Torsdag

Planerna är ändrade då jag har lyckats bli otrdentligt sjuk.
Otroligt roligt, nu får det räcka. Hemma från jobbet idag och i morgon med så helgen kommer spenderas i sängen.

Onsdag

Nu är min "semester" slut, men det är en hel del helger med  roligheter kvar!
Nu i helgen bär det av till stockholm och Åsa, ska bli riktigt trevligt! :)


IslandsNationaldag firades med buller och bång på bishop med underbara jobbarkompisar. Det blev så mycket skratt så kinderna värkte hur ska man klara sig efter vi slutar elin?

Midsommar blev den bästa på väldigt länge, var ute på djurön med mycket trevligt folk. Det spelades brännboll, lektes lekar, sjöng snappslåtar och dansade runt midsommarstången. Kvällen kunde inte blivit mycket bättre!

Peace&Love var hur bra som helst, mycket trevligt sälskap. Håkan gjorde succé, winnerbäck var underbar och vi röjde gärnet till mando diao, klängde sönder zac, suck and blow vart en favorit, taxi blev en vardaglig upplevelse, vädret kunde inte vart bättre. Det var helt enkelt Kanon!

I fredags var det premiär för kusinvitamin ute på krogen med alkohol i kroppen efter en lång graviditet. Kvällen började hos jonnas mamma med mycket prat skratt och alkohol. Sen bar det av till palace där det vart dans. Vi åkte inte hem förns 3 och kul hade vi.

I lördags var det "jobb"grillfest. Men det var bara jag sandra och ullis från jobbet, som tur var fick vi sälskap av några andra trevliga människor. Vi satt och pratade och skojjade, glömde helt bort tiden helt plötsligt var vi på väg till trädgårn där det vart en cider och sen vidare till palace där vi var tills vi vart utslängda. En mycket trevlig kväll :)

Sjuk har jag lyckats bli Igen, har nog aldrig haft så här mycket ont i halsen och hosta som jag haft den här hösten, Men det slår ju inte ut ordentligt det bara är där och irriterar sen blir det bra. Så det är bara hålla ut och se glad ut. :)

Smile, and  life will smile with you.




Åsa,Malin,Alex,Alex
På midsommar

Jag&Åsa
Peace&Love

kusinerna

sandra :)