Onsdag

Uggla & Hellström var helt underbart! Tack älskade för en toppenkväll!
Håkan spelade massor med bra låtar, vi sjöng med och dansade. Sen fick jag syn på jonn mitt i allt och jag överlycklig. Har aldrig lyssnat på håkan innan resan så det kunde inte blivit bättre!
Sen kom uggla in på scen, var lite rädd att han skulle spela massa nya låtar som jag knapt har hört. Men det var dom gamla goa låtarna rakt igenom. Och vi sjöng och vi sjöng, och vi myste och myste. Det var en underbar dag med mina älskade vänner! Tack!

Veckan har varit skapligt lugn.. längtar ihjäl mig tills lördag. Ska bli kuul! :)

Lördag

Igår fyllde sötungen Hanna år! :D
Var förfest hemma hos henne med tårta och bullar :D Och en hel del alkohol! Riktigt kuul! precis som förr..
Och jag fick en tidig födelsedagspresent. Idag blev hanna och jag bjudna på Håkan Hellström och Magnus Uggla! Guud så glad jag är. Ska bli underbart kul. Tack mina underbara vänner.

I veckan har jag träffat Vicky i stort sett varje dag. Tack vännen för att du finns där vid min sida.

Singel igen, kanske lika bra. Förhållande passar inte alltid alla, vänskap kan räcka bra! Och jag vill inte förlora dig min kära vän. Du är en underbarmänniska!


Tisdag

Helgen som var har varit mycket trevlig :)
I fredags åkte jag och hämtade vicky, vi åkte och köpte thai åkte hem hit käkade pratade och deckade. :) Myspys.
Vi bestämde även att vi på lördagen skulle åka och möta upp robin och hans kompisar i västervik.
Duktig som Vicky är gick hon upp och jobbade vid halv 8 på lördagen. vid halv 1 tiden kom hon hem hit igen, vi började göra i ordning oss för att sedan bege oss hemhem där jag hämtade ett par byxor. Började dricka lite vin och sen kom regner Och åskan :/ Men vi bestämde oss för att åka mot västervik iaf, och tur var det för där var vädret kalas. :)
Vi fick skjuss av vickys kompis Krille och hans två kompisar. Roadtrip wohoo ;D
Väl framme vid västervik var typ hela baginboxen slut :| Haha
Robin och co var och såg på lasse i gamleby så vi fick roa oss själva så länge. Både Vicky och jag var på otroligt bra humör och hade inte det minsta problem med att hitta sälskap ;D Otroligt kuul och mysig eftermiddag. Tillslut blir vi tillsagda och möta upp Robins lumparkompis Jimmy. Trevligt :) Vi gick och satte oss på en krog, drack lite mer och pratade en hel del. Vid 12 tiden kom robin :D haha. Vi gick till nått uteställe där vi röjde :)
Tillslut tappade jag och jimmy bort robin och vicky gick och letade ett antal varv tills vi gav upp och gick och mötte dom vi skulle sova hos. Det visade sig vara några jag känner halft som halft :) Trevligt, efter många telefonsamtal till de övriga två gav vi upp och påbörjade den 4km långa vandringen hem till Jocke där vi skulle sova. I enbart t-shirt och skjorts höll jag på att frysa ihjäl. Men tröstade mig med att jag snart får krypa ner under ett täcke. Äntligen framme snor jag åt mig ett täcke och lägger mig för att decka. Då kommer han och säger att jag och två inte kan sova där för att det blev för många :| Ojoj. Det var inte det roligaste beskedet så fick lämna det varma täcket och vandra ut i kylan. Och då hade vi äntligen fått tag i vicky och robin med så dom kom och mötte oss utanför. Robin gick in till de övriga, jag vicky och jimmy började vandra in mot stan igen. Ringde nog till Alla i hela telefonboken för att hitta nån som ville komma och hämta oss i västervik 5 på natten!? haha lyckades såklart inte hitta nån.
Vi hittade iaf resecentrum där vi la oss på en gräsmatta och slumrade till i kanske en timma och lyckades missa första bussen hem. Vicky och jag sätter oss på marken!? och lyckas somna till igen. vaknar av att två fulla killar går förbi och frågar varför inte vi hamnade i fyllecell i stället för dom? Skulle heldre suttit där än legat på backen kan jag ju säga. haha.
Tillslut kom vi på att vi hade träffat ett par linköpingskillar med bil kvällen innan så vi ringer och ordnar skjuss. Dom skulle nyktra till och ringa upp så vi går och köper en macka på mcdonalds. Dom ringer och säger att vi får åka med en kille vid halv 12, han har tyvärr ingen mobil men vi bestämmer en plats. Vi sitter där och väntar kvart över 12 ger vi upp och går och köper en bussbiljet. när vi väl kommer tillbaka så står han där men då känns det onödigt att lämna tillbaka biljetten så vi åkte bussen hem!
Var extremt sliten i söndags och vi sov hela dagen lång.
Men har fått ett minne för livet, jäkligt kul hade vi. Och nattens händelse kan jag skratta åt redan nu :D !

Igår kom min J hem, underbart. Så jag har saknat din närhet. Inte för att den blir långvarig ikväll åker han iväg igen. Men kommer på Lördag igen :) <3


Måndag

Besviken, riktigt ledsen på vad som händer...

Söndag

Helgen har varit riktigt trevlig!
I fredags efter jobbet åkte jag och becka till ö.husby och hämtade en cyckel till henne sen till systemet för att inhandla dricka och sen bar det av till Folkparken. Kul folk och vi blev kvar där till halv 3 tiden :| haha Vicky Becka och jag tog cycklarna till mcdonalds. Jäkligt förvånad att vi inte slog ihjäl oss, vi var inte heelt nyktra. Efter mcdonalds gick jag och vicky till Jonas en sväng där Madde och Danne var. Kuul men jäklar vad söta vi var ;D haha

På Lördagen hände det inte allt för mycket på dan. Gick till kusinvitamin och grattade Engla på 3årsdagen Så söt! :)
Sen gick jagoch vicky och köpte sallad. Sen var det dax att börja göra i ordning sig, Becka och Robin kom hit och vi drack vin. Mycket vin. Haha Mathias kom och skjussade oss till Hugos där vi även mötte upp KusinIda! :)
En rolig utgång och premiär på Hugos. Mycket mycket roligt folk! Fick skjuss hem av Lars ^^. Tackar och bugar :)

Tack för en underbar helg!

VickyoBecka Ni ska veta att ni är bra! mycket bra och jag tycker om er!

Trevlig söndag!