte dåligt dom har det. Tack sjävl sitter man inne för att det ösregnar och ska åka och jobba i morrn bitti.. :) Men australien ett halvår låter mer lockande än 4 dar i spanien :D

Helgen var helt kanon :) Umgicks med Jillsan och figge o co både fre och lörda :) På lördan även mina två kusiner :D Och lillebror på slutet :D haha släckten är helt enkelt värst !


Dax och ducha
Trevlig måndag :)


Onsdag

Snart tre arbetsveckor har gått :) Det går faktiskt förvånarts värt bra, jobbigt att gå upp på morgonen andra morgonen jag försovit mig tur att mamma är hemma och väcker mig så jag hinner till jobbet iaf..

Meen det tråkigaste är att alla andra hittar på massa roliga saker hela tiden som ikväll skulle jag väldigt gärna velat vara med, men då skulle jag aldrig klarat av morgondagen! Så hopppas ni får kul ikväll tjejer och sjung lite åt mig med !! ;D

I helgen ska det bli massa kul. Helhelg med Jillsan, som förr... :D

Nu ska alexandra sova;)
Natti natti !